Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 334
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 105
сега съм тотално объркана какво да правя чесно

# 106
След като имате запазен час за Токуда, какъв е проблемът? Ако Ви вземе като пациент за раждане, ще Ви вкара в графика, ще Ви вика само в болницата и няма да имате нищо общо с Афродита. Откакто се следя при нея никога не ме е викала в Афродита.

# 107
проблема е 1) че тогава съм в 32 седмица
2) че чувам че хора посещавали Колева не ги взима за пациенти

# 108
Според мен при вече записан час, си струва да отидете, тъй като на мен ми каза, че освен вече записаните, няма да приема нови пациенти в Токуда до края на годината.

Не знам това за Колева дали е вярно, пък и надали ще Ви третира като нейна пациентка, при положение, че сте я посетили веднъж в самото начало.

Друг вариант е да опитвате да звъните на АГ регистратура и да питате за някоя дупка в графика, ако могат да ви заменят часа за по-ранен. Няма гаранция, че ще стане, но не пречи да пробвате.

# 109
точно това се опитвах днеска но там е толкова трудна връзката че не знам. За сега ще си пазя часа със сигурност но останах изумена за часовете в Афродита

# 110
Опитвайте, други момичета в темата са писали, че са успявали да се свържат рано сутрин или към края на работния ден, когато е по-спокойно.

Аз имам два въпроса по други теми:
1. Тези от вас, които са омъжени, носехте ли акт за брак - оригинал и/или копие, изискват ли го?
2. При планово секцио как точно се таксуват нощувките? Днес питах на регистратура, казаха ми, че предварителната в деня преди секциото е безплатна, следващите по тарифа. Окей, но втората нощувка е в интензивното и като попитах на каква цена е тя, момичето не ми отговори. По принцип искам самостоятелен престой, а е ясно, че в реанимация лежат винаги по няколко жени, та не ми стана ясно тази нощувка как се фактурира. Другото, което ми каза тази на регистратура беше, че се плащат между 3 и 5 нощувки след самото раждане, зависи как се възстановявам. Някой, който скоро е лежал, може ли да потвърди?

# 111
Аз имам два въпроса по други теми:
1. Тези от вас, които са омъжени, носехте ли акт за брак - оригинал и/или копие, изискват ли го?
2. При планово секцио как точно се таксуват нощувките? Днес питах на регистратура, казаха ми, че предварителната в деня преди секциото е безплатна, следващите по тарифа. Окей, но втората нощувка е в интензивното и като попитах на каква цена е тя, момичето не ми отговори. По принцип искам самостоятелен престой, а е ясно, че в реанимация лежат винаги по няколко жени, та не ми стана ясно тази нощувка как се фактурира. Другото, което ми каза тази на регистратура беше, че се плащат между 3 и 5 нощувки след самото раждане, зависи как се възстановявам. Някой, който скоро е лежал, може ли да потвърди?
[/quote]
Относно въпрос номер 2, първата вечер сте във отделение Високо-рискова бременност, там общата стая с още 3 жени не се плаща, ако е самостоятелна -230лв, двойна-130лв.
Денят на секцио се нощува в интензивно с още жени и не се плаща.
3ти ден до 5ти ден имате избор само между двойна и самостоятелна. Пътеката за секцио е 5 дни, тоест 3 след самото секцио.

# 112
На 1вия въпрос - аз носех копие на удостоверението за брак и копие на личните карти и на двама ни. Всичко си взеха, за да обработят документите за акта за раждане.

# 113
Благодаря, момичета. За стаите предполагах, че си се плащат само нощувките в отделението без реанимация, но днес момичето малко ме обърка.

Относно документите - супер, ще се подготвя с копията. Simple Smile

# 114
Аз не съм носила копие от свидетелството за граждански брак, не са ми го и искали. Само личните ни карти и датата, на която е сключен брака, това беше.

# 115
Здравейте , в коя г.седмица избрахте с АГ  ден за планово секцио (без медицински причини)  и горе долу 10 дена преди термин ли е ?  Мерси !

# 116
Здравейте , в коя г.седмица избрахте с АГ  ден за планово секцио (без медицински причини)  и горе долу 10 дена преди термин ли е ?  Мерси !

Не знам как стои въпроса за секцио по желание, но предполагам е до лекар. Аз с д-р Атанасова избрах дата за секцио по медицински причини още в 34та седмица, като датата е 12 дни преди термин. Предлагаше и по-рано като каза, че до 2 седмици преди термин е ок.

# 117
Здравейте, момичета! Имам следния въпрос: Ако си запиша час за първоначален преглед при определен лекар(ако имам късмет) или евентуално просто час и вече съответно завиви кой е свободен, как стои въпросът с пакетите им? Плащам си първия преглед и след това на регистратурата си избирам пакет и съответно лекар, при който да се следя или трябва да плащам всеки преглед и изследване след посещението при лекаря? А тези пакети как работят? Съвсем нова съм в бременеенето и малко съм объркана 😀 . Благодаря Ви!

# 118
Първия преглед си го плащаш и след него решаваш дали искаш пакета и ако да - като минеш през регистратура го казваш.
Но не съм убедена, че пакетът си струва, особено ако не всичко ще правиш в болницата. Например аз реших фетална морфология да правя на друго място и това обезсмисли пакета, в който се включват. Най-добре на първия преглед с АГ, обсъдете и това.

# 119
След стабилно преносване в петък ме приеха за наблюдение. Три доста депресиращи дни бяха, особено че не очаквах да ме вземат. Следяхме тоновете 3 пъти на ден и нямаше никакъв напредък. За мой късмет в понеделник вечер се връщаше Богданова от отпуска ( тя ми беше титуляр) и трябваше да решаваме какво ще правим. Неочаквано вчера на обяд ми изтекоха водите и ме преместиха в родилен блок. Прекарах 20 дълги и мъчителни часа с недостатъчни контракции, без сън, без ядене и днес по спешност направихме секцио. Сутринта в 7.56 се роди малкият Александър, който явно вътре се е чувствал добре. Сега ще се възставявам и ще се гледаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт