На пазар във Варна - тема 65

• 42 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна и...духом на Босфора
Може ли да се купи пластика от кръговото до Синия пазар,където продават карти за градски транспорт?

Моля,някой от "Младост" да знае къде се е преместила служба"Социална закрила",беше във "Възраждане"...

И да знаете къде да намеря дъждобран?

# 481
  • Варна
Социалните от Младост сега са в сградата на Здравна каса, т.нар.Проектантска.

# 482
  • В центъра на моретата
Купих карра за ГТ на дъщеря ми от пункта до Синия пазар. Пластиките се продават от долната странс на пункта. Казаха ми, че не е задължително и не е в нарушение, ако не се валидира картата. Валидацията е само за застраховка, при ПТП.

# 483
Redemi, дъждобрани съм купувала от магазините по левче и от Джъмбо.

# 484
  • In transit
Здравейте,бихте ли ми препоръчали фирма за видеонаблюдение във Варна? Дали правят монтаж в региона?
Провери Сектрон. Те са голяма фирма и вносител. Би трябвало и с монтажи да се занимават. На бул. Левски до стадион Варна имат офис.

# 485
  • Варна
Тука май бъркате презареждащите се пластики за 10 лв (съдържащи 10 билета, които важат 90 дни) с нововъведените пластики - карти за ученици, които са 15 лв и са месечни от дата до дата.

# 486
Да,карта с 10 пътувания или 11- не помня, ако не се чекира, все едно не си си платил пътуването.
Да похваля ателието за копирни/и не само такива услуги/ до МУ Варна, ул.Марин Дринов, на ъгъла по диагонал на книжарницата с копирни услуги и много медицински учебници. Поне не се чака с дни за копиране на едри неща по това време - началото на уч.год.

# 487
Камея, не зная дали сте ходили в Паус копирното студио, ние и за работа ги ползваме, за мен са невероятни!

# 488
Здравейте! Някой да знае платен паркинг в Трошево, ще затварят този над Кауфланд до автомивката и трябва да се преориентираме.

# 489
  • Варна
Има платен паркинг на ул. Младежка, над Мотобум. Също и на Сливница, малко преди спирката с параклиса.

# 490
  • Варна
Платения на Младежка е пълен. Знам, защото лятото си държа там мотора. Едва намериха място за него, камо ли за кола. Пробвайте онзи на Сливница, преди Параклисчето, той е по-голям.

# 491
На сайта на Гт стои все още ето тази информация, където ученическите карти са по 21 лева.
http://www.gtvarna.com/ceni-na-abonamentni-karti
Днес обаче на пункта казаха че цената се запазва 15 лева за всички линии . Информацията на сайта е била стара.  Иначе не знаят от кога ще са в сила новите промени. Пишат имената на ръка и фолират. Върнах се във времето на моята младост. Толкова не може ли да се направи нещо по обновяване на този допотопен начин за закупуване на карти.

Пластиките само на теория са удобни. Два пъти я презареждах (20 пътувания имам, имам и опит) Stuck Out Tongue Winking Eye и накрая се отказах.Валидаторите или не работят, или трябва да цъкаш до безумие, за да ти отчете билета.

На няколко пъти валидатора не ми валидира билет купен от спирката че да не се бутам уж. Добре че наоколо имаше контрола да й кажа ето на ми билета не може да се валидира. Ами ако няма ...

Re_ge, карти пластики се купуват от машините по спирките (не в самия рейс).

Киса благодаря. Изпратих мъжът ми да търси да ми купи такава карта в събота.
Като резултат - минал през 5 машини.
- една била счупена ( младост към центъра ) .
- три му взели парите , после му казали че не могат да му издадат такава карта и му върнали точно ресто.
- една не му издала карта и му върнала 8 лева вместо подадените десет. Звънил на телефона на поддръжка и му казали че ще му  върнат ненодаденото , да отиде  в Стоматологията ет.6 от 6:00 до 22:00 всеки ден.

Резултат за предплатената карта  - нулев и мъжът ми е сърдит че съм го разкарвала. Това е организацията.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 11:54 от _re_ge

# 492
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми проверен ендокринолог , много добър диагностик , за диабет се касае!

# 493
  • Варна
Аз съм доволна от Юлия Тасевска. Преди това ходих на три други, едната ми изписа излишно лекарство.

# 494
https://superdoc.bg/lekar/evelina-zlatanova

Евелина Златанова, в Медикал Лайф препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт