Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 693
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 645
Придружители не пускат. Ако дойдете с някого, той след сравнително късо време ще бъде помолен много нелюбезно да излезе. Но пък така се ограничава шанса за ковид, та не е зле Simple Smile

В чантата има шапка, ръкавички, ромпърче, боди и одеялце на Токуда (с каквито са облечени бебчетата при престоя там), травъл комплект козметика на Мустела, мостри на Хип козметика и чай за кърмачки, 1-2 мостри на La roche козметика, стикер за кола на Токуда, мостри на пликове за кърма и подплънки на Lansinoh. За тези нещица се сещам аз, може и да пропускам нещо 😊

# 646
Моля ви, не си водете придружител! В чакалнята е супер наблъскано с хора, сигурно поне 20 жени обикновено чакат, в коридора има няма още 10. И това предвид колко тежко е с Ковид епидемията в момента. Не му е времето да има излишни хора сред толкова бременни жени. Единствено виждам, че на мъже, които придружавят постъпващите си жени за раждане, им позволяват да дойдат да носят багажа.

# 647
Наскоро не можах да повярвам как един придружител не само си застана сред нас в чакалнята, а и седна на едно от местата, предназначени за чакащи жени - главно бременни естествено. Не знам как му се размина от регистратурата да не го изгонят... Съжалявам, но нямаше нужда от него, жена му беше видимо в чудесно състояние, седнала и спокойна. Както всички останали сами жени, които чакахме...

За съжаление постоянно някъде виждам такива придружители, които единствено добавят към тълпата, но да се пробват и те да седнат на диванчето... Повечето как се примириха със ситуацията с недопускането, която е от месеци.

# 648
  • sofia
Всеки път има по някой мъж чакащ. Татковците с малки бебета ги разбирам, помагат с носене, ранички, но бременната защо й е да я придружават, така или иначе в кабинета няма да го пуснат таткото. ( не говорим за изключения и припадащи жени, които имат нужда от придружител)

# 649
  • София
Ще ме анатемосате обаче моят съпруг преди пандемията всеки път клечеше с мен. Всеки път голям мерак да види бебето, да слуша какво казва лекарката (тя си го търпеше де) даже и на раждане присъства 😀 Ако има втори път и особенно в пандемия не бих искала да е около мен и да се мъкне и той по болници.

# 650
Беше ми мило, когато гледах такива грижовни мъже през 2019та, стига само да имаше местенце да седнат всички жени наоколо. Не много мъже са така заинтересовани, късметлийка си! Simple Smile)

Да не е спам - цялото семейство минахме през ваксинация в Токуда (в различни периоди) и сме много доволни от персонала. Грижовни и внимателни, в час. За пореден път съм с добри впечатления от болницата Simple Smile

# 651
Здравейте момичета, аз се следя на друго място, но се колебая дали да не се прехвърля в Токуда по ред причини. Имам конкретен въпрос за Ешерихия коли в урината : някоя от вас имала ли е и как я лекуват в Токуда? Изписаха ли ви антибиотици или нищо?

# 652
  • София
Добре е да я лекувате с антибиотик, защото иначе може да се занимавате с инфекцията дълго (като човек с хронична такава). Има и антибиотици съвместими с бременността.

# 653
Зависи от състоянието ви. Първо може да повторите изследването. При мен се появи тази бактерия при едно от изследванията, но понеже нямах никакви симптоми, лекарката каза да не предприемаме засега антибиотично лечение, а да изчакаме организмът да се пребори сам. Каза и че не изключва лабораторна грешка. Изчаках един месец, повторих изследването и вс беше наред този път. Да поясня обаче, че това беше малко преди да забременея. Не знам за бременни как ще се процедира.

# 654
  • София
Точно с лечението на тази бактерия първо ме спечелиха в Токуда. С първата ми бременност - забременях в болница Надежда и си самоназначих изследване на урина още в 7 г.с (само заради по странна миризма на урината без никакви други оплаквания). Та назначиха ми 7 дневно лечение с антибиотик - което даде много кратък резултата и месец по-късно отново се появиха. Казаха - много е упорито и без дори да ме изслушат назначиха друг антибиотик за още 7 дни, отново с много кратък резултат - една чиста урина и на следващата отново се появиха. В Токуда д-р Атанасова ми обясни, че и двата пъти и дните и честотата на антибиотика е бил малко. Изписа ми трети антибиотик за 10 дни, 3 пъти на ден, но я преборихме тая ешерихия, отделно до края взимах и билково тип урокомфорт за да не се задържа отново. Според мен не е нормално да си бременна с каквата и да е бактерия или възпаление - може да станат много големи проблеми.

Здравейте момичета, аз се следя на друго място, но се колебая дали да не се прехвърля в Токуда по ред причини. Имам конкретен въпрос за Ешерихия коли в урината : някоя от вас имала ли е и как я лекуват в Токуда? Изписаха ли ви антибиотици или нищо?

# 655
Проблема е че доколкото знам не мога да си запиша час при доктор Атанасова, ако можех нямаше да се лутам толкова време къде да се следя....
Aisi_Popova, с какви антибиотици ви лекуваха? Атанасова какъв изписа?
П.С успях да се свържа с лекар от Токуда, изписва ми Аугментин, пили ли сте го по време на бременност?

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 18:53 от Winter11

# 656
Здравейте, момичета!

В начална бременност съм и все още се лутам в това кой специалист да избера за следене на бременността. Засега съм си записала час при д-р Анна Богданова в Оскар Клиник, но прочетох добри мнения и за д-р Сузана Нашар и Мария Атанасова.

Изключително ще съм благодарна, ако някоя се е следила при едн от трите да сподели мнение.

# 657
  • София
Както много пъти съм казвала аз се следя при Атанасова и за мен е най-добрата Simple Smile Живи здрави това ми е втора бременност при нея, която се надявам до месец да приключи с щастлив финал и леко раждне, каквото беше и първото ми.

Здравейте, момичета!

В начална бременност съм и все още се лутам в това кой специалист да избера за следене на бременността. Засега съм си записала час при д-р Анна Богданова в Оскар Клиник, но прочетох добри мнения и за д-р Сузана Нашар и Мария Атанасова.

Изключително ще съм благодарна, ако някоя се е следила при едн от трите да сподели мнение.

# 658
Подкрепям мнението за д-р Атанасова, прекрасна е, но за съжалание не приема нови пациенти до края на годината.

# 659
Подкрепям мнението за д-р Атанасова, прекрасна е, но за съжалание не приема нови пациенти до края на годината.

А дали в началото на следващата година ще имаме шанс за записване при нея?

Общи условия

Активация на акаунт