ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 46 217
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • au bout du monde
Cherry_blossam моите съболезнования. Няма правилно и грешно дали да отидеш. Направи това, което ти казва сърцето.

Яренце, чакам физиотерапевт да се свържи с мен другата седмица😒 не знам  как ще ме преглежда по телефона, но тук в Англия всичко е възможно.

Latyka, това ходене без болка няма при мен. Болката е постоянна😞 от 10 дни съм така. Бебето било голямо, нещо притискало, често се случвало при втора бременност.

За секцио ме спира единствено, че нямам помощ и после възстановяването ще бъде трудно. Пак няма да мога да си гледам детето както трябва.

# 571
la libellule, брат ми от 20 г живее в Лондон работи като IT, да речем, че успея да навия жена му  с 300 зора да ти съдейства ако сте на близо но знам, че там общността ни е някак раззединена та незнам...

Физиотерапевт чак другата седмица е ужасно при тия болки, дали тука по форумите да разпиташ за тия колани, които са препоръчителни за по изявените случаи като твоя, именно за това, че бебето е голямо и притиска, иначе за раждането се гледа не големината а др. показатели на които бебо трябва да отговаря за да оживее, предполагам знаеш.🙁

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 19:24 от Latyka

# 572
Момичета, имате ли представа дали има смисъл от продуктите за активна гимнастика? Приложими ли са и за колко месечни бебета стават?

# 573
  • au bout du monde
Latyka, не искам друг да занимавам. Другата седмица имам скан и консултация, така че ще разпитам какво може да се направи. Все трябва да има нещо.

# 574
Момичета, имате ли представа дали има смисъл от продуктите за активна гимнастика? Приложими ли са и за колко месечни бебета стават?

Аз закупих активна гимнастика на Чико и на кутията пише 3м+, зависи и от потребностите на бебето, ще влезе в употреба поне ще се заглежда като за начало.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 19:33 от Latyka

# 575
Активна гимнастика има с дъщеря ми. Не се е заигравала или заглеждала много по нея. Когато с
Тана на около 1 г махнах пръчките и играчките и вече 2 години си го ползва като цветно килимче.

# 576
  • София
Яренце, чакам физиотерапевт да се свържи с мен другата седмица😒 не знам  как ще ме преглежда по телефона, но тук в Англия всичко е възможно.
Стискам палци да се намери решение! Heart

За активната гимнастика- някъде от около 3тия месец Яна доста се забавляваше с нея.
А нашата беше някаква мега проста.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 19:45 от Яренце

# 577
Стискам палци да се намери решение! Heart

За активната гимнастика- някъде от около 3тия месец Яна доста се забавляваше с нея.
А нашата беше някаква мега проста.

Тя и на Чико е подобна нашата без килимче, дано и нашето бебе я хареса, не е сглобена още за да я покажа, има прилика с тази...

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 19:58 от Latyka

# 578
Cherry_blossam мойте съболезнования ...
Относно активната гимнастика Благо от 2рия месец го слагах на нея и имаше интерес сега също мисля да взема за малката .
Днес мина и моят преглед бебка е около 1700г доктора каза , че всичко е наред и няма от какво да се притеснявам не били страшни тези стягания и болки.
Ходих до Хиполенд и имаше намалени комплекти с шишета на Avent, Tommi Tippi и  Nuk та си взех на Tommi Tippi един от 59,99 лв намален на 38лв .
Сега видях и резултатите от изследванията са готови , ако може дайте мнение .

# 579
Аз имам тази активна гимнастика от баткото. Бях си я избрала за подарък от близки. Той много се занимаваше с нея. също така полезна занимавка ни беше тази възглавничка за игра по корем

# 580
  • София
Оо, да! Възглавничката по корем беше супер топ забавление!

# 581
Здравейте,  момичета! Днес си взех 45дневния болничен. Все още си имам стягания,  даже АГ като ме гледа корема ми беше на камък. Продължавам с магнерота поне още 4 седмици. В понеделник или вторник ще пускам изследвания.  Иначе бебето е екстра, не е ниско разположено за да ме притесняват тези стягания,  плацентата е екстра,  водите също. Бебчо отговаря на 37 г.с и 4 дни, +- 2.900кг., аз съм в 33 г.с и 4 дни.Питах го ще гледаме ли тонове нещо, каза,  че няма нужда, той си ме гледал на ехограф. Викаме след 10 дни, обсъдихме датата,  само трябва да устискаме дотогава .
Днес купих ето това 😊

Хареса ми, има хубава,  релаксиращи звуци от природата

# 582
cherry съболезнования 😞

Моята активна гимнастика е тази:

Чакам да ми я донесат, още не съм я виждала на живо.

Леле, Елмазче, бебчо вече е голям. Почти 3 кг 😍 Това си е направо готово за излизане почти бебче 😳 Не мога да повярвам кога стигнахме до тук.
Вече съм супер развълнувана. Не се притеснявам от раждането, а сега просто съм в напрежение всичко да ми е нагласено 😁

# 583
  • омъжена
Багажа го стегнах още в 7месец и сега само добавям сменям нещо. Остана да си купя както казвате шоколадчета,но ми казаха,че чак на 2ден дава ли и де чудя май няма смис те ще ми донесат после или там има машини с храна. А иначе първия път беше големичка и естественото раждане ме умори страшно много ми се спеше и ме питаха аз казах да я вземат,като се прибрахме всичко беше ок. А втория път беше 2400 и ме беше страх да я гушкам да я взимам. Май си имах такава следродилна депресия около месец. Еми преодолява се с подкрепата на близките и сама майката трябва да излезе. А една приятелка роди 2019 и имаше силно изразена депресия и ме помоли да и дам бяхме брали

# 584
Добро утро! Аз се събудих с подути и болезнени гърди. Направо не мога да се пипна. Намазах се с какво ли не, дано не излязат стрии, че и в сутиена едва се събрах. Явно вече всеки ден ще сме с нов бонус 😊 Успокоявам се, че остана малко и ще мине неусетно.

Общи условия

Активация на акаунт