Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 57 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Анастасия хич я няма в палитрите според мен. Има страхотни ружове и бронзъри, помадата за вежди също, но Бенефит я биха по тази линия.

# 661
Еее не, недей така с лошо. Кои си пробвала?
Аз отдавна не съм се включвала и ще гледам да съм максимално кратка, та да засегна възможно най-голяма аудитория, та…
Мое мнение за напоследък изложени теми:
Агент, таз палитра на Ърбан е много хубава. И наистина не харесвам другите им нейкед варианти, имах достатъчно. Първата беше Ок да се научи човек, следващите ми бяха леко бозави, Чери не е моят цвят, но виж на Есмералдените очета много движи, аз бях като вампир с нея (и без…). Но Хийт е наситена, прелива се чудесно, доста добра за есен. А единичките на марката от серията moon dust са изключителни. Умирам от яд че ги спряха и пазя няколко за като ‘тръгна някъде’ 😁.
Soft Click, защо тъй тежки изкази от твоя страна 😘? Как така с Пат не може човек да прекали? Та тя е кралицата на наситения пигмент и на диско глитъра? Никоя транс труженичка на Виа Салария не би могла да ме заслепи ако само топна кутре в нейните бляскавини! А и ти живееш в далеч по- сдържано обкръжение по спомен, изненадвам се ако не виждаш отблясъци от сенки от там, гледайки на юг…
Анастасия има доста кофти изпълнения цветово, но има и страхотни хитове. Формулите и се блендват сами и е автор на 2 от 10те ми любими големи палитри за всички времена (Gold, Sunrise, Sunset, Safari, Sultry, Riviera, Subliminal, Celestial Divinity, Midnight Sun, Desert Dusk не в този ред). Та съм много любопитна какво нейно си тествала и какво не ти допада.
Ивче, аз съм тийм брайт. Много ти отива цвят и си един от малкото хора, които могат да носят такъв и да ги озари. Ако може молба- пробвай и различен стил на нанасяне- цветни очни или друга форма на грима, мисля че е явно, че с цвят си прекрасна, но много бих искала да те видя и в различен стил.

# 662
Аз много харесвам палитрите на Анастасия, от общо 6, които съм пробвала, само с Ривиера се разделих с чиста съвест и то не заради лоша формула или проблем с палитрата, а просто защото цветовете идваха твърде ярки за моята розово-неутрална душа. Пат не съм ползвала, на Наташа имам 1 палитра. И предпочитам Анастасия пред всички други марки, които имам, в това число Худа, UD, Наташа, Too faced, Джефри и тн. Единственото дразнещо е, че палитрите на Анастасия всичките до една се разпрашават много, в тях трябва да се бърка внимателно, ако човек не иска да удари дъното от 10 ползвания Grinning но пък, както е казала и Ния, тези сенки се блендват сами.

# 663
  • Стара Загора
Лошото е, че нямам цветни очни линии. Само 2 налични - черна и бордо. Имам цял несесер с гел моливи и разни в синьо, зелено, патладжан, синьо..... но не съм ги ползвала отдавна и не знам изобщо пишат ли още.

Покрай поредния дебат стават или не палитрите на АBH, днес извадих Norvina и си направих любимия лилав грим с нея. Сложих очната линия в бордо, която отива ли си не мога да преценя. Изглежда меко и ненатрапчиво, сравнено с черна. Червилото е Guerlain Rouge G 06, спиралата е Armani Lash Idole. На лицето съм със СС крема на Lumene. Имам руж и контур, но от светлината изглеждам много бяла.

Въртя, суча и все към този тип грим се придържам. Хората правят cut crease и сменят формата, но с моя паднал клепач съм се научила на бърз вариант. Дайте ми идея с какво да сменя. Simple Smile

Скрит текст:

# 664
И аз днес отворих любимата Норвина, но заложих на по-топли есенни тонове.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 17:42 от esmeralda23

# 665
  • Стара Загора
Ооо, красота!😍😍
А червилото кое е? Напоследък много нося такива цветове.💛

Утре ако имам муза ще мисля и аз есенна визия. Скоро не съм вадила Шоколада, та  може и нея да наобиколя. 🤭

# 666
Ивче, благодаря ти, и ти си прекрасна с това лилаво Heart Eyes Heart Eyes Чакам да видя и есенната визия, с оранжево, ако може, много отива на очите ти.

Червилото е течно матово на Сефора, цвят 41.

# 667
  • Стара Загора
Ох, имах едно точно оранжево с леко керемиден подтон от тези лип стейнове и го подарих на приятелка. Много ми беше сухо. 🙄

# 668
Ако искаш нещо бюджетно, лесно достъпно, кадифено, неизсушаващо - препоръчвам Флормар софт мат серията, цвят 10. Либимо ми е за този сезон.

# 669
  • София
Уау, по съвсем друг начин си те представях. Много си млада Stuck Out Tongue Winking Eye
Гримът е чук и поне тук стои загадъчно някак.

Много сте готини, но не знам как ги правите тия снимки. Уж снимам добре, но почти нищо не си личи от грима ми, като се снимам. Някой да си каже "яяя, какви сенки".

Можете ли да ми препоръчате оранжев руж? Да не е печен и да е пигментиран, но не клоунски все пак.

# 670
Приказна Есмералда!

# 671
  • в 1001-та нощ
...Въртя, суча и все към този тип грим се придържам. Хората правят cut crease и сменят формата, но с моя паднал клепач съм се научила на бърз вариант. Дайте ми идея с какво да сменя. Simple Smile

Общо взето - аз откакто те помня - все в този дух и цветове са. Наскоро отварях темата и попаднах на тази твоя визия:

Скрит текст:

В моите очи това е най-добрата ти комбинация на всички времена, от всичко, което съм видяла от теб. Мислех да направя коментар, но вече бяха минали няколко страници. Реших да не връщам темата назад.

Относно промяната - имаш много изразителни очи и устни ипо тази причина не е нужно кой знае какво подчертаване. Но начина, по който поставяш молива под очите във външната страна, в известна степен и очната линя - визуално смъква външните ъгли на очите надолу. И това придава по-тъжно изражение. Ето тук се вижда доста ясно:

Скрит текст:

Според мен - не слагай тъмен молив под окото, или ако желаеш леко подчертаване - то да е със съвсем лек цвят - невидимо на снимка, лек н'янс на живо, колкото да има лек контраст.

И опушването с тъмен цвят над клепача - само във външния край - за да повдигне визуално - външния ъгъл на окото.

# 672
Прелестна си, Есмералда! Не само Ивчето, дай и ти нещо топло и есенно, и твоите очи ще понесат топло.
Можете ли да ми препоръчате оранжев руж? Да не е печен и да е пигментиран, но не клоунски все пак.
Ще покажа няколко, които имам и харесвам и не са печени, макар че и от тях има много хубави, като определено препоръчвам толкова специфичен цвят да се вземе по-скоро в палитра, която позволява да се модифицира цвета, а не като един гол едноцветен продукт.

PS Всеки грим може да се превърне в клоунски!

# 673
Първата снимка, която е споделила a.l.e.n.a онемях. Наистина Ивчето е в друга светлина на нея, уникално нежен грим.

# 674
Ивче, можеш да правиш същите гримове, но за да разнообразиш малко може да пробваш да дърпаш повече тъмния цвят навън за да издължиш окото. Също тази есен е тренд монохроматичната визия, може да проваш ако ти харесва нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт