ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 12

• 45 805
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Ние взехме същата. Аз я бях харесала още като я видях на една позната. В последствие в магазина затвърдих избора си. Мъжът ми също много я хареса, лека е, компактна, сгъва се лесно, стабилна стои и всичко може да се сваля и да се пере. Тапицерията е с UV-защита, а и самата марка са си доказани на пазара. Вече като започнем да я ползваме ще се разбере дали е точно така. 😊

# 601
Аз я имам от баткото , само че без коша за новородени . Струва ви се супер маневрена и удобна на мен . Просто сега ще си купя кошче за новородени . При нас това ще е количката със сигурност

# 602
Здравейте момичета!! Аз съм в депресия заради килограмите, качих 14 кг а съм едва в началото на 8 месец, не знам какво да правя, за да спра да качвам толкова много. Всички ми казват, че бебчо няма да се роди много голям, че килограмите си ги лепя на мен и още повече се спичам. Поръчахме иначе кошарка, матрак и непромокаем протектор 🎈🎈🎈 Дано при всички ни всичко бъде наред

# 603
Аз съм качила 20🤭 от месец насам нямам особен апетит, дори се притеснявам, че ям малко, но пак качвам. Каквото такова. С баткото качих 25, при положение, че до тогава максимум съм била 50кг,така, че си беше шок определено и за мен и за тялото ми. Всички казваха ще оставиш половината в болницата, да, ама прибирам се в нас след раждането, качвам се на кантара, едва - 7кг,като бебето беше 3600 😀Но въпреки, че нямах оттоци много вероятно да е било и част задържана вода, защото след това всеки ден свалях по 1-2кг, докато стигна моите. И да не стане така при теб всичко е поправимо, не се връзва на хорски приказки.

# 604
Здравейте момичета!! Аз съм в депресия заради килограмите, качих 14 кг а съм едва в началото на 8 месец, не знам какво да правя, за да спра да качвам толкова много. Всички ми казват, че бебчо няма да се роди много голям, че килограмите си ги лепя на мен и още повече се спичам. Поръчахме иначе кошарка, матрак и непромокаем протектор 🎈🎈🎈 Дано при всички ни всичко бъде наред
Незнам дали ще ти помогне, но може да наблегне на ядки. Засищат и са доста полезни за бебето. Когато ходех на работа, похапвах-бадеми, кашу, леблебия, лешник и качих по-малко в сравнение същите месеци с първото дете.(бебето си върви едро)

# 605
За килограмите мога да говоря много. Първия мът качих 35, а втория 30. Всичко е поправимо. Не изпадайте в депресия 🤗 Много добре знам какво е чувството след като се роди бебето и останеш "сама" с 20кила отгоре. До предния ден всички са ти казвали да не се притесняваш, а на следващия колко си качила. Научих се да не обръщам внимание на хората. Сега за 8 месеца съм качила около 13 кг., което е най-малкото ми тегло при бременност, но пак ми е тежко и съм подута, но знам че после с воля всичко се оправя. Не се притеснявайте и не се отчайвайте, после всичко ще си дойде по местата 🤗 За храните, ядките са супер калорични и с тях също трябва да се внимава. Ако ми се хапва нещо дребно ям един морков, краставица, кисело мляко или нещо подобно, по-леко. Вече нямам голяма вместимост и ям закуска, обяд и вечерята почти я пропускам. Най-важно е да сте здрави и да се чувствате добре, ако изследванията са ок, дали ще са 10 или 14 килограма не е голям проблем. Meti, със сигурност не си сама в борбата с тях 🤗

# 606
За килограмите какво да кажа, миналото лято бях 65, сега съм 92 кг, а има още месец. Така или иначе винаги отивам да раждам над 90 кг🤷‍♀️. Килограмите се свалят, иска ми се като родя и хоп да си влезна в старите дрехи, не да се гледам в огледалото и да си викам изглеждам ужасно.  Ще ги свалим, но иска си време, няма да стане за 1м.
Имам количка на cybex,  лека, маневрена,  само коша за новородено ми се струва тесен.

# 607
Аз установих, че явно качването си е от хормони. Второто тримесечие качването беше страшно, по кило на седмица направо и с диета пак всичко ми се лепеше. Сега се старая да ям умерено и сладко си хапвам, и противно на очакваното третото тримесечие качвам по-малко. Това най-много ме плашеше, че накрая се качвало най-много, ами явно не е така. 35-та седмица съм + 11 кила.

# 608
Аз започнах точно 50кг, а сега съм 67кг. До края кой знае колко ще станат. Но и апетитът от седмица-две много ми се увеличи. Не се тъпча като невидяла, но като съм гладна си хапвам. Всички около мен ми казват, че не ми личат, но не е точно така.
Ще сваляме после, сега да избутаме до края живи и здрави.

# 609
Мети, много е относително това с килограмите. Ако са ти били в норма или си била с тегло под нормата, то 14 кг далеч не е нещо, което да те стресира.
Отделно, че е индивидуално всичко. Сума ти неща влияят, в случая-основно хормони, с които едни се разбират по-добре от други.
Колкото до това какво "всички казват" - ами остави ги да си казват... Непоискани мнения от хора, които не са в положението ти в момента, са едни вятърни приказки, които трябва да подминеш. Храни се балансирано, движи се. Гледай себе си, грижи се за себе си. По този начин се грижиш и за детенцето си. Ще видиш как след това без да се усетиш всичко ще се нареди Heart

# 610
Ох, това с килограмите ми е болна тема, но гледам да не ги мисля. Всичко да е наред с мен и бебчо, килограмите ще ги свалим Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в град София, който сте посещавали по време на бременност, че имам един зъб, който ме мъчи от вчера.

# 611
  • София
Лелееее това за зъби Еми е толкова болна тема....
Бях в 4 м и един стоматолог в Хаджи Димитър каза че съм за хирург и много не сме да ме пипа за по сериозни нещица, плимбичка или нещо такова да, ко за друго - не!
Отидох при хирург срещу Централна гара и ми извади 4 (много съм зле със зъбите) и ми даде срок до юни, после и той няма да прави нищо!
Сега мисля да ходя до др Веска Дринова пак в Хаджи Димитър, за да видела какво ми е положението
Та исках д а кажа че и аз съм не зле а трагично зле с тея зъби!!!

# 612
Аз пък съм в 31+4 и съм качила 6кг. Не се ограничавам от нищо. Обаче коремчето ми е мъничко и всички супер много ме дразнят като ми кажат къде го криеш това бебе. Ако съм с по-широки дрехи пък околните изобщо не ме забелязват. Даже някои се бъзикат с мен, че комшиите ще си помислят, че сме го откраднали бебето. 😃😃😃 Ама грам не ми пука. Всеки е супер индивидуален, всяка бременност също е различна. 5 10 20 30 кг колкото толкова. Важното е всичко да е наред с бебетата. Килограми се свалят, така че майната им на всички. 🌞

# 613
Ох, това с килограмите ми е болна тема, но гледам да не ги мисля. Всичко да е наред с мен и бебчо, килограмите ще ги свалим Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в град София, който сте посещавали по време на бременност, че имам един зъб, който ме мъчи от вчера.

Бих ти препоръчала зъболекарите от Sky Dental Clinic. Много съм доволна, изключително внимателни и с подход към пациента.

# 614
Лелееее това за зъби Еми е толкова болна тема....
Бях в 4 м и един стоматолог в Хаджи Димитър каза че съм за хирург и много не сме да ме пипа за по сериозни нещица, плимбичка или нещо такова да, ко за друго - не!
Отидох при хирург срещу Централна гара и ми извади 4 (много съм зле със зъбите) и ми даде срок до юни, после и той няма да прави нищо!
Сега мисля да ходя до др Веска Дринова пак в Хаджи Димитър, за да видела какво ми е положението
Та исках д а кажа че и аз съм не зле а трагично зле с тея зъби!!!
И аз съм така. Ходих при един зъболекар, който иска да го третира с Арсен … но аз отказах. Не знам какво да правя с този зъб и изобщо как да намеря добър зъболекар. Sad

Бих ти препоръчала зъболекарите от Sky Dental Clinic. Много съм доволна, изключително внимателни и с подход към пациента.
Благодаря, но сега погледнах, че са в ремонт и приемат пациенти чак на 1-ви септември.

Общи условия

Активация на акаунт