Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 662
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 450
За два часа горе долу ми излизаше резултатът.

# 451
За педиатричните пакети - никъде вече няма информация в новия сайт. Пакетът до 1г се казваше "Грижа за най-малките". Тук виждам в Документи брошура, която може и да включва повече инфо, но не се отваря - https://acibademcityclinic.bg/tokuda/medicinski-deinosti/detaili … eonatologiya#nav4

Надявам се по телефона да дадат достатъчно детайли.
Здравейте.
Някой може ли да ми каже този педиатричен пакет колко пари струва?
Никъде не виждам  информация на сайта.
Благодаря.

# 452
Заповядайте, момичета.

# 453
Много благодаря за снимката! Интересно, че си включва и проследяване на развитието, и ваксини, а вчера на прегледа питах сестрата и тя ми каза, че са ѝ казали, че нямат такова нещо като "детска консултация", само високоспециализирани прегледи и трябвало да се запишеш задължително по каса.
Лично аз бих избрала такъв пакет, защото нямам педиатър, който да ми е надежден и удобен, но съвсем ме объркаха вчера.

# 454
  • София
Може сестрата да не е била много в час. Питайте на регистратура най-добре ай пакета в беошурата е описан доста добре

# 455
Благодаря, Briseis_Bee ! Точно това гледах на стария сайт.

Дали все още го предлагат, тъй като никъде не виждам вече подобна информация. И аз си мислех да звънна на локална регистратура да попитам за актуални детайли.

# 456
Онзи ден взех брошурата от регистратурата, предлагат си го пакета.

# 457
Много благодаря !!

Тъй като малкият има допълнително здравно - предполагам мога да си записвам часове за тези прегледи и без пакета..

# 458
  • София
Зависи много от пакета на който е детето и разбира се къде е правено допълнителното здравно.

# 459
Трябва да се попита, според мен пак трябва да има личен лекар по касата.Поне в Надежда имат пакет с ежемесечни прегледи,всички  ваксини и тн и пак изрично са написали отдолу, че това не отменя записването на личен лекар по касата😀

# 460
  • София
В случая пак казвам по каса просто ви е по-евтино, но чакането или изобщо да намериш свободен педиатър е много трудно особено за град София.

# 461
За процедурата личен лекар ще намерим, но не мога да разчитам на това само като ги знам... Иска ми се да има адекватна грижа, когато е нужно, и да мога да се доверя на човека. Ще питам на регистратура със сигурност.

# 462
  • София
Трябва си Simple Smile Ние имаме бек ъп вариант за съжаление. Да не говоря, че нашата лекарка не си вдига телефона събота и неделя, а точно тогава сме имали нужда да се чуем с нея поне...

# 463
Ако могат в Токуда да правят всичко, което и личният, ще е страхотно. Живот и здраве януари ще съм там за прегледи след раждане сигурно, не искам да водя бебето и в поликлиники. Бихме се радвали да го запишем на ЛЛ като отпуснат всичките вируси и той позакрепне. Sad Моят ЛЛ ще го вземе, но преглежда всякакви хора, чакащи отпред и се изприщвам като си представя как чакам с новородено насред пневмонии.

Ще звънна утре в токуда да питам за повечко инфо и ще докладвам.

# 464
Откакто има Ковид, здрави бебета се преглеждат от личните лекари само в определени дни и часове, така че поне не се очаква бебетата да чакат с всякакви болни. Неонатолозите в Токуда са наистина страхотни, но след първата година вече не са вариант. Хубаво е да имате и човек, който познава детето от новородено и го проследява през годините. Мъка е с намирането и повечето педиатри не са перфектни, това е факт. Но според мен не се отказвайте от едното за сметка на другото.

Общи условия

Активация на акаунт