Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 94 248
  • 845
  •   1
Отговори
# 675
И аз такива малки не крия.Само големи и изпъкнали.

# 676
Момичета, изчетох почти  темата, виждам, че и на други дами на Лумеата им се получават петна на стъклото. Забърсвам го след всяко използване, винаги съм била гладко избръсната при използване. Модела е от 9та серия. Дали намерихте решение защо се получава?

# 677
Пробвахте ли да навлажните кърпичката преди почистване? Аз само така го почиствам и за момента нямам проблеми.

# 678
Пробвахте ли да навлажните кърпичката преди почистване? Аз само така го почиствам и за момента нямам проблеми.
Да, включително и с няколко капки алкохол, така ме посъветваха от Филипс

# 679
  • ❌❌❌
Здравейте, мацки!

Бях писала преди време, за да питам zа съвет какъв епилатор да си взема, а-у. Е, никой не ми отговори ХАХА Mr. Green затова реших да си взема най-новия Philips BRI958 /мисля/ Е ми, холандците както винаги не разочароват. Мноооого съм доволна, не че някога съм имала мн. косми, но откакто го взех, още след 3-4 процедура осезаема разлика се забеляза. Сега го използвам веднъж на 3 седмици някъде. Така че, в случай че някой се интересува или се чуди дали да си купи - 100% съветвам. Но! има едно "но", разбира се, е важно да уточним, че аз съм руса, със светла кожа и космите ми са (да кажем) тъмни. Посочено е, че с такава комбинация епилаторите са най-ефективни, което не ме учудва, щото все пак са направени от холандци, а те са със същите характеристики като моите, както и повечето нации от Западна Европа, които са и платежоспособни, щото това е все пак неевтин продукт. Дори забелязах, че сега е поскъпнал точно със 100 евро. Аз го взех в края на май за 449 еврака, а сега е 549... В общи линии - това. Айде, чао-бао и поздрави! bouquet

# 680
И аз имам този модел и съм много доволна. Тъкмнокоса съм и с 1-2 слънчеви бани по рождение. Почнах да го ползвам в края на Април и епилатора почти не съм го виждала.

# 681
Втори път подред се гора върху татуировки. Малоумна работа. Още от предния път не ми е паднала коричката, сега и друг татуис изгорих.

# 682
  • Пловдив
Мисля, че съм си изгорила червено кръвно телце на бедрото. Стана ми нещо като коричка, която реших да разчопля, мислейки че е пъпка. А след това като текна една кръв... Ще внимавам вече с тях.

# 683
Това са капиляри 😄

# 684
  • Варна
Някакви промоции да има сега? Нещо около класа на 1997?

# 685
Здравейте!
Идвам от темата за Лазерната епилация! Ходя на лазер на някои зони от поне 5 години и още не мога да се похваля със завидни резултати. Определено имах други очаквания, но косми си имам и се налага поне 2 пъти годишно да правя лазер, а през останалото време да се бръсна по добрия стар начин… Процедурите не са евтини и сметнати всички зони годишно, които правя ми излизат на цената на един фотоепилатор,че и повече…
Заслужава ли си инвестицията във фотоепилатор? Колко години горе-долу може да се използва и на колко време се третират с него зоните?

# 686
JoySS,

Според мен трябва да смениш мястото и/или вида лазер, ако след 5 години лазерна епилация нямаш задоволителни резултати... Аз скоро започнах лазерна епилация на цели крака и интим, сега ми предстои трета процедура. Силно се надявам да не ми отнеме толкова дълго, въпреки че дори и лазерът не се води перманентно решение, за съжаление.
Преди 2.5 месеца започнах фотоепилация с Лумеа 956 на горната част на тялото и вече забелязвам добри резултати, които обаче винаги ще трябва да се подържат с периодични процедури. Някъде из коментарите за уреда четох, че импулсите биха стигнали за 15 години употреба. Но най-вероятно уредът ще се повреди дотогава, според мен Grinning
Кожата е много по-гладка и мека отколкото при ежедневно бръснене и космите наистина стават много по-нежни и редки с времето, както при лазера. Но при фотото постоянството е много важно. След 4 процедури почти нямам окосмяване на подмишниците, а след 5 процедури на ръцете вече издържам и 3 седмици преди да се налага следваща. С времето се разрежда нуждата от процедури, но не трябва да се спират.
Аз мисля, че инвестицията си заслужава... Поне за момента мнението ми е такова.

Здравейте!
Идвам от темата за Лазерната епилация! Ходя на лазер на някои зони от поне 5 години и още не мога да се похваля със завидни резултати. Определено имах други очаквания, но косми си имам и се налага поне 2 пъти годишно да правя лазер, а през останалото време да се бръсна по добрия стар начин… Процедурите не са евтини и сметнати всички зони годишно, които правя ми излизат на цената на един фотоепилатор,че и повече…
Заслужава ли си инвестицията във фотоепилатор? Колко години горе-долу може да се използва и на колко време се третират с него зоните?

# 687
Как така 5г и няма ефект? А с 6 процедури фото в клиника, преди 8г, все още нямам косми на бедра и интим.След тях поддържам с Лумея, макар от 2г да не съм я ползвала.

# 688
Просто е един безкраен процес… Космите са намаляли и оредяли, но резултатът не е като да не полагам други грижи между процедурите и да не бръсна между тях както ме съветват… Аз ако не го правя ще трябва да си ходя с косми, малко, но все пак…
Краката лятото специално си изискват грижа през 2-3 дни, което е доста затормозяващо…
А реално между различните фотоепилаторижна Филипс има ли разлика освен броя на импулсите и приставките?

# 689
Може би си е до кожа. Имам Лумеа от 5-6 г. и след първоначалните процедури, имам само някакви единични косми. Правя един или два пъти годишно поддържащи и то, като се сетя.

Общи условия

Активация на акаунт