ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 49 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Аз днес финализирах всички покупки с една опаковка памперси като за начало.
И майка ми все това казва. Те дори не са знаели какво ще бъде бебето докато се роди. А ние колко сме облагодетелствани днес.

# 451
И аз днес бях на трета морфология. В 32+1 съм. Момчето ни е инат и не иска да се върти Grinning , седалищно е разположен. А и моя таз след мерене се оказва тесен, та...се подготвям умствено за секцио. Тоновете са добри и матката е спокойна,няма контракции. Увил се е един път около пъпната връв. Каза да следя движенията, не трябва нито да са бурни,нито пък да отсъстват. Днес видя АГ уголемено легенче на десния бъбрек. До сега всичко беше наред,но ще следим как върви и при нужда след раждане ще правим консултация с детски невролог. Ако има майка минала през това да споделя как са се развили нещата ,ще съм благодарна. Иначе водите и кръвотокът ,каза че са добре.

# 452
Привет!
2 дни не съм влизала и доста време ви четох 😁

Относно бухалчето Оли аз написах, че си го взех (взех си мечето, че повече ми хареса), страшно много го исках и съм много доволна. Да не говорим, че казват, че силата на звука, децибели и тн са съобразени с бебешкото ухо, а от телефон, телевизор и тн. - не. Няма да задълбавам, просто ми хареса.
Купих и музикална въртележка, а освен това се сетих и че бебефона също има мелодийки. Май се увлякох.
Купих 2 дрънкалки, колкото да има и с това мисля да приключа с играчките.

Тоолкова много неща накупихме вече, а все има нещо, което още не съм.
Нещо ме е обзела еуфорията и вълнението, че се бавя. Почнах да поръчвам превръзки, подплънки, нощници и тн за родилното. Няма да ги глася още, но поне да ги имам. Панирала съм се нещо, а съм едва 30+3.

За козметиката май все пак се спрях на Мустела. Толкова ме е яд, че в sopharmacy не съм видяла намалението по-рано, че излиза доста изгодно комплекта. Ако някой го види в наличност, да подсвирква моля.

Киселини нямам или май много рядко ми се е случвало 🤔 Ама не им вярвам на тези суеверия. 2 мами родиха съвсем наскоро. И двете не са чували що е то киселина, а бебетата са с огромни косички 😁

П.С. И на мен страшно ми тежат кг, а коремчето ми е супер голямо. Всички ме бъзикат, че или са 2 или че терминът ми не бил за октомври 🤦🏼♀ А хич не ми е до тези бъзици. В живота си не съм била такива кг, а корем не знаех какво е до преди да забременея. Не знам как ще го изтикам до края. 🤷🏻♀

# 453
  • омъжена
Ето ми я новата детска секция. Само цвета не е ок със стените но толкова ми хареса гардероб със закачалки гардероб с равчета ракла и бюро. матрака е в/у гардероба за няколко дена. А освен това продават същото дебело хубаво фолио като ми омръзне това зелено го фолирам, но само от мебелен магазин копувам другите фолиа да ментета .

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 19:50 от sunshine1992

# 454
Здравейте, ние днес бяхме на последната фетална морфология в 31+5 г.с.. Бебко е много добре, с пухкави бузки, завъртял се е главично и всичко е наред. Тежи около 2 кг и 100 грама. За сега няма индикации за секцио и се надявам така да си остане.
Иначе да се похваля за покупките. Купихме втора употреба комбинирана количка cosatto giggle на много изгодна цена и много добре запазена. Взехме и легълце тип next to me, отново втора употреба. Получихме много дрешки от братовчедка и отделно ние купихме нови бодита, чорапки и муселинови пеленки. Една от покупките за който много се вълнувах също я направихме вече - многократни пелени. Поръчахме размер за новородено и следващия размер. И остава да купим бебешки прах за пране и козметика. Харесала съм козметиката на мустела, а за праха за пране мисля да пробваме първо с бебешкия Ариел.
Аз също имам по-често стягане на корема. Докторът ми каза, че това е нормално в тези седмици. Каза да продължавам с магнерота за сега и спомена, че по някое време ще го спрем. Няма да го пия до края.

# 455
Ехо, аз съм от септеммврийските мами, но много ми е любопитно какви многократни пелени сте взели, ако искаш и на лично, че събирам инфо. Благодаря!
Успех на всички момичета!

Здравейте, ние днес бяхме на последната фетална морфология в 31+5 г.с.. Бебко е много добре, с пухкави бузки, завъртял се е главично и всичко е наред. Тежи около 2 кг и 100 грама. За сега няма индикации за секцио и се надявам така да си остане.
Иначе да се похваля за покупките. Купихме втора употреба комбинирана количка cosatto giggle на много изгодна цена и много добре запазена. Взехме и легълце тип next to me, отново втора употреба. Получихме много дрешки от братовчедка и отделно ние купихме нови бодита, чорапки и муселинови пеленки. Една от покупките за който много се вълнувах също я направихме вече - многократни пелени. Поръчахме размер за новородено и следващия размер. И остава да купим бебешки прах за пране и козметика. Харесала съм козметиката на мустела, а за праха за пране мисля да пробваме първо с бебешкия Ариел.
Аз също имам по-често стягане на корема. Докторът ми каза, че това е нормално в тези седмици. Каза да продължавам с магнерота за сега и спомена, че по някое време ще го спрем. Няма да го пия до края.

# 456
Ехо, аз съм от септеммврийските мами, но много ми е любопитно какви многократни пелени сте взели, ако искаш и на лично, че събирам инфо. Благодаря!
Успех на всички момичета!

Здравей, пелените за новородено са на pop-in: https://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&path=1 … mp;product_id=375
Отделно поръчах още 9 бр подложки. Така общо стават за 15 смени.

# 457
  • София
Аз немога да си намеря място от щастие!
Прегледа мина добре и бебето беше с лице и познайте..... Застана като менекен

1,600 без няколко грама
Водите са много и да спра сладкото, което е по 1 вафла на седмица например
30 седмица съм

# 458

1,600 без няколко грама
30 седмица съм

Ехаа, какво сладурче! 💙

# 459
Здравейте, поради ниско Б12 и желязо АГ ми изписа добавки, но не ми каза как да ги пия, на преглед съм другата седмица и не ми се иска да й пиша пак.
Пия сутрин Еутирокс и Магне Б6, вечер Биозин Мама и Магне отново. Кога да вмъкна Б12(метилкобаламин) и Сорбифера? Четох, че не трябва да ги приемам заедно, а Б12 било добре да не е вечер.

# 460
  • София

1,600 без няколко грама
30 седмица съм

Ехаа, какво сладурче! 💙
Искам да покажа и една друга снимка
На баткото

# 461
Станислава , уааау много си приличат

# 462
Здравейте момичета! На всички с неразположения желая бързо да минава и всичко да бъде наред🙂 И аз съм малко шашната дали ще успеем да се оправим. Боядисахме стаята, правим друга баня и по нея има още малко работа. Дрешки съм купила, но креватче, комплект за изписване, неща за родилното още не, чак се депресирам. Сега като почива съпругът ми ще го накарам един ден поне да вземем неща за родилното и комплект за изписването, да се поуспокоя малко💙💙💙

# 463
  • омъжена
Много сладки и пухкави бебчета. 👍🐥🤗
Аз не мога да се нарадвам на секцията и раклата побра всички одеала и аксесоари. И я окрасихме с децата с играчки

# 464
  • София/Севлиево
Добро утро.
Съншайн още вчера като я показа много ми хареса тази секция.
Станислава,баткото и бебко доста си приличат.Моите не чак толкова,ама днес съм на преглед и се надявам и аз вече на читава снимка.
Вчера цял ден прах и гладих бебешки неща.Взех си лилав Тео бебе на капсули и много ми допадна аромата му.Част от нещата изсуших на бебешката програма в сушилнята и дрешките излязоха като изгладени-много съм доволна.
Пък тази сутрин се ококорих в 5.Може би щото малко ме стресна ММ вчера,че имат случай на Ковид в А1,а уж всички са ваксинирани.Той също има две дози АЗ ,но сега пази дистанция и май отиде да си прави бърз тест.Омръзна ми вече от тоя вирус...
Днес ще го врънкам да минем през Джъмбо за последни покупки,ама да видим дали ще ми уйдиса на акъла...

Общи условия

Активация на акаунт