Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 93 438
  • 845
  •   1
Отговори
# 765
По упътване се ползва всеки месец.

# 766
И при мен нямаше голям ефект след 4тата процедура, за това направих още няколко през 2 седмици и вече видях. Но ако спра процедурите за 1 месец, всичко се връща все едно никога не съм правила.

Аз лятото не го ползвах на ръцете и краката, сега се минах пак на ръцете и ефекта се вижда само от една процедура. Пак станаха тънички, почти незабележими, но не опадаха като твърдите под мишниците. Там ефекта ми е просто невероятен. Тук и други дами бяха писали, че те не падат веднага, а след 10 дни след святкането започват, може би просто трябва да се изчака ефекта. 😊

# 767
Ама ,мацки, в упътването пише да се ползва всеки месец след първоначалните процедури.
Това, че
някои го спираме, не е по протокол, а наше си решение.
Аз лично, защото много почернявам, държа тен с месеци и два пъти се изгорих.Затова като се затопли , юни месец спирам, та чак до ноември.Но иначе не бива да се преустановяват процедурите.Вие защо ги спирате?

# 768
ДХ3 аз не съм го спряла, а трябваше да ги разредя на 1 път месечно. Просто казвам, че при мен, ако не ги правя през 2 седмици, просто ефекта се губи.

Иначе и аз съм с тен, но не съм спирала процедурите, просто след излагане на слънце 2 - 3 седмици не ги правя. И аз съм с тен от юни, но не съм ги спирала. Първите процедури след придобиване на тен са ми на ниска степен и след 1-2 пак минавам на 4та степен.

# 769
ДХ3 аз не съм го спряла, а трябваше да ги разредя на 1 път месечно. Просто казвам, че при мен, ако не ги правя през 2 седмици, просто ефекта се губи.

Защо не опитате да ползвате кола маска между двете процедури. Аз в началото се водех по приложението, но след 8мата процедура просто гледах кога има нужда, иначе това приложение само ме объркваше. Сега само ме пита още ли, ползвам Лумеа😃

# 770
Оставете приложението и карайте по наблюдения.4 процедури са малко, за да разредите на месец.Аз бих минала пак на 15 дни, така 8-10лроцедури, после един път месечно.Не бих правила кола-маска, но всеки си знае.Ако след година няма видим резултат, то има проблем и може би уредът няма да го реши.
Понеже си написала- ако спра процедурите за месец….та затова написах да не се спират.

# 771
При мен има и друг проблем, с много суха кожа съм и косъмчетата трудно излизат и повечето са под кожата. Трудно е да ги изкарам, получавам обриви и тн. За това си взех и фотоепилатор. Иначе, да и аз след като не видях да има ефект след първите 4 процедури продължих през 2 седмици, а не през месец. Първото ми разреждане на периода беше заради прием на кортикостероиди. 1 месец не правих процедура. Спрях хапчетата и пак започнах с процедурите. След това ги поразредих заради тена, но не съм ги спирала.

# 772
Тогава ексфолиране хубаво на проблемните части през няколко дни и мазане с богат крем.На мен старото познато “кисе” ми върши супер работа, както и скрабове с едри частици( захар или сол, имам любим от ДМ с масла и сол)

# 773
Правя и сухо ексфолиране с четка , кисе, луфа, скраб с кафе и захар, кремове с високо съдържание на urea. И пак има подхожни, така и не мога да реша този проблем. Но фотоепилацията ми е в помощ.

# 774
Ще престанат, търпение.И аз бях така, вече съм забравила какво е.

# 775
Много познато с подкожните, а дори не съм със суха кожа... Нищо друго не помогна при мен, дори избръснати пак врастваха подкожно. До преди да си купя фотоепилатора бях забравила какво е да си видя краката без петна и белези а просто с гладка кожа. С времето кожата се възстанови, а подкожни няма защото то няма какво да враства. Е, имам тук там по някой единичен косъм още се сеща да порасне ама не го правя на въпрос.
При мен само на краката имаше такъв добър ефект де. Подмишници и интим оредяха примерно наполовина, хем на тях повече процедури през 2 седмици имах, преди да ми мине меракът. Кандърдисвам се да ги подкарам отново да видя какво ще стане, но не съм се наканила още.

# 776
  • там, където ми харесва
Днес и аз станах притежателка на Филипс Лумеа🥂 четях ви с интерес. След сато ходих на лазер на лице и не останах доволна след 10-тата процедура реших , че с фотоепилатор ще е по-добре. А и имам приятелка , която го ползва и ми го препоръча пред лазера , но не живее в Бълтария.

# 777
От кога го ползваш? Извинявай, сигурно си писала, но нямам време да чета назад, че намаленията започнаха и пак започвам да се чудя за този този уред. И са толкова много модели на Филипс лумеа, че как да избера не знам. Примерно този модел ок ли е?
Фотоепилатор PHILIPS LUMEA SC1994/00 БРОЙ ИМПУЛСИ 250000,

# 778
  • Lost in a fairytale ...
От кога го ползваш? Извинявай, сигурно си писала, но нямам време да чета назад, че намаленията започнаха и пак започвам да се чудя за този този уред. И са толкова много модели на Филипс лумеа, че как да избера не знам. Примерно този модел ок ли е?
Аз съм с този модел - не спирам да го хваля. При мен ефекта беше много бърз, за съжаление ме домързя да си довърша процедурите и не видях какво ще е "накрая", но за 3-4 процедури ефект определено имаше доста.

# 779
Имам го от 2014г, ползвах го интензивно 3г и вече косми йок, после минах на поддръжка, а последните 2г даже и това не правя, но ще направя сега зимата няколко за всеки случай
Всяка Лумеа ще ти свърши работа, разликата е в броя приставки, с кабел или без.
Купуваш с кабел, 1-2 приставки са достатъчни и започваш.Моят е този:
https://www.emag.bg/fotoepilator-ipl-philips-lumea-advanced-250- … 05&scenario_ID=49

Общи условия

Активация на акаунт