Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните симптоми, които участниците изпитват?
Какви са препоръките за използване на мобилни приложения за проследяване на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните симптоми, които участниците изпитват?
-
Какви са препоръките за използване на мобилни приложения за проследяване на бременността?
Участниците споделят своя опит с мобилни приложения за проследяване на бременността като "Моят календар" и "Fertility Friend". Те препоръчват използването им за отчитане на контракции и предоставяне на информация за всяка гестационна седмица, като същевременно подчертават тяхната полезност за бременни жени.
-
Какви са препоръките за използване на лекарства, витамини и хормони по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне със симптоми като гадене и болки?
И аз като Жоржи и waterviolet след толкова години ходене по доктори ми е толкова нереално.....но пък е толкова хубаво
Само си гледам корема и искам вече да е голям
не съм чувала за такова нещо, аз само знам остарялото че не трябва да се купува, така че кажи да мога да си купя поне едни чорапки
Идва ми да се гръмна.