Объркана съм

• 9 155
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
Просто споделям.. Не бих изневерила, дори се отдеъпнах, когато ми пишеше за да разбере, че не е редно, колегата. Но това не променя факта, че когато сме на работа, говорим, пушим заедно, а и той е много добро момче..

# 121
Изнесени се от вас и отиди на квартира.
На 24г да живееш с родителите си не е добре, не си малка.  Може и да е споделено с друго момиче жилището, много млади хора живеят така.
Постави го пред свършен факт и го питай ще дойде ли да живее при теб.
Ако не иска, значи никога не е имал намерение .

# 122
Пробвала съм, категорично отказва да излезем на квартира, нямало да дава пари за квартира. Казах му, че аз излизам сама тогава, изкара ме че го изнудвам.. и това съм пробвала. Сега от както водих разговора с него, се държи доста по-различно, явно се страхува, че ме губи.

# 123
  • France
Все по-тролска ми звучи тази тема.

# 124
Оф, стой си при него. Момчето ще се промени. Милия, ето, започнал е да съжалява...дай му шанс.

# 125
  • Варна
Да, пак на риба за 3 дни, разлика да видиш.
Не разбирам какво те спира сама да излезеш на квартира?
Удовлетворява ли те разликата в поведението му да е само заради страх?

# 126
Ми, излез наистина на квартира сама и виж дали няма да се нанесе неусетно и сам... Ако, пък не го направи, значи януари е просто тенекия. Направи го за себе си, не за него, стига да можеш да си го позволиш финансово, разбира се.

# 127
  • Варна
Ама защо трябва да чака той да се нанася при нея? Да се изнесе, за да не виси като сопол на родителите си. Ако няма пари за цяла квартира, да наеме стая от нает апартамент, със сиквартирантка. Гаджето не е длъжно да ѝ плаща половината наем...

п.п. Аз като си наемах последната квартира, беше достатъчно широка и самостоятелна, за да има място и за него. Да, представях си как ще дойде при мен, но никога не съм разчитала на това. Исках да си имам самостоятелно местенце, не да се съобразявам в детската си стая. Той в началото казваше, че по-натам може да се премести, като завършим и започне работа, но това така и не се случи. Дори избягваше да идва на гости, предпочиташе аз да ходя у тях, където винаги има наготвено и изпрано от майка му. Излишно е да повтарям, че все още си е там.

# 128
Ти просто искаш да си по- самостоятелна , не ти трябва неговото разрешение да се изнесеш от дома на родителите ти. Ако това твое решение за него е изнудване, той няма никакво намерение да живее с теб. С такова нерешително на пръв поглед същество много трудно се живее, особено като трябва да се взимат важни решения.  Бий му шута и се изнеси на квартира . Първа любов е, но ще ти мине, ти искаш повече от вашите отношения ,  той не може да ти го предложи.
Ще се увериш и ти как ще се промениш като станеш самостоятелна, колко по лесно ще вземаш решения за живота си.

# 129
Понякога самите родители са против такива разходи, особено ако живееш в същия град с тях. Ако те подкрепят твоите, а не трябва да водиш битки и на този фронт - давай смело, хич не му мисли!  Пък и да са против, ти си голяма вече...

# 130
Разликата е, че на мен родителите ми нищо не могат да ми кажат. Ако искам да направя нещо, го правя. На квартира сама, сигурно ще ми е самотно..

# 131
  • France
На квартира сама, сигурно ще ми е самотно..
Винаги съм се чудила как може млад човек да се чувства самотен?

# 132
А, какво очакваш от форума тогава. Отхвърли всяко предложение дадено ти тук. Или не знаеш какво искаш, или  си чешем клавиатурите, в което няма лошо, де, или темата
Все по-тролска ми звучи тази тема.
Ми ти си по-неориентирана от младежа, той е по-последователен от теб на този етап. Поне заглавието на темата ти е много точно. Малко грубичко ще го кажа, но хем те боли, хем те сърби.
Ти не си излязла на квартира и вече реши, че ще ти е самотно. Приятелки нямаш ли, покани ги! Младежът може да остане за компания при теб, вместо да вечеря с родителите ти. А и да ти е самотно ще си ходиш у вас... Не го купуваш, само го наемаш и ако не те удовлетворява се връщаш обратно...

# 133
  • Варна
Плюс това може да се сприятели със съквартирантка или с някоя вече приятелка да си наемет нещо готино като за млади девойки. Няма как да е по-скучно от съвместно съжителство с 50 годишни. Хората сменят градове, държави, континенти, нашата я е страх да я делят няколко улици с родителите ѝ. Иначе големи претенции към гаджето да остави неговите!

Може да си вземе и куче или котка по принцип, но ме съмнява да е достатъчно отговорна, за да го гледа.

# 134
Просто споделям.. Не бих изневерила, дори се отдеъпнах, когато ми пишеше за да разбере, че не е редно, колегата. Но това не променя факта, че когато сме на работа, говорим, пушим заедно, а и той е много добро момче..
Той те харесва и ти него, може би по някакъв начин си му показала, че го харесваш, сега пък се отдръпваш, че не било редно. Хем ти се иска, хем не ти стиска. Същото е и със сегашния ти, хем искаш да го оставиш, хем нямаш такава смелост и го съжаляваш, щото реве. До кога ще се луташ така? Вземи решение и действай, независимо кой какво ти казва, кой реве и кой страда.

Общи условия

Активация на акаунт