Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 32 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви и на двете, много сте бързи. Не съм го разгледала както трябва предишния път, мислех, че и онова от съня на Еда е включено. И така става. Heart Eyes

Мики, страхотна находка.

# 181
  • София
Керем & Ханде за Vogue Turkey Heart

# 182
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Загледах сега темите в раздела и коя кога е създадена. Има тук-там някоя от юли, другите са от преди месеци. Мисълта ми е, че ние вървим много добре. Да не е като зимният период, по една тема за 3-4 дни, но държим ниво. По време на вторият сезон изписваме една тема за седмица. Миналият път изостанахме, но и каста предвид ситуацията с пожарите изобщо не беше активен.
Лято е все пак, по почивки ходите, на село, на лозета и вили. Satisfied

По отношение на края на сериала, аз съм си добре. Изпадам в някакви дупки за 15 минути и се оправям. На финала ще му мисля. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Слагам ви тези двама сладури, които ни карат да мечтаем. Sparkling Heart

# 183
Ето и този колаж колко пъти е слаган пръстена

# 184
Сани, Flowers Tulip

За изписването - изписват се темите сравнително бързо. За седмица, максимум две. Но, друга ми беше мисълта. Много бяха активните потребители по едно време. Не ги помнех даже всички, с които се засичаме тук. После малко намаляхме. Едни се нанасяха, други изнасяха, Супер Катето не пропускаше да се изкаже след като приключи епизода... Сега останахме още по-малко, но то си е нормално и това.
 Да си призная  обаче кефи ме постоянството на Златна'72, Емилия и dessince. Никога не пропускат да се запишат в нова тема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
  • София
Аз нямам нищо против да сме повече или по-малко, но да си призная харесва ми като сме по-малко. Така по-лесно ви изчитам. Запомням коя какво е писала или споделила. Освен това като бяхме много врабчета на клона, в темата цареше един хаос. Не ме разбирайте погрешно - приятен хаос си беше. Но често се натоварвах, като видя 46 непрочетени коментара. Тръгна да ги чета. Някой ме впечатли, искам да отговоря, но после и на друг искам, накрая, като стигна до моя пост, вече съм забравила на кого и какво съм искала да кажа. Винаги съм уважавала различните мнения. Но, когато бяхме повече, имаше повече спорове като че ли. Което мен поне ме натоварваше излишно. Сега сме по-малко, по-сплотени, изключително позитивни и темата е едно спокойно и приятно място за отдих. Дано никога не замира. И, ако утре ние изчезнем по някаква причина, други момичета да поемат щафетата. Не се притеснявам за това, честно казано. Като гледам, ХанКер имат стабилна фен база, която няма да ги забрави или остави. Simple Smile

# 186
Знае ли се от колко часа ще започне церемонията на Murex D'Or и ще я дават ли някъде?
18 се пада в сряда и ще стане дублиране с епизода по Фокс.

# 187
Диамант, не съм наясно, но сега се сещам, че и церемонията Златни крила по време съвпадна с излъчването на епизода. Може и пак да се получи така...

Бро, ами и аз на това се надявам - темата я е имало преди нас, да продължи да съществува и след. Дори да позатихне, да се съхрани за времето когато Керем ще подхване нещо ново и пак ще е на екран. Пък покрай него лошо няма да се споменава и Ханде. Sunglasses

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 16:18 от Margarita N.

# 188
  • София
Аз се надявам на това Керем и Ханде да не ни забравят и да има какво да обсъждаме покрай тях. Дали нови проекти, дали личен живот. Но Еда и Серкан ще ми липсват дефинитивно. Няма да е същото без нов епизод всяка седмица. Simple Smile

# 189
Преди да отложат датата официалната информация беше (12.08.2021 от 20 часа).
Предполагам, че и на 18.08 пак ще е от 20 часа. Има време ще разберем.... Wink
2020            Heart             2021

Знае ли се от колко часа ще започне церемонията на Murex D'Or и ще я дават ли някъде?
18 се пада в сряда и ще стане дублиране с епизода по Фокс.
Gift Heart

# 190
Здравейте!
Имам си няколко любими снимки с Керем бей, тази е една от тях

И някой беше споменал , че Ситаре Акбаш и Мурат бей са се разделили, тц , не било вярно

https://www.gecce.com/fotogaleri-murat-dalkilic-sitare-akbas-aski-belgelendi

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 17:32 от Slawena

# 191
  • София
Бяхме си говорили наскоро с кого искаме да видим Керем и Ханде в следващ проект. За Керем си дадох предложенията. Сега е ред на Ханде. Хвърлих му един размисъл и имам идеалния партньор за нея - Шюкрю Йозйълдъз. Той сега се снима с Деметката, но мисля, че с Ханде ще са огън двойка. Wink

Клипче с Керем към фотосесията за Vogue Turkey > https://www.instagram.com/p/CSZXcynlAAM/?utm_medium=copy_link

# 192
Едно клипче от фотосесията на Vogue
https://twitter.com/i/status/1425102653789442050

# 193
  • София
Не знам Керем колко и от какво е уморен, но Ханде разцъфтява и се разхубавява. Аз понеже съм повече от нейна страна, затова се вълнувам от това, как тя изглежда и как се чувства. Вижда се, че Керем и действа положително. А пък той не се оплаква, че е претоварен, даже е написал "Каква прекрасна сутрин"....
Тази Керемова умора е сладка умора. Всеки мъж на негово място ще се радва така да се уморява и заслабва.

# 194
Ето го актуален въпросния Шукрю

https://www.gecce.com/fotogaleri-sukru-ozyildizin-yaz-imaji/4

Керем като е широкоскроен дали е ревнив?

Как се смее на въпроса ми Rage

Общи условия

Активация на акаунт