Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 93 418
  • 845
  •   1
Отговори
# 780
Ще престанат, търпение.И аз бях така, вече съм забравила какво е.
От кога го ползваш? Извинявай, сигурно си писала, но нямам време да чета назад, че намаленията започнаха и пак започвам да се чудя за този този уред. И са толкова много модели на Филипс лумеа, че как да избера не знам. Примерно този модел ок ли е?
Фотоепилатор PHILIPS LUMEA SC1994/00 БРОЙ ИМПУЛСИ 250000,

И аз му се чудя от няколко часа насам, заради намалението и май утре ще тичам да го взема 😁 изчетох много положителни мнения и дано и при мен има такъв добър резултат.

# 781
Laydy, аз от няколко години му се чудя. И нали съм тома неверни и като знам, колко трудно ми се повлияват космите от професионална епилация, та от това ли. Но сега и заради тинейджърката, ако мога да съм и от полза. Една продавачка ми казваше, че цената зависела и от броя импулси, при едни модели били по малко. Това така ли е?

# 782
  • там, където ми харесва
Искам да питам ,чета книжката която е на английски и няма превод. Доколкото разбирам зоните за епилация трябва да се обръснат или епилиран. Така ли е? Защото аз по принцип не се бръсна и в момента съм епилирана с епилатор. Ако е така мога да почвам с процедурите , а не да чакам да пораснат , че да ги бръсна.

# 783
  • Пловдив
Трябва са изчакаш да пораснат косъмчетата поне 1- 2 мм. На епилирана кожа ефект няма.

# 784
Трябва са изчакаш да пораснат косъмчетата поне 1- 2 мм. На епилирана кожа ефект няма.
Въпреки че на сайта на Филипс пише, че може, но аз се съмнявам,правилото при всички епилации е на обръснста или на боли косми. Lina с кой модел си?

# 785
  • там, където ми харесва
924 тази с четката за лице, ако го знаеш.

# 786
  • Пловдив
Аз минавам с епилатора и след 24 часа някъде с фотоепилатора.

# 787
  • там, където ми харесва
Аз минавам с епилатора и след 24 часа някъде с фотоепилатора.
И има ефект така?

# 788
Смятате, че след 24ч. вече има
новообразуван милиметров косъм ли?

# 789
  • там, където ми харесва
Чудно ми е. При лазера се бръснат , защото трябва да стой корена,  за да проникне лазера в него и да спре растежа. Най- просто казано.

# 790
По принцип някои жени имат талъв страх от бръснене( само от думата), че за тях е немислимо да го направя и така марките ще загубят клиенти.
Затова смятам, че са написали и след епилация, защото реално космите на растат всички заедно и не се намират във фаза на анаген(когато им влияе светлинния импулс).Затова, дори вдните да са махнати с корем), все има други току-пораснали, които ще се повлияят.Може би ще стане по-бавно, но пак ще стане.

# 791
  • Пловдив
Правила съм по 3-4 процедури на място и при мен има ефект. Епилирам задължително триъгълник, крака и ръце и навсякъде са много разредени. Ще мог да кажа повече, когато спра да ги третирам през две седмици. Засега съм изключително доволна. Със Светла кожа и черен косъм съм. В зоната от коленете надолу, имам останали само около коленете случайни косъмчета.

# 792
След епилация се изчаква 3-4 дни и може да се светкаш.

# 793
  • Пловдив
В упътването си е казано поне 24 часа след кола маска. В това число аз разбирам и епилацията. При мен има очевиден ефект.

# 794
Laydy, аз от няколко години му се чудя. И нали съм тома неверни и като знам, колко трудно ми се повлияват космите от професионална епилация, та от това ли. Но сега и заради тинейджърката, ако мога да съм и от полза. Една продавачка ми казваше, че цената зависела и от броя импулси, при едни модели били по малко. Това така ли е?
Този е с 250000, както си пише и е един от най-евтините до колкото видях. Има и други с повече импулси ама там скачаме на почти двойна цена в момента. Иначе като гледах не им е фрапираща разликата на редовните цени.

Общи условия

Активация на акаунт