Любители на котки - Тема 163

• 35 462
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • Крайбрежен район
Джаста Праста много благодаря!
Аз отдавна мисля да му купя тревичка да си пасе. И лакомства с тревичка ще потърся. Дано да ги яде. Голям е капризник.

# 661
Нори, и Мая е така с тревата. Опасва я на момента. Тази последната дето я опасе едва я опазихме няколко дни. Давам малко да пасе и прибирам. И тя къса и яде само връхчетата, а другото пада в саксията и не го яде, а го измъква са все коренчето. И от ръка не иска да пасе, само от саксията. Grinning

Метаноя, няма защо. Дано съм помогнала.

# 662
Вместо да купувате скъпа котешка храна, една идея.
Купуване жито (но не груханата пшеница от магазина). Сеете малко, котката като започне да я пасе, Сеете поредната порция. Обича ги съвсем млади, 10-15 см стрък чета.

# 663
  • София
Представям Оникс. Поне за момента е Оникс.

На 3м е.
Бавно ще ги запознаваме с Аш. Аш съска, малчо само писука. Гальовен и мъркащ е.
Бенгал е, меланистик. Много рядко се раждат и жената каза "искам да го имате". Дъщеря ми е на 7то небе.

# 664
Прекрасен е! Heart
И толкова кадифен, само за гушкане. Hug

# 665
Дано се харесат бързо!

Един глупендер и един сънльо си имам аз. Цял ден менкам коя котка да гушкам

Подсетете ме, моля, какво беше това с черните точки и петънца по носа и лигавицата на рижите котки?

# 666
  • Бургас
За да не се образуват космени топки има малцова паста.

Само казвам,още не съм я давала.
Не знам как ще му подейства с това чувствително коремче.

# 667
  • София
noragami, и аз тествах тревата на хапчета и Харо ги игнорира. Удари един език и толкова.

Посята трева ядеше много. Купих трева на семена и е много икономична. В началото семената ги метнах в една купичка и поливах. Дойдоха доста, тревата израсна гъста и Харо не можеше да я яде, защото захапва, дръпва и тръгва с купичката Simple Smile След това започнах да сея в саксия с пръст.

За сега и двете бебета са с мека козина. Жената от развъдника каза, че Аш ще остане с такава козина. Към 1г ще започне да излиза повече подкосъм и да се скубе повече.
Малкото е черно, на черни петна Joy На светло се забелязват петната.

От пастите... аз купувах на Миамор и се харесват у дома.

# 668
AnMary,честито.Може ли на лични да ми дадеш контакт с развъдника,моля Simple Smile

# 669
  • Бургас
И аз имам две чернуги тука, лъскави прекрасни бебета на по 2м и половина почти. Не са от развъдник, но не съжалявам и миг че се появиха заедно с останалите три, толкова много ги обичам ❤❤❤

Ами, не мога да ги хвана заедно и туй то ❤

# 670
icicleatdg, страхотни са. Особено жълтичкото. Напомня ми нашия пират Риш. Аз понякога като се разнежа се улавям, че започвам да му говоря "Ришка, ти само ли беше или имаше и други братчета и сестрички?" Или пък: "Само ти ли беше жълтичко или имаше и други като тебе?". Не ми отговаря. Само ме гледа с голямото си блестящо оче. Обичам го толкова много. С годините и той стана любвеобилен. Но само към мен. За него другите човеци съществуват само когато е гладен да си поиска храна.

# 671
Дано се харесат бързо!

Подсетете ме, моля, какво беше това с черните точки и петънца по носа и лигавицата на рижите котки?
Котешко акне, точно така изглежда.
За рижите котки за пръв път чувам за подобно нещо, в смисъл че всяка има ли?
Ушатото много се е разглезил, спирам му кранчето.Joy

# 672
  • Бургас
Рижото на icicletdq и аз много го харесвам.

# 673
  • София
Много се радвам да видя Пиратчето! Heart

АнМари, честито! Прекрасен е! Heart

icicletdq, много са сладки! Heart

Да ви покажа Мечо и Клечо  Joy:

Рядко се случва да са в такава близост. Joy Каталясаха от много игра. Joy Вижда се и колко дълга е опашката на Преслава. Joy  И колко ѝ е хлътнало шкембето поради липса на козина. Joy

А ето ги и неразделните Рижко и Киро:

Не знам как е при вас, но само ме чакат да стана от леглото и лягат в затоплените ми чаршафи. Вече 2 сутрини ставам само до тоалетна и като се върна, няма къде да легна. Joy

Била нормална пигментация. Нещо като човешките лунички. Май стават от слънцето. На Богдана носа стана почти черен, но тя спи винаги на слънце. Интересното е, че Рижко почти нямаше докато беше на улицата, а сега са се появили доста точици. Обясняваме си го с това, че навън денем се криеше по мазетата, а в апартамента е доста слънчево и той обича да си грее старите кокали.

Котешкото акне става обикновено под брадичката. Чешат се и си правят ранички.

# 674
Много хубави бебета попълнения!

Общи условия

Активация на акаунт