Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 10

• 65 660
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Щом даваш отзив тук, считай си се оплакала 🙂

Запомнила съм отзив на една двойка, наели студио заради джакузи да си прекарат приятно. Е, джакузито течащо и неизползваемо, бяха качили снимки как бършат гьола в банята. Нищо от комплекса не бяха предприели.

# 511
  • Пловдив
Е, и аз не очаквам нищо, ама ще си го кажа Wink
Има хора на басейна, шезлонги също. Днес, ако идем ще кажа за водата...оня ден имаше къпещи се.

# 512
Ами работи ли влакчето до Сърница? Правят ли разходка с лодка в язовира?

# 513
Ако не държите на басейн и на ресторант, малко над Романтика има друго място - няколко бунгала и къщички, както и вила с два апартамента. Във вилата има столова и кухня с всичко нужно. Във всяко бунгала, къщичка и апартамент от вилата има бокс с посуда, малък хладилник и термокана. Естествено и санитарен възел.
Пред всяко бунгало и къщичка има покрит навес с маса и пейки, на апартаментите - голяма покрита тераса с маса и пейки. На вън има барбекюта. Собственост е на местно семейство - Джасурови, те го поддържат и е наистина чисто - бяхме преди две години). Но и там се правят резервации месеци по-рано. Не вярвам да се открие сега където и да е свободно място, освен ако не е съвсем разпадащо се и никой не го иска.

# 514
  • София
Е, и аз не очаквам нищо, ама ще си го кажа Wink
Има хора на басейна, шезлонги също. Днес, ако идем ще кажа за водата...оня ден имаше къпещи се.
Ще ви бъда благодарен за отзиви за водата. На няколко места чета, че дори за август си е студена, пък децата, след като ги юрнем по разходки, все ще искат един басейн да направят. Разбира се, от друга страна, целта не е да ги "настиваме" по сред август....

# 515
  • Пловдив
И корабчето и влакчето работят.

# 516
  • Пловдив
Мястото е страхотно.
Ние имаме къща на Равногор и пре годините често ходим до тези скали. Приятна разходка и красива природа. ❤
И ние имаме къща там, може и да се познаваме, аз съм снаха в селото Simple Smile

Simple Smile едва ли, през годините не съм общувала много с набори, само с бабите съседки 😃
Иначе нашата къща беше до “ падинката”, горе до старите гробища.
В смисъл- не сме местни- закупиха я баба и дядо през 90те да ходят на почивка там и я продадохме ние преди 2 години.. поради разни причини, още ме е яд, ама тогава никой не ме питаше, като я продаваха.
Но така или иначе много го обичам това село, почти всяко лято там съм изкарвала от детството + юношески години Simple Smile

# 517
Била съм точно август на Романтика и да, водата е студена.За цялата ни почивка не видях хора да се къпят. Иначе от комплекса бяхме доволни и храната беше на ниво.

# 518
  • Пловдив
Сега съм на басейна...

Хладна е, да...за мен студена, ама аз обичам да е 27-8° Wink а тук няма как, та само се печем.
Има едно дете сега, други влязоха и излязоха и тъй...
Ей го влака...

На рецепцията е явно разписанието. Но преди обяд го нямаше, т.е движи се.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 15:20 от mystic woman

# 519
  • София
Благодаря, Мистик!
То сега би трябвало да е най-голяммата жега, доколкото там става жега, не знам, но нещо и хора няма да се пекат....абе, те че децата ще влязат, ама честно - не ми се рискува....

# 520
  • до най-прекрасния мъж
Денем става около и малко над 30 градуса. Ходили сме, когато в Пловдив беше около 40. Но нощите в планината са студени и водата няма как да се стопли, освен ако не я подгряват. Сега направих бърза справка с Уикипедия, малко над 1300 м н.в. е, т.е. колкото Пампорово. Няма как се очаква топъл басейн, дори през август.

# 521
  • София
Това щях да напиша - топла вода на басен в планината може да очаквате само ако е топла минерална. Ние в момента сме в Гърция на море, а от петък сме седмица в Родопите. Обичаме да ходим на басейните на екопътека Струилица. Много е живописно - отвсякъде планина и гори, а по средата басейните. Пропуснах  рекичката отстрани. Sunglasses

# 522
  • Пловдив
Питах, имало подгряване, ама в момента не работело Simple Smile поправяли го, ама кога и що не се знае...
Аз затова обичам мин.топла водица Simple Smile

# 523
  • София
Питах, имало подгряване, ама в момента не работело Simple Smile поправяли го, ама кога и що не се знае...
Аз затова обичам мин.топла водица Simple Smile
С оглед скъпия ток съмнява ме да го поправят тая и...идващите няколко години Wink

# 524
В Германия свалиха темп. на водата в басеините с по няколко градуса. И на мин. басеини и на душовете и къде ли не. Но е и такава жега, че студена вода е ок.
Аз събирам идеи за Родопите , но не забелязвам в източните никаква мин. вода или имаше поне на едно място там ?

Общи условия

Активация на акаунт