Любители на котки - Тема 163

• 35 424
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ще се оправи,щом яде,няма страшно!
Нали и антибиотик му даваш(аз така поне разбрах),дано няма други болни.

Хари нещо пак не е много ок с корема,ще взема да му давам вече от пробиотика на Пюрина и човешки Ентерол.
Аз пих наскоро Ентерол,той искаше също и облизваше опаковките.
От паучовете понякога му става така,но не знам от коя съставка.Или просто от време на време...
Иначе си играе,беснее,умира от любопитство кой какво прави, винаги се пъха,за да види какво се случва...
Обикаля с щръкнали уши и вирната опашка...
Хареса си вратичката на един мой шкаф и сега шкафът е отворен,за да си лежи Харо там...

Пооправях гардероба и шкафовете и Хари си хареса мястото.
А там,където е мониторът,имаше сувенири.
Изхвърли всички и остави само монитора.Около него си гони опашката.
Аз нямам нищо против неговите интериорни идеи,което място реши,че е негово,си е негово.Поне в моята стая.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 14:42 от mariqivanova799

# 526
  • София
Тобрадекс съм слагала и в очи, и в нос, на децата Simple Smile
Тобрадекс са добри капки, поне при прием на хора.
Ще се подобри котето.

Аз записах час за утре. И малко ме хваща шубето.

# 527
Не се шашкай! Знаеш, че е леко при мъжките, само очите на 4 докато излезе напълно от упойката. Ако са ти майстори ветовете ще я нацелят точно. При Ади бях при други и бяха сложили повечко, при Бени беше много по-леко и съм много доволна

# 528
  • Бургас
При момченцата не е страшно, обикновена манипулация е и не е сложна. Всичко ще бъде наред. Flowers Four Leaf Clover

Да се запиша с Божко, понамачках го, мъркуни та чак майка го чу в кухнята. Сега е в почивка Animal Cat

Болния мъник си киха, обаче пълни тумбака. Хапна пауч, после се изми и се заигра в двора. Вет каза да давам ароматни храни, заложих на паучове, уискас, хубави лоши, важното сега е да яде Heart

# 529
  • Бургас
Уискас паучове ми спасиха котето,слагах хапчето в малко количество пауч.Така го изяждаше.

Стискам палци на хубавото коте за кастрацията... Вероятно всичко ще е наред.

# 530
  • Бургас
Уискас паучове ми спасиха котето,слагах хапчето в малко количество пауч.Така го изяждаше.

Стискам палци на хубавото коте за кастрацията... Вероятно всичко ще е наред.

С хапчетата се оправям по старомодния начин - стрити и сипвам в гърлото, за да не ги изплюят като са парченца, после водичка със спринцовка. Откакто pill assist капсулите изчезнаха от пазара, е трудно, но... Няма как.

# 531
  • Бургас
Аз имам 5 броя прахчета Пюрина пробиотик за коте.
Отворих едното,смесих с малко пауч...
Къде яде,къде не яде...
Ама то е едно кафяво прахче???
Не съм виждала такова,а смея да твърдя,че за 14 години съм изпила всички почти видове пробиотици за хора,които са излизали в аптеките и са били под 40-50 лв...
Той харесва на вкус Ентерол прахчета.
Лекарите ми казаха да не му давам,но пък в много форуми пишат,че добре действали...
Някой с опит с котка и Ентерол?

# 532
Ковид. Безсъние.. та рекох някоя и друга снимка да кача

# 533
  • София
Аз те чета в момента Simple Smile. Ако си с Ковид - бързо да се възстановяваш! Ние сме вече в БГ и пътуваме към свеки да си прибираме котарака (изкара там един месец, сега ще видим колко са го угоили).

# 534
  • Бургас
Скорошно оздравяване и леко изкарване! 🍀
Някъде четох, че може да се предаде ковид и на домашния любимец. Вероятността е малък процент, но я има, така че ги пазете и тях. ❤

# 535
  • Бургас
pandorina,ще се оправиш!
Франки е много сладък,и той много е пораснал.

# 536
  • София
pandorina, бързо оздравяване.

Ние след малко отиваме.
Добитъкът е гладен и жаден Joy

# 537
  • Велики Преслав
Айде, стискам палци на всички ви.
AnMary, дано да не те одере докато бият упойката. Щото аз бях с три лепенки, ветеринаря, се чудеше котката ли да гледа или нас да превързва🤣

# 538
pandorina, бързо оздравяване.

Ние след малко отиваме.
Въх, туй как се получава? Като при хората от предната вечер ли не трябва да яде и пие?

# 539
  • София
Въх, туй как се получава? Като при хората от предната вечер ли не трябва да яде и пие?
Да, разбира се! Причината е една и съща. Ако има нещо в стомаха, при анестезията могат да се получат усложнения. Ако е дворно/улично животно е добре да се затвори предварително или да се занесе в клиниката по-рано.

pandorina, бързо оздравяване!  Hug

AnMary, да мине леко и безпроблемно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт