Любители на котки - Тема 163

• 35 451
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
pandorina, да минава леко и бързо! :hugs
Аз съм на море, Маца е сама и я мисля.

# 541
Благодаря на всички ви! Много сте мили! Дано прескоча трапа а и котето да не се разболее.

# 542
  • Бургас
Благодаря на всички ви! Много сте мили! Дано прескоча трапа а и котето да не се разболее.
Не го мисли така,ще се оправиш.
Два пъти я карах тази гад.Явно два различни щама/варианта...
Сега вече нямам антитела,дано не я карам пак...
И котето надали ще се разболее...
Техният коронавирус не се предава на хора...Имаше някакви спорове дали пренасят човешкия Ковид,но не боледуват...уж...
Тъкмо ще си имаш компания през карантината.

# 543
  • София
Ние в първия половин час от голямото завръщане в София сме с “пълна програма”: първо повърна, после се изака в транспортната кутия…

# 544
  • София
В клиниката е. Към 4 ще го прибера. Добре се справял.

# 545
От няколко часа сме си със Закари и огромната къщна работа. Последните 10 дни беше сам, заедно с бояджията в къщи/има бяла точка от боя на ухото/, всичко с пера в къщи е изядено, найлона, с който бяха покрити мебелите и мушамата за дивана, че не стигна, са разкъсани. Поиграло си е момчето. Но ни се зарадва и е мноогоо спокоен, гласът му не се чува.

# 546
Милия той..

# 547
  • София
Някой беше споделил, че ползва тази тоалетна:

Дали става на топки или е от вида, който поема всичко и в един момент се изхвърля цялата?

# 548
  • София
Прибрахме детето. Добре е. Едвам издържа в таксито, искаше да излиза от клетката.
Все още е дезориентиран и с огромни зеници. Гледат се с кака му. Ръмжи.

И няма никакви малинки.

# 549
Радвам се, че всичко е минало добре.
На болните да оздравяват.

# 550
Прибрахме детето. Добре е. Едвам издържа в таксито, искаше да излиза от клетката.
Все още е дезориентиран и с огромни зеници. Гледат се с кака му. Ръмжи.

И няма никакви малинки.
Радвам се, че всичко е минало добре. Но трябва многода внимавате, докато му мине напълно упойката - да не се покатери някъде и да пострада. Също внимателно днес с вода и храна.

# 551
  • София
Pandorina, леко да минава и скорошно оздравяване. Твоят рижко изключително много прилича на нашия Том Joy
Навсякъде да се завре, гола ръка или крак да поухапе. Във всяка торба след пазар се е наврял, във всеки отворен шкаф или гардероб - пак.
Нощес само да си отвия краката и недай си късмет леко да го подритна без да искам - веднага ме схапва Joy

# 552
  • София
Окопитва се момъка. Обикаля апартамента. Не дава да се гали по тялото, ръмжи, иначе ми се погали с глава. И ни облиза леко.
Гладен е, но за сега пасува. Вода пи, малко.
Рисувах и дойде да се мушне под картината и да се закача Joy

# 553
  • Бургас
Моите мъже като ги кастрирах ги пуснах директно, дворни са и ме посъветваха така да направя, за да не се стресират. За домашните е различно, по-изнежени са. Кастрирахаги  едно към гьотьоре дето се казва. Ама с безплатните е така. ЦНяма страшно. Утре ще е същия пухчо, малко ще се дърпа, обаче по коремчето искат сега да ги чешкам, всички мъжкарчета, пробвайте, нежно, не настоявайте, ще се отпусне с времето. ❤

# 554
  • София
За нашия Том много се притеснявах за кастрацията. Още на другия ден си беше същия дивак, а аз ходех да го пазя да не се качва високо, да не скача, да не тича. Нямах особен успех, честно. Поне вечерта след кастрацията беше по-спокоен явно от упойката. Давах му по малко ядене - на час - два по лъжичка. Абе не беше нищо особено за него. Само дето аз си поревах доста.

Общи условия

Активация на акаунт