Априлски бебчета 2022

• 39 111
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
момичета, да видя на някоя от вас спи ли и се непрекъснато по 24 часа в денонощието, аз с първата бременност такава активност и бодрост, а сега от две седм все по-зле става всеки ден , в 8 ч се събуждам , уж трябва наспана , излизам да си върша работа , а тосайаш не съм спала 10 дни, вечер стане ли 8 едва си държа главата, постоянно ме кара да спя, по принцип съм мн свежа издържам без сън , а сега очите ми ме болят чак😀🤪
Аз съм по същия начин.. Докато се врътна да свърша някоя работа и съм се уморила все едно от дни не съм спала... Надявам се скоро да отмине и да се почувствам по-свежа
Освен това имам чувството, че времето е спряло, много бавно ми минават дните, все следя колко време ми остава до прегледа и имам чувството, че е след цяла вечност...

# 151
На мен само през деня ми се доспива по някое време, но по цяла нощ не мога да мигна Sad

Момичета как сте с гаденето, аз го докарах до там, че и от пастата за зъби ми става зле… от както видях + чхг, съм минус -3 кг… не мога да се храня като хората, само като чуя думата храна и става стращно, насила хапвам по нещо, но…

# 152

Момичета как сте с гаденето, аз го докарах до там, че и от пастата за зъби ми става зле… от както видях + чхг, съм минус -3 кг… не мога да се храня като хората, само като чуя думата храна и става стращно, насила хапвам по нещо, но…
Аз не мога да помогна т. к. на мен много рядко ми се гади.. На моменти когато усетя, че започва си хапвам нещичко и отминава. Дори си мия езика с четка ама да не се хваля много, че нищо не се знае 😁

# 153
На мен от няколко дни много ми се гади на моменти, чак не мога да си допия сутрешното кафе, а ми е любим момент по принцип. И на мен като че ли ми минава, като хапна нещо, но нямам апетит особено.

# 154
Здравейте, аз съм Денислава. На 25 г.съм.
Забременях естествено на третия път опити. В началото имах притеснения, относно това дали бременността ще е нормална и започнах да се следя от самото начало, при закъснение от 2 дни и малко се бях ошашкала, но научих, че толкова рано няма как да се види на преглед, а днес влязох в 6та седмица и видяхме точицата. Simple Smile Засега всичко е наред и ще се радвам тук заедно да обменяме въпроси и информация, както и приятни моменти! Simple Smile

# 155
Здравейте, бъдещи мами 🍀
Аз съм Красимира на 25г. Аз съм инвитро и вчера ми беше първия преглед. В 7г.с. съм със близначета. Надявам се всичко да е наред 🙏
Постоянно съм гладна, сънена да не кажа заспала и имам сериозни проблеми с концентрацията(4пъти до тук се връщах да прочета какво съм написала😂) За момента не повръщам и нямам гадене, само дразнене от миризмата на месо.   Термина ми е на 18 април, но нали знаете, че с 2 никога не се знае дали няма да е по-рано. Пожелавам лека бременност на всички 🥰

# 156
Добре дошли на новите момичета.
Аз с предната бременност бях така, много уморена. В 20.00 часа вече бях заспала. Веднъж бях заспала на работа. С тази не съм чак така,но и често след обед спя половин час.

# 157
Здравейте момичета, на 26 години съм втора бременност ми е (първата неуспешна) но се надявам този път всичко да бъде наред! Всъщност не съм напълно сигурна дали бебо е априлче, но за момента последният термин е 1.04 за това реших да се присъединя! Пожелавам на всички мами леко бременеене!

# 158
Добре дошли на новите момичета! Лека и успешна бременност!
Аз първата бременност, постоянно бях сънена,  нямах гадене(ако не броим от отделни миризми, които по принцип не понасям) и имах огромен апетит (купувах си по 2 закуски, умирах за баничка и геврече сутрин), резултат +20кг. Сега още  нямам изявени симптоми(5гс), очаквам ги към 7-8гс да се проявят. Може би лека загуба на апетит.
Вчера бях на преглед. За сега е 0.10см, видя се леко оформен ембрион, отговарящ на съответната седмица, след 2 седмици се надявам да чуем сърчице.

# 159
На мен само през деня ми се доспива по някое време, но по цяла нощ не мога да мигна Sad

Жоржи на теб в коя седмица започна да ти се гади?

# 160
Момичета,
Точката пулсира вече Simple Smile 6та седмица
Изписаха ми магнезий заради крампите.
Тъй като съм както каза АГ “бъзлива”😂 утре ще отида да си направя изследвания за тромбофилия за всеки случай, тъй като не би трябвало да я имам наследствено.
Като цяло имам някакво гадене, но рядко и най-вече от кафето сутрин.

# 161
Здравейте! Аз съм Стефи.  В понеделник видях двете чертички, във вторник пуснах и ЧХГ, бремеността се потвърди. И сега в понеделник на 30-ти ми е първият преглед.  Много се вълнувам и се надявам всичко да е наред. Blush
Иначе имам 2 момичета на 10г. и на 4г.
Като цяло се чувствам добре, но често ми се гади и много бързо се уморявам.😀

# 162
Пухче, гади мо се от минала седмица, тази влезнах в 7г.с. и се засили още повече.

Добре дошла, Стефи. Ех, че хубаво трета буба ще си имате 😘

Ангелче, честито ви сърчице, защо ще си пускаш тромбофилии?

# 163
Вие казахте ли на близки и приятели, радостната новина? Освен мъжът ми никой друг не знае и не мисля да казвам за момента. Макар, че много бързо ми проличава и не знам, колко ще мога да "крия" 😀

# 164
Ами профилактично, най-вече защото съм хипохондричка май😂

А за казването, само най най близките 5-6 човека в това число родителите. И мисля да остане така до 12 седмица поне.

Общи условия

Активация на акаунт