ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 837
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • омъжена
Благодаря ви за отговорите момичета! 💙 За контракциите, аз имам постоянно втвърдяване на корема, пия си магнезия 3х2 и се надявам всичко да е наред! При Вецев съм чак на 31 август.
И аз съм на 31август сутринта хайде да се видим аз ще съм в П.България. 🙂

# 121
Аз не съм ползвала отделен контейнер за памперси. Зависи къде стои коша. Винаги съм мразела тези, които стоят под мивката в кухнята точно заради миризми. Като се пренасяхме пак не направих такъв. Моят основен кош, който е голям, стои на кухненската тераса, която пък е остъклена и там хвърлям най-много боклук. До сега проблем с миризми не съм имала, но и ние хвърляме боклук на ден по два пъти 😵 Не знам как го правим, но мъжа ми се шегува, че трябва двойна такса смет да плащаме 😂 Сега мислех за такъв подобен на Яренцето, но стаите и без друго са ни малки и като разпънат кошарата и тн. само кош ще ми липсва, та пак ще съм си на тази схема.

# 122
Мислех и аз за кошът на Томи Типи , но се отказах. Консумативите му ми изглеждат голям разход, а може да се спести от тях Grinning за нещо друго

# 123
  • омъжена
И на мен доста ми се спи спи през деня по 2-3 пъти спя след като сготвя. И вечер се събудя  😄 И аз се чудя за кош за памперси бях го добавила в списъка, И на мен едната тераса е остаклена и там стой  големия кош за боклук

# 124
Здравейте, момичета! За контракциите- аз също имам доста често вече. Вчера като ме заболя корема пих си магнерота, но-шпа...до 4 сутринта ме държа, вече бях се притеснила,  че раждам и съм заспала. В 32г.с и 1 ден съм. Взех да се притеснявам с тези контракции,  искам да избутам до 38 г.с, на консултация съм чак на 20.08. Вчера се ядосах малко, че уж щяхме само да боядисваме стаята, а Вчера майка ми сервира, че и нов ламинат ще се слага на цялата къща, но монтажа ще е чак на 18.08. И сега спя в хола, нищо не ми е подготвено,  а и майка и сестра ми като почнат хайде раждай вече, допълнително ме изнервят. Какво да направя,  че ми е жега,  стоя и лепна цялата,  въпреки,  че сме на климатик, за килограмите май съм +13  кг и толкова от преди да забременея. Сега лежа и се моля да избутам поне още 40 дни. Имам 55 дни до термин

# 125
Вчера мн момичета се оплакаха че са имали повече мен к кръста бая ме боли кръст ли е таз ли е и мен ме е шубе да не родя амаа какво да направя саа ако отида в болницата и там ще лежа и ще ме наливат с магнезий ,може би ако станат болрзнени повече ще отида боли ме коремя леко ама предвид че спряха сами и сега пак почнаха...
Вие3 мислите ми да ходите на лекар аз съм в 33 +2

# 126
Мен често ме боли кръста ниско посредата, но винаги след като много сэм.вървяла или съм се преуморила. Като си легна и всичко минава , може би е от тежеста . Поня че родилните болки в кръста бяха доста по различни и нечовешки.
Иначе винаги когато съм имала чести контракции ,винаги съм имала възпаление на пикочните пътища . За съжаление ми се наложи да пия 2 антибиотика, но веднага след това всичко спира . Сига пия сироп от червена боровинка да не се повтаря отново. Припоръчвам ви ако има такива стик-тестове в аптеките , взимайте и проверявайте урината , ако левкоцитите са променени може от бактерия да имате чести контракции, които са опасни .

# 127
Със сигурност нямам,защото вчера давах кръв урина и стерилна урина и всичко е ок... просто малкия много рита тези дни а кръста седях на теечение или от това или се разширява,знам ли....

# 128
Със сигурност нямам,защото вчера давах кръв урина и стерилна урина и всичко е ок... просто малкия много рита тези дни а кръста седях на теечение или от това или се разширява,знам ли....

В тези седмици е нормално момичета, не се стряскайте и напрягайте излишно.
Важното е да не са постоянни и да са безболезнени, почивайте вече на макс, магнезии и но шпа..  💕💕
Стискайте зъби, малко ни остава, на някой пък съвсем малко..

# 129
Вчера ходих да гледам столчетата за хранене на stokke  и съм много раздвоена , кой от двата да купя.  Може би ви се струва рано, но аз искам още от сега да слагам бебето в столче ,когато ние се храним за да не е изолирано , и да свиква с това . Има си специални кошчета за новородени които се слагат на столовете . Ще се радвам майките ,които са имали такъв стол да дадат мнение. 

Не знам кой от двата ...

# 130
Мен си ме боли постоянно от няколко дни, но болките са по-слаби от първия ден. Корема също ме боли малко. Няма да ходя на лекар. Ще изчакам до понеделник, когато съм на тонове.

# 131
  • омъжена
Момичета в Лидл има уникална царевичка,който обича. Ей сега хапнах и бебето толкова силно ме риташе леле имах чувството,че ще ми пробие корема дали пак не се обърна на някъде,а беше от седалищно с главата надолу. Екстра ще знам вече,че това му харесва 🙂😊

# 132
Момичета в Лидл има уникална царевичка,който обича. Ей сега хапнах и бебето толкова силно ме риташе леле имах чувството,че ще ми пробие корема дали пак не се обърна на някъде,а беше от седалищно с главата надолу. Екстра ще знам вече,че това му харесва 🙂😊

Хайде да не се пише за храни…на кой каквото му се яде знае откъде да си намери

# 133
  • Казанлък(Бургас)
Вчера ходих да гледам столчетата за хранене на stokke  и съм много раздвоена , кой от двата да купя.  Може би ви се струва рано, но аз искам още от сега да слагам бебето в столче ,когато ние се храним за да не е изолирано , и да свиква с това . Има си специални кошчета за новородени които се слагат на столовете . Ще се радвам майките ,които са имали такъв стол да дадат мнение.  

Не знам кой от двата ...

И двата са много хубави, но аз имам слабост към втория дизайн. 🙂
Хариом , скъпа не бързай! Пиши по-бавно! Разделяй изреченията, не изтървай/сменяй букви и си проверявай написаното! Редовно ми е толкова  трудно да те прочета и да разбера написаното.

# 134
Ох,да извинявам се,свиквам без нокти и просто цъкам бързо и е страшно... ще оглеждам 🥰

Общи условия

Активация на акаунт