Молитва силна от сърце изричам, чертички две на теста аз предричам ! ~бебеправене 393~

• 32 536
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Paramiadi, честито. Успешна бременност.
За неразположенията на мен не ми помагаше абсолютно нищо. И така до 4 месец, но всичко си струва.
Търпение.
Наистина е много хубаво всеки ден да си имаме положителен тест за бременност Blush

# 631
Paramiadi честито и от мен!

# 632
Paramiadi, честито. Успешна бременност.
За неразположенията на мен не ми помагаше абсолютно нищо. И така до 4 месец, но всичко си струва.
Търпение.
Наистина е много хубаво всеки ден да си имаме положителен тест за бременност Blush

Много ми харесва гаденето. Ако ще и 9 месеца да е.

# 633
Момичета, черпя ви днес, защото остарявам с една годинка.
Пожелаван на всички вас, а и на себе си всички мечти, които така тихичко си кътаме, да се превърнат в реалност!

Скрит текст:

# 634
Честито Winter и Paramiadi, прекрасна бременност ви желая.
Аз се разписвам с отрицателен тест и трети ден закъснение, мрън..

# 635
Честит празник Литъл.Нека мечтите ти скоро да станат реалност!

# 636
Little. Madness честит рожден ден!!! Бъди много здрава и щастлива. Нека се сбъдне  най-съкровеното ти желание!!! ❤️

# 637
Честит рожден ден, little.madness! Пожелавам ти тази година да получиш един малък, пухкав, ревящ подарък Simple Smile

# 638
little.madness честита да си, щастлива и нека, това което ти е на сърце да стане реалност 🤗
paramiadi лека и безгрижна бременност и сладко, малко бонбонче на края да си гушкаш.

При мен М от тая сутрин, точен кат часовник на 25ия ден 😁

# 639
Здравейте, Blush
Ние този месец бяхме много редовни, не съм засичала с лентички, но мисля, че няма как да сме изпуснали овулацията. Сега остават 8-9 дни до заветната дата на евентуално идване на М, по чудо нямам никакви симптоми. Обикновено по това време ми е вече доста тежко. На 20-тия ден обаче ми се появи много слабо зацапване, първо бледо розово, после много тъмно кафяво, 2 дни по-късно (т.е. днес) отново имам зацапване, вече малко по-обилно, но пак така бледо засега. Не знам какво да си мисля, единственото по-странно е, че от 2-3 дни ми е отпаднало, нямам апетит, но пък хапвам стабилно, гърдите ми понарастнаха, но пък не ме болят изобщо, странна работа. Sweat Smile
Много се надявам да се е получило, но ако не, продължаваме и така. Hug

# 640
Литъл, честит рожден ден, да ти се сбъднат всички мечти! :hibiscus
Winteeeeeeeeeeeeeeer, знаех си! Gift Heart казах ти, че те чакаме в отчетни /както и margo, rave, m-angel, raulista, jo-di и всички останали!/ Пожелавам ти лека бременност до края Simple Smile
Пирамиди, честитио и на теб! Лека и безпроблемна до финал Flowers Hibiscus

# 641
  • София/Севлиево
Парамиади,честито!Лека бременност ти пожелавам!
Литъл,ЧРД!Нека догодина да сте трима поне на празника ти Heart

# 642
  • гр. София
Уинтърче, когато четох постовете ти преди около две седмици, си викам, ето - ако при нея стане, значи и при мен ще стане на есен! Когато в Събота прочетох отново се разплаках и за теб и за мен! Искрени поздравления, момиче!
Пирамиди прекрасна новина и при теб! Бъдете щастливи!

Аз почивам..., клиниката е в отпуск, и ние с тях, отдали сме се на любов.... и чакаме да дойде другия цикъл да се започваме. Не че не може да стане и сега, ама с тая ниска морфология и с тия мои полипи...
Да ви питам, момичетата, които приемат добавки, че мернах някъде - има ли опасност да предозирам нещо - пия вит Д, вит Б6, и мета фолиева естествено.Първите две бяха на долна граница, а трябва да са на горна. Пия ги от около 2 месеца, за колко време трябва да ги спра за да отчете верни резултати?!?

Литъл маднес - честит да е денят ти!

# 643
Парамиади, честито! Пожелавам ти лека и спокойна бременност с прекрасен резултат! 🐣🌻

Честит рожден ден, Little madness! Бъди много здрава, щастлива, обичана и да се сбъдне мечтата ти най-скоро!

Petufin, аз малко предозирах фолиевата киселина и сега леко я намалих. Не съм сигурна дали е опасно. За В6 съм чувала, че не е хубаво да се предозира, но нищо подробно не знам.

Успешна и хубава седмица на всички! Нека скоро има още добри новини.

# 644
  • Замък сред облаците
За всички, които казват че са предозирали, особено вит от Б групата - нали си направихте пауза от 1 месец без прием на витамини преди да изследвате? Защото ако не сте, изследването винаги ще отчита циркулиращите неусвоени в момента стойности в кръвта и ще показва високи стойности без да са такива.

Общи условия

Активация на акаунт