Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 10

• 65 553
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • на последния етаж
Посетихме Вълчи камък последния път. Хареса ми препоръката на Недоволна, сега ще разгледам тези места по-подробно, а ще потърся и места за настаняване.
Недоволна, ако се сещаш за още нещо, което може да пропусна или някоя препоръка, ще ти бъда благодарна. Благодаря ви, момичета, за помощта.

# 691
Някой скоро да е отсядал в Златоград?

Търся  хотел с добри отзиви за настаняване.

# 692
  • Пловдив
Преди време познати ми бяха дали добри отзиви за Йосифова къща,но лично ние не сме отсядали.

# 693
Благодаря, погледнах я в гугъл - бюджетна е.

Изрових си запазени мнения в бележника за х-л Аква Спа, х-л Кристал
Ще прегледам и тях

# 694
  • София

Търся  хотел с добри отзиви за настаняване.
Преди 2 г., ако се води скоро... в ХаджиАлександровските къщи - хотел с басейн, много сме доволни. Включени в цената бяха закуска и вечеря по избор от меню - прекрасни!

# 695
  • София
Ние бяхме за 1 нощувка преди 2 седмици. Отседнахме в Бялата къща, съвсем близо до Етнографския комплекс. Не ни трябваха басейни и луксове, защото не това ни беше целта на посещението. Хотелчето беше чисто, приятно, с включена закуска и с всичко необходимо за престоя ни. На 30 м от него имаше страхотна механа в къща на 2 етажа.

# 696
  • на Земята
Здравейте!
Може ли да ми помогнете да организирам един тридневен уикенд около Смолян.Главна цел е водната пещера Голубовица.Там трябва ли предварително да звъня за посещението ни? И сега как да планирам маршрутът.Посещавали сме Каньона на водопада и Смолянските езера.Какво друго може да видим трите дни и евентуално място за настаняване.Пътуваме от Пловдив.

# 697
  • Cyprus, Пловдив
Kikitooo, трябва да се обадите предварително на пещерата, защото влизат на групи и в определени часове, просто и за вас ще е по-удобно да знаете някакъв час, а не да чакате.
Пробвайте и тролея, след пещерата Simple Smile
За Каньона определено искаме да идем, но го оставихме за следващ път.

# 698
В един ден може да съчетаете Голубовица и пещера Ухловица, близко  са. За втория ден си оставете Дяволската екопътека. До Смолян е екопътека Невястата, но тя е лека, кратка и може да се съчетае с още нещо. Много вълнуващ е въжения тролей до нея. Ние винаги отсядаме в хотел Орфей - Пампорово и не мога да препоръчам друго място, но съм сигурна, че и други ще се включат.

# 699
Родопите не съм посещава от 30 години;Записвам се да ви изчета и се надявам есента да посетя;

# 700
Здравейте!
Може ли да ми помогнете да организирам един тридневен уикенд около Смолян.Главна цел е водната пещера Голубовица.Там трябва ли предварително да звъня за посещението ни? И сега как да планирам маршрутът.Посещавали сме Каньона на водопада и Смолянските езера.Какво друго може да видим трите дни и евентуално място за настаняване.Пътуваме от Пловдив.

там в района са и Агушевите конаци

# 701
  • Пловдив
Много неща има в района, писали сме за тях.

# 702
  • Пловдив
Може ли да ме ориентирате къде се намират Хайдушки поляни и какво друго освен Роженската обсерватория може да се разгледа в района. Знам,че има езерце около поляните,но не съм проучвала дали има нещо друго интересно.

# 703
Здравейте!

Здравейте,
За настаняване в Смолян репоръчвам Петко Таковата къща (за гости) в квартал Устово.
Много чисто, уютно местенце в битов стил, цените са прилични, като се включва и закуска (вкусни домашни пържени филийки и мекици). Имат и ресторант с разнообразна и вкусна храна. Собственикът, както и целият персонал са изключително мили и отзивчиви.
Друго място, което препоръчвам, е хотел Узунски. Той е в другия край на града. Има модерно обзавеждане, много е чисто. Има и ресторант, но лично на мен повече ми хареса храната в Петко Таковата къща.

# 704
Връщам се от Каталина, Цигов Чарк. Общо взето съм доволна от престоя- отоплени басейни и вкусна храна.Част от персонала ми  се видя безотговорен, имам забележки и към хигиената на външните части.
Иначе успяхме да посетим пещера Снежанка и Бекови скали като вторите направо ме оставиха без думи- вълшебна красота !!
Набелязахме места и за следващо посещение, повод да се върнем отново 😊

Общи условия

Активация на акаунт