Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 472
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 3 150
Всъщност при д-р Колева има опция и частни прегледи, при които не се чака дори минута в нейния кабинет. Аз ходех на частно при нея, но и по ЗК в Токуда. На тонове също бях в Токуда, така че съм чакала, но не повече от час там. Не бих избрала никой от останалите АГ, за които се чака с часове.. просто е безумие според мен бременни да чакат толкова дълго, поне за мен не беше ок.

# 3 151
Доц.Нашар дали би имала против паралелно при нея и да се следя по ЗК при Кирилова? Дали се съобразяват в Токуда с това

# 3 152
  • София
Разбира се. Аз се следях в Токуда при Апостолова и тя гледаше по ЗК лекарката да ми пуска изследванията.

# 3 153
Пускат ли ви изследвания по здравна каса и какви се полагат?
На мен до сега са пускали микробиология и цитонамазка?
Изпращат ме на кръвни изследвания, но си ги заплащам.

# 3 154
Пускат ли ви изследвания по здравна каса и какви се полагат?
На мен до сега са пускали микробиология и цитонамазка?
Изпращат ме на кръвни изследвания, но си ги заплащам.

От платен преглед не може да се издава направление, затова си ги заплащате.

Ако се следите по ЗК, следящия лекар може да пуска направления като услугите за съжаление са лимитирани. Не помня вече май само един ехограф за цялата бременност, една цито и една микро. Не мога да бъда точна. Някой ако намери списъка от касата, може да го пусне тук.

За профилактичен преглед трябва личния лекар да даде направление за АГ, а АГ след това може да издаде на себе си направление за цито.

# 3 155
Здравейте,

Някоя раждала ли е в Токуда, без да е следила бремеността си там? Ако да, при кой лекар и какво е било отношението след като не е следена бремеността при съответния лекар?

# 3 156
Здравейте,

Някоя раждала ли е в Токуда, без да е следила бремеността си там? Ако да, при кой лекар и какво е било отношението след като не е следена бремеността при съответния лекар?
Аз се следя там,но всички са много вили. Не мисля че трябва да се притесняваш🙂Успех!

# 3 157
Здравейте,

В Токуда "влизат и раждат" и появили се "от нищото" пациентки. Отношението не е по-различно, но това, което е по-различно е, че ако ви имат документи и изследвания на файл, могат да направят много повече за вас, отколкото ако влетите с разкритие на момента. Когато са запознати с вашата медицинска история, дори само документално, ще бъдат по-подготвени да реагират в критичен момент, което е по-добре за вас. В тази връзка, поне 1-2 опознавателни прегледа преди раждането не е лошо да направите там.
А ако питате дали се "сърдят", че не сте се следили при тях - не Simple Smile

# 3 158
Здравейте,

В Токуда "влизат и раждат" и появили се "от нищото" пациентки. Отношението не е по-различно, но това, което е по-различно е, че ако ви имат документи и изследвания на файл, могат да направят много повече за вас, отколкото ако влетите с разкритие на момента. Когато са запознати с вашата медицинска история, дори само документално, ще бъдат по-подготвени да реагират в критичен момент, което е по-добре за вас. В тази връзка, поне 1-2 опознавателни прегледа преди раждането не е лошо да направите там.

Добре. Благодаря за отговора. Вие като пациентка или като част от персонала отговаряте?

# 3 159
Здравейте,

Добре. Благодаря за отговора. Вие като пациентка или като част от персонала отговаряте?
Пациентка и кандидат-родилка Simple Smile

# 3 160
  • София
И аз съм раждала 2 пъти там без да съм се следила. Но не отидох директно за раждане, а в 9тия месец за да донеса всички документи, да се запозная с лекарката и реално ходих 2-3п на тонове. От тогава съм изключително доволна и от отношение и от болницата, и реално водя децата си за всичко само там.
Едит: Д-р Кирякова беше моят избор. Изключителен човек и професионалист.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 09:57 от Джинджър

# 3 161
Мнения за следене на бременност при др Нашар и раждане при нея?

Веднъж месечно ли са прегледите?

# 3 162
Здравейте!
Към раждалите в Токуда - позволява ли се влизане за естествено раждане в родилна зала за с телефон?
И още един въпрос: ако раждането е естествено, след колко време ти носят бебето за първо кърмене, ако всичко е наред?

# 3 163
Здравейте!
Към раждалите в Токуда - позволява ли се влизане за естествено раждане в родилна зала за с телефон?
И още един въпрос: ако раждането е естествено, след колко време ти носят бебето за първо кърмене, ако всичко е наред?

Позволено е влизането с телефон в родилна зала, даже те снимат акушерките, ако искаш Simple Smile
След 2 чАса ти носят бебето при теб Simple Smile

# 3 164
Тъкмо писах в друга тема, че е толкова сърдечна, внимателна и успокояваща, че да му се доражда пак на човек. Страхотна е! Прегледите са веднъж месечно, ако е безпроблемно всичко, но ако има и малко съмнение в нещо, не чака хич да мине месец. Но звънете от по- рано за час, или директно на място.
Мнения за следене на бременност при др Нашар и раждане при нея?

Веднъж месечно ли са прегледите?

Общи условия

Активация на акаунт