Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 330
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, кажете за естестневото раждане- повече инфо за клизмата(правят ли, не правят ли,отношение и тн), ползва ли се лигнин първите дни ( има ли смисъл и това да вземем), малко инфо за визитацията сутрин( отношение, как протича), дават ли обезболяващи( да си носим ли нещо все пак), колка време след това можемпда хапнем / пием нещо? Многооо мерси!!!
Клизма правят. Понеже мен ме приеха ден по-рано за предизвикване на следващия ден, сутринта още в 6:30 ми направиха, после се изкъпах, дадоха ми нова нощница и ме заведоха в родилен сектор. Лигнин не ти трябва, дават еднократно бельо и превръзки колкото поискаш. Ако имаш нужда дават и свещички за обезболяване. Аз родих в 14:45 и в 15:30 вече ми бяха донесли обяда. Вода пих веднага.

Имам въпрос за предизвикването Simple Smile
Понеже аз лежа в болницата от вчера, защото преносвам. Имахте ли контракции, защото аз нямам, докарала съм до 2см разкритие и няма прогрес и искат директно към секцио да преминем другата седмица. А пък на мен определено ми се искаше това да е най-краен случай. Вие имахте ли някакви контракции, разкритие и изобщо всякакви съвети ще са ми от полза Sad
Не, нямах контракции. Имах 3 см разкритие. Иначе аз не преносвах, родих си 4 дни преди термин, но за секцио и дума не е ставало. Просто предните дни много ми зачестиха посещенията в спешното (слава богу неоснователни) и на прегледа преценихме, че това е най-добрият вариант вместо постоянно да треперя дали всичко е наред. Кой лекар ви следи?  Не предлагат ли предизвикване вместо секцио?

EviM Акушерките от кабинетите и тези в родилен сектор са различни.

# 91
Мами, има ли сешоари в новите модерни стаи?

# 92
Мами, има ли сешоари в новите модерни стаи?
Не

# 93
  • София
Ъъъ в новото отделение 2018 имаше в тоалетната. Сега да не са го махнали?

# 94
Ъъъ в новото отделение 2018 имаше в тоалетната. Сега да не са го махнали?
Освен при мен да няма ...

# 95
  • София
Аз бях в обща стая с още една жена. Не знам защо биха ги махнали, но явно вече няма знам ли..

# 96
Сешоари няма по стаите, но може да помолите акушерките да ви дадат.
В една от групите във фейсбук едно момиче е направило група за пациентки на токуда. Може да ви е полезно.

# 97
Тази ли е?
Скрит текст:

# 98
Тази ли е?
Скрит текст:
Същата. Дано се развие, защото наистина ще е полезно всичко на едно място.

# 99

Тази ли е?
Скрит текст:
Същата. Дано се развие, защото наистина ще е полезно всичко на едно място.

Не ми излиза във ФБ!
Да не е скрита?

Кажете повече за раждането, отошение, анестезия, престой…

# 100
влизам да ви кажа че Атанасова повече не следи бременни в афродита . Което е как да кажа ….. Е така . Аз имам час записан от преди месец за 4.10 което е горе долу малко повече от месец преди раждането ми ( понеже ще съм сеецио щее около средата на ноември ) и сега се чудя дали изобщо да оставам с този час или да се преорениирам на някъде . Имам час при Богданова за последната фетална на 27.09 обаче , но и Богданова ми каза че като дойда на последната фетална няма проблем от тогава да ме доследи и после клъцне. Или да се връщам при Колева ли ! Но пък бях при нея в 7 ма седмица и после не отидох повече да не вземе да ме пита що не отидох и да стане още по тъпо щот няма да знам кво да и отговоря .Вече почвам да се чудя кво да правя още повече.

# 101
Аз в Афродита ходих последно Март месец и още тогава като запазвах час ме питаха дали съм бременна, защото д-р Атанасова не преглежда бременни там. Аз тогава не бях. Като отидох в деня имаше огромно закъснение и самата тя ми каза, че две бременни момичета са излъгали, че не са, за да запазят час и заради тях се е натрупало това закъснение, та не е нещо ново това, дори не знам как сте успяла да си запазите час за бременна там.

# 102
Момичета, аз ходих при Атанасова между април и юли в Афродита (после продължих в Токуда) и още, като записах час, си казах, че съм бременна. Записаха ме без проблем, Атанасова веднага каза, че ще ме следи и ще изроди бебка. Тогава също имаше слухове, че не приема нови пациенти. Може и да зависи от рецепционистката, която вдигне или да е временно - за няколко седмици или месец, но според мен си струва да се проверява.

# 103
не съм си запазила час там , имам час в токуда , очудва ме че ме караха като психопат да звъня цяла седмица всеки ден за да ми кажат че вече не преглежда бременни там . Толко ли не можеха да ми го кажат в самото начало

# 104
Ясно, не съм разбрала от предишния пост. Явно зависи от рецепционистката в такъв случай..

Общи условия

Активация на акаунт