ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 49 341
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Съншайн , 100% Алое Вера предлагат и Forever в България. Simple Smile
Bubamara , можеш ли да споделиш след това на какви си се спряла, смятам и аз да поръчам на моите хора.Също така някой ако може да даде мнения и за капки за колики ще съм благодарна. Simple Smile

Аз за колики ползвах Colief, доста са скъпи, особено в Бг. 42 лв за 15 мл.   Аз ги вземах безплатно с рецепта, тук където живея.  Още от началото действаха, и не сме имали проблеми.
Веднъж ми се наложи и Infacol да взема, без ефект.

# 511
Здравейте момичета, и аз съм на море и не излизам от водата почти. Имам един голям пояс и си лежа на него във водата по корем, корема ми е в дупката и направо съм в безтегловност, в тази поза не съм лежала от месеци.
Относно капките, много положителни отзиви чета за Лефакс. Немски са и ги има там, но и в БГ лесно можеш да ги намериш от групите за внос, ако имате добри отзиви може да споделите, а мамите, които имат възможност да се снабдят директно от там да се възползват. Ние до неделя сме почивка и понеделник сутринта рано съм на преглед да видим как се е отразило на бебето цялото плажуване и плуване. Ще искам и микробиология, че ако съм пипнала нещо да лекуваме увреме.

# 512
Ох, а аз дето съм на 5 мин от плажа сякаш започнах да се отказвам вече да ходя, а толкова да ми се ходи... Просто вече ми е много неприятно от всички, които около мен ме зяпат. В погледите им чета думите "Тази ще роди всеки момент, тръгнала ми на плаж...."

# 513
Момичета,не се зареждайте с капки за колики от сега,защото на всяко бебе различни действат.На мен много ми хвалеха Лефакс,свекърва ми изпрати от Германия 10 шишета 🤣 и беба се запече зверски от първите ползвания още.Спряг ги и ги изхвърлих.На братовчедка ми помагала много Абоколикен,на над ни раздразниха червата и обикалях спешното една нощ.Най-доволна бях от Колийф,но на други деца пък не помагат.Така че тук е малко проба-грешка.Лично мнение е все пак

# 514
Попаднах на това, за който още е без количка, мисля, че е доста добър избор:

# 515
Попаднах на това, за който още е без количка, мисля, че е доста добър избор:

Аз с моите контракции миналата седмица,изпуснах намалението на Магнолията 2в1 Sad
Днес ходихме и взехме тази,само че розова и е 2 в 1,но столчета е намалено на 209лв,та взехме и него.Доволна съм

# 516
Аз с нищо не се презапасявам, капки за колики 1 опаковка, колкото да имам някакви, Витамин Д3 същата работа. Сега си харесах и едни добавки за възстановяване след раждане и ще си поръчам и тях. Това е, нищо повече 😊
Вис Виталис винаги имат хубави промоции, особено ако пазари повече неща, правят отстъпка.

# 517
Капки за колики най-добре май Инфакола действаше, но по него време ми го внасяха от Англия и Гърция, в България още го нямаше. Струва ми се обаче, че просто трябва да се израстат...
Контракции и аз имам от време на време - док каза ако не са регулярни и болезнени няма проблем, иначе се обаждаш и идваш да видим какво става.
Вит Д тук има 200 вида и във всички добавки има и вит. Д. Идея нямам обаче кой колко е подходящ за бебе, а и ми се струва, че е по-добре според мястото да се купува. В България слънцето е значително повече, та нуждата според мен от допълнително е по-малка,съответно и концентрацията може да е различна.
Тук от два дни е вече есенно и мрачно, та се усещам, че ме удря и мен в настроението... Дано устискам с положителната нагласа!

# 518
  • омъжена
Станислава, кардиологът като ходя за аритмиите и всеки път ме пита колко ми е пулса, че Магнерот влияел върху него и ако падне много ще намалим дозата. Моят е между 70/80 и пия 3х2. Та съм сигурна какво ме е питал де 🙂
sunshine, ще го питам, но не зная дали ще може да носи много неща, смисъл какъв полет си е запазил, с колко багаж и тн. И нали на литище не пускат с течност повече от 100 мл. 🙄
Значи тази моята братовчедка е пила през бременността декситрол н фирма mibo

# 519
Със сигурност ако можех да плувам щех да се запиша на плуване за бременни. При нас го има това и го препоръчват точно против болки в гърба ,кръста и много други
Внимавайте, за гъбички преди да родите с подобни начинания... масово басейните са риск!

# 520
Инфакол въобще не подейства добре на моето първо дете - запече го, започна да го боли и стана много по-зле. Добавките със семетикон запичат, имайте предвид.
Аз давах коликинд хомеопатични, но действат малко с натрупване. И да споделя, че от серията на Мама натура съм много доволна от хапченцата за зъбки.

# 521
Аз се топнах точно два пъти за по 10 минути в кристално чисто и спокойно море и завърших с гъбички, така че наистина внимавайте. Знам, че плуването е полезно и подобни практики са често срещани особено в чужбина, но за мен подобни начинания са излишен риск.
За колики и зъби мога сигурно в тънка книжка да напиша всичко пробвано, но в крайна сметка всички дълго си ги изстрадахме. Нищо не помогна.

# 522
За колики и зъби няма нищо, което доказано помага. Няма как да знаеш дали са отминали болките от самосебе си или от капките. Капките и мазилата в тази насока са по-скоро са успокоение за родителите, че правят нещо по въпроса.

# 523
Да, съгласна съм, наистина помагат само до някъде. Аз както по-рано казах съм избудувала всеки зъб на голямото дете и два месеца колики.

# 524
  • София
За колики и зъби няма нищо, което доказано помага. Няма как да знаеш дали са отминали болките от самосебе си или от капките. Капките и мазилата в тази насока са по-скоро са успокоение за родителите, че правят нещо по въпроса.
Подкрепям с ръце и крака! Grinning

С Яна давах малко Лефаксин (австрийския Лефакс) от дъжд на вятър като мнооого плачеше.. Но с ясната мисъл, че го давам за успокоение на моето съзнание.
Като цяло с много гушкане и кърмене, смея да твърдя, че почти не усетихме колики.

За зъбите дори не съм се и пробвала с медикаменти, но и не се наложи. Аз не зная кога му се показаха зъбите на това дете. (Освен първите, които се виждат с просто око. Grinning)

Винаги съм следвала правилото "всяко мрън=гърда". Grinning
Не знам дали това е направило мен спокойна, съответно детето. Или просто е било цялото успокоение, от което тя е имала нужда.

Общи условия

Активация на акаунт