Мартенското бебенце расте, а много скоро ще се разбере, синьо или розово ще е 💗💙

• 37 032
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Онзи ден ММ се беше напарфюмирал и влиза в хола , тръгва към мене да ми каже ЧАО , а аз буууаааа:)
А парфюма му е прекрасен - беше... преди Simple Smile

# 76
От козметиката киселините са много вредни и трябва да се внимава, защото могат да увредят плода. Най-честите козметични съставки, които сега се водят забранени, са именно салициловата киселина и ретинолът. Аз лично проверявам доста продукти, защото ползвам мн различна козметика за лице. Има и приложения, където може да сканирате съставките и ви казва дали е подходящ продукта или не при бременност. Също така и химическата слънцезащита трябва да се избягва - аз вече ползвам минерална.

# 77
Здравейте от мен, мили дами! Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Чета ви с голям интерес. Моят преглед е на 24 авугст, да видим бебчо People Baby как се развива. При мен нещата са малко сложни, тъй като съм на терапия с фраксипарин/клексан/, ацетизал, утрогестан ..... трудна първа бременност.... затова и ходя горе - долу на две седмици на прегледи. Във връзка с пренатеста сякаш съм за стволовите клетки, но е труден избор. Може би ще се консултирам с АГ. Научих нещо важно от вас за рибата, не знаех, че не трябва да я приемам в големи количества, ще си взема поука. Аз имам един въпрос към вас .... вече започнали ли сте да се мажете с крем против стрии, не съм запозната от кога се започва, и бихте ли ми препоръчали такива Yum И да попитам за гр.Варна мнения за доктори, които правят ФМ, че чета доста мнения, но вече се обърквам... ориентирала съм се към АГ-то, но искам да чуя някое прясно мнение. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Онзи ден ММ се беше напарфюмирал и влиза в хола , тръгва към мене да ми каже ЧАО , а аз буууаааа:)

оххх и за съм така....дразни ме даже миризмата на омекотителя, на храна, на парфюми, абе от всичко що може да де подуши .... някакъв ужас ...... навън ми е най - добре на чист въздух....

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 06:16 от Yanii

# 78
аз започнах да се мажа,тъй като гърдите са ми със стрии от първата бременност, никъде другаде нямам само там и сега така са се напомпали,че старите белези не се виждат.Мажа с кокосово масло.Като цяло май се започва от третия месец

# 79
  • sofia
Аз си взех един гел на Lierac - Phytolastil Stretch Mark Prevention Gel и попива бързо, но пък съм със суха кожа и като ми опъва повече се мажа с кокосово масло, имах за готвене вкъщи, но вече стана за мазане. Редувам ги и гледам по 2-3 пъти на ден да се мажа.

# 80
Yanii, само за риба от консерва трябва да се внимава с количеството. Прясна, но добре сготвена можеш да ядеш колкото искаш, полезно е. Суши по-добре не яж, аз не съм му фен попринцип.
Аз първо с кокосово масло мажа, пък след месец като се опъне повече кожата ще мисля и за крем.

# 81
Златни сте момичета! Благодаря! Ще започна и аз с кокосово масло и ще видя как ще вървя ..... Мисля си по - нататък да пробвам и серията на жоржея, чувала съм добри отзиви за нея..... био ойл също е с добри отзиви, но според мен и кокосовото масло би свършило същата работа.

# 82
  • Варна
Yanii, определени риби, трябва да се избягват, но като цяло е полезно да се консумира риба. При предната бременност на ФМ ходих при д-р Цонев,  в  клиника Темелков. Не говори много, но ми беше достатъчно, когато казваше, че всичко изглежда нормално. 80 лв. беше прегледа (2019г.)

# 83
Аз си взех на Мустела крем и олио. С кремчето от 2 дни се мажа, мн ми харесва, попива бързо, хидратира добре и няма мирис. Олиото не съм го отваряла още.

# 84
Здравейте, момичета, на някоя да и текло кръв от носа, не беше много, дали е от бременноста?

# 85
Здравейте от мен, мили дами! Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Чета ви с голям интерес. Моят преглед е на 24 авугст, да видим бебчо People Baby как се развива. При мен нещата са малко сложни, тъй като съм на терапия с фраксипарин/клексан/, ацетизал, утрогестан ..... трудна първа бременност.... затова и ходя горе - долу на две седмици на прегледи. Във връзка с пренатеста сякаш съм за стволовите клетки, но е труден избор. Може би ще се консултирам с АГ. Научих нещо важно от вас за рибата, не знаех, че не трябва да я приемам в големи количества, ще си взема поука. Аз имам един въпрос към вас .... вече започнали ли сте да се мажете с крем против стрии, не съм запозната от кога се започва, и бихте ли ми препоръчали такива Yum И да попитам за гр.Варна мнения за доктори, които правят ФМ, че чета доста мнения, но вече се обърквам... ориентирала съм се към АГ-то, но искам да чуя някое прясно мнение. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

оххх и за съм така....дразни ме даже миризмата на омекотителя, на храна, на парфюми, абе от всичко що може да де подуши .... някакъв ужас ...... навън ми е най - добре на чист въздух....
Здравей, за ФМ ти препоръчвам Стоилов в Добрич, доста трудно е запазването на час при него но си заслужава. Миналата седмица бях при него, в 13та седмица ми каза и пола на бебето, апаратурата му е сменена преди 2 месеца и е най-новата и за сега е единствената в БГ. Ако те интересува още нещо пиши ми лс и ще ти отговоря Blush

# 86
Момичета, извинявайте ако въпросът ми прозвучи тъпо, но и аз искам да се мажа предимно с естествени мазила. Като казвате кокосово масло, това означава ли, че може да ползвам обикновеното масло от буркан за готвене или се купува под формата на крем от аптеката?
Бях чела също за свинска мас ( в стара тема във форума) смесена с аромат от невен например. Било с невероятен ефект срещу стрии. Но това къде и как може да си го набави човек, не ми е ясно...

# 87
Момичета, извинявайте ако въпросът ми прозвучи тъпо, но и аз искам да се мажа предимно с естествени мазила. Като казвате кокосово масло, това означава ли, че може да ползвам обикновеното масло от буркан за готвене или се купува под формата на крем от аптеката?
Бях чела също за свинска мас ( в стара тема във форума) смесена с аромат от невен например. Било с невероятен ефект срещу стрии. Но това къде и как може да си го набави човек, не ми е ясно...

Аз мисля да си взема ето такова, мисля си, че ще ми свърши работа. Ще го разтопя лекичко на водна баня, за да ми е по - лесно за мазане.

https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D … rc=5KFqqbW7fKlGGM

# 88
  • sofia
Влизам и аз в паника... След пишкане, по тоалетната хартия забелязах 1 светлочервена точка (колкото от флумастер, много малка). После забърсах отново и имаше пак такава....Каква може да е причината, сериозно се притесних.... Sad

# 89

Аз мисля да си взема ето такова, мисля си, че ще ми свърши работа. Ще го разтопя лекичко на водна баня, за да ми е по - лесно за мазане.

https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D … rc=5KFqqbW7fKlGGM
Няма нужда да се слага на водна баня - няколко часа на стайна температура и е или много меко или направо под формата на олио.
Условие е да се държи на хладно после, за да не граняса в жегите.
Иначе бих препоръчала точно това, студено пресовано, доволна съм била от него.

Общи условия

Активация на акаунт