Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 97 325
  • 845
  •   1
Отговори
# 660
Аз да, но има какво Simple Smile

# 661
Момичета, имам лумеа, но забременях и спрях процедурите , вече родих , но не кърмя , а се изцеждам с помпа и така давам кърмата, мога ли да започна наново да се святкам или да изчакам ?

# 662
Не, изцеждането пак е кърмене.

# 663
Доколкото знам е свързано с хормоните, т.е. може да няма ефект. Едва ли е проблем да опиташ.

# 664
  • Пловдив
Тези дни и аз си взех Лумеа. Много искам да го пробвам, но имам тен на две седмици. В книжката пише, че на две седмици е ок, но тук четох, че трябва да се изчака, така че засега ще отложа пробата.

# 665
Лятна буря, а кой модел си взе?

# 666
  • Пловдив
SC1997/00 - намален в Кауфланд

# 667
SC1997/00 - намален в Кауфланд
Благодаря ти! Аз така като чета, май всички са еднакви... Разлика само в импулсите виждам.

# 668
Принципът на работа е еди щн и дъщ, екстрите са различни.Тоест всеки уред Лумеа ще върши работа.

# 669
  • Пловдив
Мислех да си взема 1998, но прецених, че няма нужда и голяма разлика освен приставката за интим.
Да ви задам един странен въпрос - целия триъгълник ли успявате да епилирате? А с дупето как действате, тъй като при мен на кола маската ми махат и отзад.

# 670
Имам само една лентичка отпред, всичко останало махам.

# 671
Здравейте на всички. Имам Philips Lumea 9000 и няколко въпроса Simple Smile
Предварително се извинявам, ако вече са задавани из темите, но ми е трудно да ги открия.
Прочетох инструкциите на уреда, но тъй като никога не съм ползвала такъв, имам няколко неясноти:
1. Ако имате косъмчета по пръстите на краката и ходилата, махате ли ги с уреда? Имам предвид, ок ли е да се минава с него през по-изпъкнали вени и кости?
2. Имам малки, но доста на брои бенки по ръцете, как процедирате относно тях?
3. Има ли нещо друго, което бихте посъветвали начинаещ като мен, с което да улесня и увенчая процедурите с успех?
Благодаря!

# 672
Дами, и аз се сдобих д 9та серия. ММ го взе за да го ползвам на мен, а с голямата приставка да му минавам гърба, тъй като до момента с кола маска действа. Обаче какво се получава, не бях забелязала, че по раменете има много на брой малки, като лунички, бенки.Направо ме хвана яд, понеже той ми го купи за да ползва голямата приставка и сега се оказва, че няма да мога да го минавам там. А някак си раменете с кола, а гърба с фото епилатора, не ми се връзва. На гърдите на места също има по някоя луничка и сега се чудя как да ги заобикаляме за да не цъкна точно там. Вие на вас как минавате покрай такива места? Чела съм за бял маркет, лепенки, какво бихте ме посъветвали? Загледах си ръцете и краката, че то и аз имам на места , явно трябва да внимавам като минавам тези места, малко кофти ми стана Anguished

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 19:15 от neli_20

# 673
Аз такива дребни дори не заобикалям. Някои потребителки са споделяли, че ги оцветяват с бял молив за грим и тогава минават, както навсякъде. Ако бенката е голяма, над зърно леща, тогава се покрива с лейкопласт, изрязан по размер, колкото да покрие.

# 674
Аз такива дребни дори не заобикалям. Някои потребителки са споделяли, че ги оцветяват с бял молив за грим и тогава минават, както навсякъде. Ако бенката е голяма, над зърно леща, тогава се покрива с лейкопласт, изрязан по размер, колкото да покрие.
Дребни са доста , по малки са от зърно. Не знам дали няма опастност някаква.

Общи условия

Активация на акаунт