Любители на котки - Тема 163

• 35 485
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Дъщеря ми купи от тези подложки. Събират камъчетата само от първата стъпка. Но както знаем, не всички падат тогава. Определено очаквахме по-голям ефект. При нас камъчетата се разнасят и в съседните стаи, и по диваните, и по леглата. Въпрос на време е кога ще се отлепи от лапичката. Всъщност подложката помага да се върнат първите паднали камъчета в тоалетната. Отказах се да купувам. Дори днес отворих за нещо Емаг и видях, че все още ми стои една такава подложка в кошницата. Simple Smile

# 601
  • Бургас
Никакви камъчета в леглото не искам...
Котката стига.
Ясно е,че не са ѝ стерилни лапите,не живеем в стерилна среда,но камъчетата ме дразнят.
И бодат...аз не нося чехли.
Ще си кара с вестници/брошури/Орифлейм и Ейвън каталози...
Тъкмо е еко решение,не изхвърлям силикон...
Не знам разтворимата тоалетна доколко е еко,може да я опитам...някой ден.Но разнася ли се из къщата,няма да я бъде.

# 602
Вчера Франки ми се стори малко топъл. Хем самата аз бях с температура 38. Днес ми се струва, че киха повече и има секрет. И си мисля, че може да е от ковида. Дано при тях минава по-леко.

# 603
Моите съвсем малко разнасят, точно пред тоалетната. Може би защото са тежки камъчетата, а и двамата са късокосмести. Ще погледна това в ИКЕА като имам път натам, а сега ме подсещате да видя и постелките в юск и пепко, че имам наблизо. Но истината е, че се родих със затворените тоалетни. Преди като имах и отворена Бени правеше хълмчета около нея и колкото и да чистех се запушваше канала на банята. Още страдам за царевичната тоалетна на бенек от зооплюс, но ми тежат чувалите, а не съм шофьор. Но ако някой държи котешките тоалетни в банята я препоръчвам - прави топки, изхвърля се с тоалетната, каквото е излязло отвън  - с душа и в канала, нищо не запушва

# 604
noragami, моля, сподели от коя точно постелка на Бенек от zooplus.bg си доволна. Виждам в сайта, че са много видовете от тази марка.

# 605
# 606
  • Бургас
Момичета, тази жена дето развъжда клепоухите котенца, няма ли организация, нещо закон, да сигнализираме? Това е ужасно!

Пандорина, започвай направо да му слагаш капки в очетата х 1 и на нослето 1, щом киха и има секрет. 3-4 пъти дневно Декс-тобрин или тобрадекс.

# 607
Имам малко глупав въпрос. Моля да ме извините. 😁От поне две години поръчвам от zooplus, за първи път ми се случва да виждам статус на поръчка (платена) Възникна грешка при зареждане на информацията за пратката Ви от доставчика. Моля опитайте отново по-късно. 🤔🤔🤔 Да се свързвам ли със сайта или да изчакам ден, два?

# 608
Здравейте,някой да има опит с възпалени анални жлези?Когато водих Зак за махане на конците от операциите,вет каза,че има леко набрано там и го изцеди.От вчера сме със Зак и когато се гушне у мен усещам лека сладникава миризма/вчера е къпан/Не знам къде да гледам дали е подут,но неата,които пише в нет/хапане там,облизване,търкане на задната част в пода,гонене на опашка,той не ги прави.Само тази лек амиризма/Чудя се дали да го водя на лекар,аз не бих се навила да го изцеждам,ако има проблем.
Иначе,разбрах как се  езабавлявало момчето 20 дни почти само.Единият от прозорците горе в спалните е леко отворен/около 10 см.цялото лято.Вчера вечерта Зак ми се загуби.Обърнах къщата,ходих да гледам и през процореца-нищо не беше бутнато,той е висок,Фин беше скочил там веднъж и аз прескачах,за да го връщам обратно.Излязох навън и го виках-живея в центъра,на оживена улица сред много ресторанти и бях забавна на хората.Накрая казах на човека от единия ресторант-съсед с градина откъм нас,че не си намирам котката и се прибрах.Бях го отписала,ама пак ходих да викна"Зак"през прозореца и дрисльото дотърча с мяукане-мъркане от някъде и точно се готвех да скачам пак през прозореца да го спасявам и той със скок се качи сам Simple SmileФин не можеше,но беше с къси крака като британец.Затворих прозореца и Зак няколко пъти се качва да реве на умряло пред него вечерта. Та,явно се е разхождал лятото.Сега му поръчах още нашийници с име и телефон,че нямаше вчера.Всички са скъсани или загубени някъде,заедно със звънчетата.Това коте е разрушител Simple Smile

# 609
red soul, виж около ануса от двете страни дали се вижда като нацапано две резки/точки? На мен ветеринарите ми казаха, че е възможно и сами да си ги изцедят с това влачене на дупе (което не е задължително да си го видяла на момента) и че тогава се усеща миризма. За Ади съм ходила да го изтискват, с Бени изчаках и отшумя, вероятно сам е успял.

alice9322, по-скоро да имат някакъв проблем с информация по товарителницата? Аз бих изчакала малко

# 610
Нови 20 сега, само това ми липсва, ще следя и аз.

# 611

Аз идвам пак с въпрос. На някого случвало ли му се е възрастен котак/котка да смени изцяло козината си? Нали ви се оплаквах, че Рижко това лято в рамките на 3-4 седмици се скуба, ама като казвам скуба - момичета, в един момент беше просто брутално! Никога не съм виждала животно да се скубе така. Едно-единствено прокарване на четката от шията до основата на опашката и четката се задръстваше с дебел пласт косми. Милвах го и в ръцете ми оставаше дебел цял пръст кичур. Отначало се стреснах, после видях, че всъщност не олисява, няма голи петна. Сега е с една късичка бебешка козина , една тънка опашчица... Знам, че космената покривка при всички видове с такава се сменя, но постепенно и незабележимо. Чак толкова скоростно и ударно случвало ли се е при вас?
Да си повторя питанката, не съм сигурна дали да се тревожа.

# 612
  • София
Здравейте,
не съм писала отдавна. Страх е добре, дебел, голям и все още див.
От три дни обаче имам съвсем новородено коте вкъщи, за което се грижа. Намерих го на село в оранжерията, застудяваше, беше само и кално и студено. Слепичко и ощ ес пъпната връв. Прибрах го. Комшийката каза, че и в нейният двор е намерила тялото на друго новородено. Според ветеринарката шанса да оцелее не е голям, но правя каквото мога.
Храня го на 2-3 часа, масажирам и слагам шише с топла вода. Стискайте палци да се справи мъника.
Приемам всякакви съвети и насоки при отглеждането на такива мъници.
Първата вечер, тъй като нямаше работеща вет клиника му купих аптамил и го храних с него няколко пъти, а от вчера е на котешко мляко. При смяната на млеката имаше разхлабване, но сега ми се струва, че е ок.
Ето го и звяра :

# 613
  • София
Ах каква малка душичка Heart
Стискам палци всичко да е наред.

# 614
Някой овчи пантоф, ръкавица, парче от кожух му намери да го бутнеш вътре?
В някой магазин 2рА употреба…

Общи условия

Активация на акаунт