ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 49 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Даниел Миткови,първите ми контракции получих от стрес и притеснение,така че е абсолютно нормално,даже като съм нервна за нещо или притеснена корема ми се стяга доста често... искам да похваля тук нещо срещу контракции не знам дали е редно, но то си е хранителна добавка АЛЕРАКТ ги успокои този път,плюс магнезий 3х2 и но шпа 3х2

# 496
Благодаря ви момичета 😍
Horiom  Аз пия също магнезий 3×2 и Но Шпа 3×2 , но за Алеракт чувам от теб в петък съм на доктор и ще попитам .
M_Oliviya Разбирам те наистина е кофти период и пре нас е същото (1г и 7м е) но и това ще мине . 😍☘

# 497
Ами и аз не го бях дадоха ми го заради леко скъсена шийка,но подрйства за контракциите

# 498
Момичета, здравейте и от мен.
За пулса кардиолога каза, че Магнерот сваля пулс.
За контракциите, можеш от нерви, притеснение, кашлица и какво ли още не да получиш.
Аз с един въпрос към маюите, живеещи в чужбина, особено ако има някоя в Германия. Племенникът ми се прибира септември и искам да му поръчам витамин Д да ми донесе за бебето. Може ли някоя от вас да каже там какъв сте давали на бебето като марка и дозировла, за да му поръчам? Благодаря!

# 499
  • омъжена
За контракциите, можеш от нерви, притеснение, кашлица и какво ли още не да получиш.
Аз с един въпрос към маюите, живеещи в чужбина, особено ако има някоя в Германия. Племенникът ми се прибира септември и искам да му поръчам витамин Д да ми донесе за бебето. Може ли някоя от вас да каже там какъв сте давали на бебето като марка и дозировла, за да му поръчам? Благодаря!
Аз може ли да те помоля точно от Германия в Кауфланд има цял регал д хранителни добавки и тн. Там има 100% алое Вера. Струва 10евро литъра. Или и по малко да р няма значение. И после ще ми хо пратиш по куриер. Извинявай,че питам ,но мойте роднини си идваха август и забравих да им кажа.

# 500
  • София
Магнерота да сваля пулса?!

# 501
Станислава, кардиологът като ходя за аритмиите и всеки път ме пита колко ми е пулса, че Магнерот влияел върху него и ако падне много ще намалим дозата. Моят е между 70/80 и пия 3х2. Та съм сигурна какво ме е питал де 🙂
sunshine, ще го питам, но не зная дали ще може да носи много неща, смисъл какъв полет си е запазил, с колко багаж и тн. И нали на литище не пускат с течност повече от 100 мл. 🙄

# 502
Това за пулса и Магнерота и на мен ми го е казвал лекар.

# 503
Пия магнерот от 5 месец за пулса даже от 4ти,тогава още бях на ниски дози,но точно затова ми го изписаха☺

# 504
Съншайн , 100% Алое Вера предлагат и Forever в България. Simple Smile
Bubamara , можеш ли да споделиш след това на какви си се спряла, смятам и аз да поръчам на моите хора.Също така някой ако може да даде мнения и за капки за колики ще съм благодарна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 16:26 от Paldora

# 505
Съншайн , 100% Алое Вера предлагат и Forever в България. Simple Smile
Bubamara , можеш ли да споделиш след това на какви си се спряла, смятам и аз да поръчам на моите хора.Също така някой ако може да даде мнения и за капки за колики ще съм благодарна. Simple Smile

Ние пробвахме почти всичко и най-накрая , най-евтините и обикновенни ни помогнаха - Инфакол

# 506
  • София
Станислава, кардиологът като ходя за аритмиите и всеки път ме пита колко ми е пулса, че Магнерот влияел върху него и ако падне много ще намалим дозата. Моят е между 70/80 и пия 3х2. Та съм сигурна какво ме е питал де 🙂
sunshine, ще го питам, но не зная дали ще може да носи много неща, смисъл какъв полет си е запазил, с колко багаж и тн. И нали на литище не пускат с течност повече от 100 мл. 🙄
И ти ли си с аритмия?

# 507
Момичета, здравейте! Не мога да се включа по темата с контракциите и магнезият, защото все още не пия такъв. Вероятно няма и да ми изпишат. Аз съм на море в момента и да ви кажа, толкова добре ми се отразява водата. Няма я болката в срамната кост, в кръста, в таза и бедрата. Направо не ми се излиза от морето, което слава богу е топло и спокойно. Даже се замислям като се върна в Русе да си взема карта за закрит басейн и да ходя да плувам. Знам, че на запад има водна гимнастика и плуване за бременни

# 508
Със сигурност ако можех да плувам щех да се запиша на плуване за бременни. При нас го има това и го препоръчват точно против болки в гърба ,кръста и много други

# 509
Станислава, да и аз съм с аритмия. Още от петия месец. За щастие пия само магнезий, без други лекарства.
snej, в Пловдив имахме плуване за бременни, но аз топна ли се в басейн и веднага съм с гъби, затова този път не съм ходила. Иначе плуването е супер ок за всичко 😊

Общи условия

Активация на акаунт