На пазар във Варна - тема 65

• 42 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
На сайта на Гт стои все още ето тази информация, където ученическите карти са по 21 лева.
http://www.gtvarna.com/ceni-na-abonamentni-karti
Днес обаче на пункта казаха че цената се запазва 15 лева за всички линии . Информацията на сайта е била стара. ..........
......
На няколко пъти валидатора не ми валидира билет купен от спирката че да не се бутам уж. Добре че наоколо имаше контрола да й кажа ето на ми билета не може да се валидира. Ами ако няма ...

http://www.gtvarna.com/prevozni-dokumenti
Ето актуалните цени на сайта. Има си ги.
Контролата какво каза за проблема?

# 496
За ендокринолог /диабет/ - Магардичян в МЦ Младост

# 497
  • В центъра на моретата
Ходих при д-р Мариела Бъчварова в Хелиос по подобен повод и съм доволна.

# 498
Контролата какво каза за проблема?

Всеки път се опитва да рестартира с някаква нейна карта и то е безупешно. После ми скролва билет.
Не знам какво се случва ако се качи друга контрола. Не искам и да знам .  Синът ми се оплаква че често му се случва и машината за продажба на билети в транспорта да не работи и той седи на тръни. Хората блъскат по машината но безупешно.

Как може на сайта на Гт да има две цени и актуалните да са в секция "превозни документи"

# 499
  • Варна
Аз напоследък на няколко пъти пробвах да не валидирам в рейса хартиения билет, купен от спирката - мина контрола, цъкна ме, нямаше проблем.
Защо изобщо е нужно това валидиране...

# 500
  • Варна
Идеи за място близо до Варна, за 2 нощувки, да има ресторант, от типа на Барите и да не е на морето. За майка ми, има нужда да се откъсне малко от тук. Знам че е писано в предни теми, но не знам колко назад да търся Simple Smile

# 501
Погледни в Еко комплекс здравец

# 502
Аз напоследък на няколко пъти пробвах да не валидирам в рейса хартиения билет, купен от спирката - мина контрола, цъкна ме, нямаше проблем.

Валидацията не е задължтелна, нито при прекачване, нито при купен от външна машина билет.
Валидацията е просто т.н застраховка, при не дай си боже инцидент с/в автобуса.

Аз днес пробвах сайта който Мира Иванова ми препоръча и успешно си закупих и двата пъти билети.

# 503
Хотелчето на Дуранкулашкото езеро

# 504
На сайта на Гт стои все още ето тази информация, където ученическите карти са по 21 лева.
http://www.gtvarna.com/ceni-na-abonamentni-karti
Днес обаче на пункта казаха че цената се запазва 15 лева за всички линии . Информацията на сайта е била стара.  Иначе не знаят от кога ще са в сила новите промени. Пишат имената на ръка и фолират. Върнах се във времето на моята младост. Толкова не може ли да се направи нещо по обновяване на този допотопен начин за закупуване на карти.

Пластиките само на теория са удобни. Два пъти я презареждах (20 пътувания имам, имам и опит) Stuck Out Tongue Winking Eye и накрая се отказах.Валидаторите или не работят, или трябва да цъкаш до безумие, за да ти отчете билета.

На няколко пъти валидатора не ми валидира билет купен от спирката че да не се бутам уж. Добре че наоколо имаше контрола да й кажа ето на ми билета не може да се валидира. Ами ако няма ...

Re_ge, карти пластики се купуват от машините по спирките (не в самия рейс).

Киса благодаря. Изпратих мъжът ми да търси да ми купи такава карта в събота.
Като резултат - минал през 5 машини.
- една била счупена ( младост към центъра ) .
- три му взели парите , после му казали че не могат да му издадат такава карта и му върнали точно ресто.
- една не му издала карта и му върнала 8 лева вместо подадените десет. Звънил на телефона на поддръжка и му казали че ще му  върнат ненодаденото , да отиде  в Стоматологията ет.6 от 6:00 до 22:00 всеки ден.

Резултат за предплатената карта  - нулев и мъжът ми е сърдит че съм го разкарвала. Това е организацията.
Мъжът ми два пъти купува карта, само че от автобуса.

# 505
  • Варна
От машината на спирката на бул. Княз Борис до ИУ-Варна, в посока курортните комплекси, могат да се купят карти, моите са от там. Две защото като сменях чантите, картата останала в чантата, която оставих вкъщи, затова си взех друга.
Сетих се да кажа, че се разлепиха фолиата от двете страни на едната карта, махнах ги, работи си ок и на устройствата за билети и на тези на контролите.
Бях питала контрола преди време мога ли да заредя карта в автобуса, отговориха ми, че се зареждат само по спирките, на машините.
Беше преди два месеца някъде, може и да са го отработили зареждането да става и в автобусите. Като се сетя ще питам.

# 506
  • Варна
Картите се презареждат на всички машини, а се купуват само от тези по спирките.

# 507
За ендокринологМагардичян с 4 ръце!
Аз търся рехабилитатор и масажистка. Имам пак нетърпими болки в рамото и ръката от работа, моля за препоръки само да са в града и да са нормални медицински лица, не от онези шарлатани в Константиново

# 508

Винаги съм си мислила че валидацията е нужна в следната ситуация - Примерно минавам през машина и си купувам билет, но не го ползвам веднага. Или купувам билет от спирка, а  автобусът току е минал ... чакам го 20 минути ( понякога може и повече) после се качвам пътувам на дълъг маршрут и току единият час от закупуване на билета е изтекъл. Кака да докажеш кога точно си се качил в автобуса. Вероятно валидацията регулира някаква такава ситуация. Ако не попадаш в нея да валидираш може би няма смисъл, но иначе излиза че след този час си без билет.

Astrea  -
Никога не съм обръщала внимание какво точно се вижда на екрана на машините в автобуса. Имаше две полета- едно под друго - горното е купи хартиен билет, но долното какво е - неми е трябвало да гледам. Може и да е за карта макар и да твърдят че такава предплатена карта се купува само от автомати по спирките. благодаря ти ще проверя.

# 509
_re_ge , независимо дали си го валидирала, след указания на билета краен час си без билет. Времето за возене тече от закупуването на билета, без значение дали си се качила вече. Валидирането е важно единствено във връзка със застраховката - като доказателство, че си пътувала с даденото ПС по това време..

Общи условия

Активация на акаунт