Любители на котки - Тема 163

• 35 378
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Страхотни снимки, направо шедьовър! Интересна ще е причината за вампирските мутрички... Joy
Серия от прозявки. Joy

# 451
  • на брега на морето
Това Преслава ли е?

# 452
  • София
Да. Ти си я пожела. Wink Сега ще сънуваш кошмари! hahaha hahaha hahaha

И като мяука така си сгърчва носа. Майтапя я, че ще получи бръчки на млади години. Joy

# 453
Искам и моите да се прозяват, вместо да правят поразии. За днес - изровили шкафа с чорапи, съборили всичко в банята, и докато им сипвам храна (само тогава са пуснати в кухнята), счупиха 4 чаши. Сега търчат, а аз се крия на терасата с бира и цигара - за моя и тяхна безопасност Grinning
Та подарявам 2 котки - една красива и една умна Grinning

# 454
  • София
Сладурана е Преслава. Аз реших, че киха Simple Smile

Моят не бърчи нос. Но пък бърчи вежди. И тримата ми сина си приличат по това Joy

# 455
  • Бургас
Явно Хари е наистина котешко агне.
Само е ял конец,чупил алое и понадрал малко мебели и тапети...
Нищо фрапиращо...

# 456
  • София
Е, хубаво, ама те за бебета пипат. Детелинке, на колко е Бейбо? Според интернет стронгхолд може на над 6 седмици, има ли толкова?

Мъничко ми е Бейбенцето, още е на 5 седмици. Аз затова се чудя какво да го правя.

icicletdq, това е препарат за кучета, който става и за котки, така ли? А вътрешно ли се приема, или в\у козинката?

# 457
  • Бургас
Кределио е за кучета, но приятелка ми каза че може да се даде и на котки. Давам им го вече втора година, на 5-6 месеца и нямат грам паразити. Доволна съм, а и ветеринари са ми казвали че не е проблем да им се дава така. Просто като са повечко животинки си е изгодно, нямам вариант за по-евтино обезпаразитяване. То е един голям хап, стривам го, деля на 16 и го давам, в каймичка или в капсула pill assist, както мога. Трудно е ама става. 😉

# 458
  • Велики Преслав
Може ли някой да ми обясни как се дава хапче на котка, така че да не отнеме 1 час.
В храната не стана. Заобиколи го
Да му го битна в устата-изплю го.
Вече обмислям да му го сложа в устата и да я хвана, така че да не може да я отваря и от няма и накъде да го глътне, но ми се вижда много грубо.

# 459
  • София
Грубо, но ефективно... Мисля, че точно това е начинът - бутва се в гърлото, държи се устата и се глади гушката, за да преглътне. Само да имаш няколко ръце, че аз с две не успявах. Grinning

# 460
  • Велики Преслав
Това с гушката го пропуснах. Много лошо прави. Не мога да му дам профулактичните хапчета. А има едни витамини, яде ги като гранули. Слагам му я и той си я хрупа 5 минути. Ама тея неще.

# 461
Моят вет. ми беше изписал една ампула (май неостомасан). Разрежда се в шише с пръскало с хладка водичка и котките се пръскат обилно. Ако не се лъжа без главите. Самото лекарство е такова количество, че няма да им стане нищо, ако го ближат и повърнат. Аз съм действала с много по- малки котета и всичко е било ок. Само давам съвет- да се направи в топлата част на деня, за да изсъхнат по- бързо на слънце.

# 462
Аз за Ади като трябваше да давам по няколко пъти на ден и нямах нерви да се гоним - стривах в хаванче с малко вода и с малка спринцовка отстрани зад кучешките зъби.

# 463
  • Бургас
Васко, ако намериш pill assist cats или pill assist small dogs, пробвай с тях:

Цялата капсула е голяма, затова късаш малко, като пластелин е, то е лакомство, слагаш хапченцето вътре и го ядат. Ама нещо изчезнаха от пазара. Инак, в гърлото, няма варианти. 🤔

# 464
И изветряват! Имах пакетче и когато реших да ги ползвам повторни - бяха заобиколени с горда походка!
Явно имат аромат или друго, което изветрява с времето.
Вземи на бройка

Общи условия

Активация на акаунт