Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 215
  • 819
  •   1
Отговори
# 585
Отваря се енергиен канал (или цяла канализация) незнам. Примерно аз казвам, че на майка ми са открили рак (недай си Боже), а тук ти казват, че и няма нищо. А ако има е защото не мисли позитивно и сама си е виновна. На секта прилича цялата философия.

# 586
  • Варна
От януари 2013 не съм се занимавала с лечители, последната беше Момера Пенчева, определено повече няма да стъпя при такъв човек.

Но измежду всичките ми свързвания с такива хора има и едно дистанционно/телефонно. Беше по времето когато не знаех
още какво ми е защо са тези болки, от много време съм наясно.
Надя Андреева от Камено. Обадих се в момент на болкова криза, потърсих я защото тя лично твърди че може да облекчава болки по телефона.
Когато не усетих въпросното дистанционно облекчаване на болки и и го казах, почна да става агресивна и реших да приключа.......

# 587
На мен ми помогна мъжът на Angel wing. Имах притеснение относно здравословното си състояние и невъзможност да отида на лекар. Той ми каза на какво според него се дължи проблемът ми. Впоследствие, при прегледа се оказа, че е точно така. Не беше сериозно, слава богу, но съм благодарна на мъжа й, че ми отдели време да ме успокои, когато не знаех какво се случва.
Направи го напълно безплатно.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:41 от Cafe

# 588
На мен каквото ми отговори  на зададените въпроси , се случи . Аз съм доволна .

# 589
  • Варна
На мен ми помогна мъжът на Angel wing. Имах притеснение относно здравословното си състояние и невъзможност да отида на лекар. Той ми каза на какво според него се дължи проблема ми. Впоследствие, при прегледа се оказа, че е точно така. Не беше сериозно, слава богу, но съм благодарна на мъжа й, че ми отдели време да ме успокои, когато не знаех какво се случва.
Направи го напълно безплатно.
Аз ако съм толкова доволна и благодарна като теб от някой ще ми е неудобно да не му дам нищо, сред морето от измамници.  Съвсем нищо ли не остави!
Не съм наясно за какво става въпрос, но да приема хипотетично, че има силни лечебни способности и  лекува хората.
И ако никой не му дава нищо!?
Хем няма да има време да работи друго, хем ще лекува безплатно.
И до кога ще издържи.

# 590
Аз зададох 2 въпроса на лични на Angel_wing. Отговори ми, но отговорите които получих са необясними за мен. Единият ми въпрос беше защо една особа ме тормози психически отговора бе спрете да я мислите и тя ще спре. А за проблемите в къщи отговора е, че от мен идват проблемите и имам натрупана негативна енергия. Може и да имам такава енергия, но проблемите не съм ги създала аз. Редно е да отбележа, че пари не са ми искани

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:22 от Анонимен

# 591
  • Варна
Аз зададох 2 въпроса на лични на Angel_wing. Отговори ми, но отговорите които получих са необясними за мен. Единият ми въпрос беше защо една особа ме тормози психически отговора бе спрете да я мислите и тя ще спре. А за проблемите в къщи отговора е, че от мен идват проблемите и имам натрупана негативна енергия. Може и да имам такава енергия, но проблемите не съм ги създала аз.

А нали Божията сила е казала на лечителя да се занимава само със здравни проблеми.
И се заяви няколко пъти че е лечител, а не гледачка.
Тогава защо се отговаря на въпроси като горните?
А кой точно отговаря на въпросите един господ/Господ знае, лечителя или секретарката му.

# 592
narni, адмирации от мен !
Моля, и други "доволни" от компетентните съвети на мъжа на Angel_wing да се включат!
Обърнете внимание: пише се на лични на Angel_wing и мъжът й е гледачка, баячка, лечител или най-общо казано 3в1. Писаха ми хора, на които си позволява да раздава съвети и то за сериозни здравословни проблеми! В  друга държава отдавна щеше да е в затвора!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:14 от Book_79

# 593
Narni, защо все пак не се вслушаш в съвета и да видиш какво ще стане, ако спреш да мислиш за въпросната тормозеща те особа? Аз бих го направила поне от любопитство.
Не съм контактувала с мъжа на Angel_wing и нямам мнение за него, но за много хора и двата му съвета са много смислени.
Защо не споменавате, че мъжът й, за който тя е писала че е загубил зрението си, отговаря безплатно на един въпрос? И как директно да му се пише и той да го прочете, ако не през втори човек? И в допълнение, този втори човек трябва да напише казанато от него и да го изпрати обратно!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:21 от Mimileta

# 594
  • Варна
Narni, защо все пак не се вслушаш в съвета и да видиш какво ще стане, ако спреш да мислиш за въпросната тормозеща те особа? Аз бих го направила поне от любопитство.
Не съм контактувала с мъжа на Angel_wing и нямам мнение за него, но за много хора и двата му съвета са много смислени.

Въпросните съвети нямат връзка с ясновидство и феноменални способности!!! То е близко до акъла, че ако някой има проблеми  в къщи ще има някаква негативна енергия.

Мисля че беше април месец, аз също за дадох въпрос за човек роднина със здравословни проблеми и опити и мисли за самоубийство. Очаквах, да дам някаква информация за този човек и тогава да ми се отговори.
През моя анонимен никнейм, без друга информация как се направи връзка с човека за който питах не знам. И много бързо ми се отговори, че трябвало да се занимава с творчество. Той има проблеми да се обслужва сам, ще се занимава с творчество.
Сигурна съм че изобщо не се е допитвала до мъжа си.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:56 от Danny_J

# 595
Защо не споменавате, че мъжът й, за който тя е писала че е загубил зрението си, отговаря безплатно на един въпрос? И как директно да му се пише и той да го прочете, ако не през втори човек? И в допълнение, този втори човек трябва да напише казанато от него и да го изпрати обратно!
Защо, не му зададеш въпрос поне от любопитство, всеки човек си има проблеми, едва ли си изключение....пък после коментирай във форума. Нали идеята е да се отсеят измамниците!
Впечатлението на Danny_J за въпросния "лечител" обяснява всичко!
Поне безумния съвет, като първи е бил безплатен, после се плаща за другите глупости!
Аз останах без думи, за вас незнам!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:46 от Book_79

# 596
А дали е възможно да не се мисли за човеек, който те тормози психически по всевъзможен начин, всеки ден мислиш не мислиш очакваш поредната гадост и се чудиш каква ли ще е днес. Между другото с "особата" никога не сме контактували, задочно се познаваме...

# 597
Аз предлагам малко да се успокоите !
Всеки има право да зададе въпрос. Щом е отговорено и отговора не ви харесва и за питането ви не са поискани пари - не виждам смисъл да се разтягат локуми. Казвате, че не ви е познал - тогава  търсите друг човек, поне аз така правя като отида при някой и не ми харесва това, което каже.
НО проблема тук е, че повечето потребители дават пари на знайни и незнайни, при това сериозни суми и като им се наговорят куп простотии след това мълчат и думичка не казват, за да не се разбере как за са се минали. Но когато стане въпрос за безплатна помощ ( даже и един въпрос ) се почват едни тиради ......
Бъдете обективи и чести когато коментирате !  Истината винаги излиза наяве !
Повече не мисля да влизам в полемики по този въпрос.

# 598
Аз предлагам малко да се успокоите !
Всеки има право да зададе въпрос. Щом е отговорено и отговора не ви харесва и за питането ви не са поискани пари - не виждам смисъл да се разтягат локуми. Казвате, че не ви е познал - тогава  търсите друг човек, поне аз така правя като отида при някой и не ми харесва това, което каже.
НО проблема тук е, че повечето потребители дават пари на знайни и незнайни, при това сериозни суми и като им се наговорят куп простотии след това мълчат и думичка не казват, за да не се разбере как за са се минали. Но когато стане въпрос за безплатна помощ ( даже и един въпрос ) се почват едни тиради ......
Бъдете обективи и чести когато коментирате !  Истината винаги излиза наяве !
Повече не мисля да влизам в полемики по този въпрос.
Въпросът не е дали съветът е безплатен.
Проблемът е много по-сериозен: налице е организиран семеен бизнес на двама печалбари, които са си намерили ниша и поле за изява в този форум. . Единият по цял ден  рекламира мъжа си и дори имаше наглостта да ми пише на лични колко са безкористни и как помагали безплатно, как имали други дейности, с които се издържали, а за тази основна дейност според мен,  с която се препитават, я извършвали от добро сърце. А в същото време удобно премълчава, че всъщност първият лош съвет е безплатен, а после почват с определянето на цената! Тяхната помощ и безплатна да е, не е помощ, а още повече вредят на хората! Аз й отговорих и на лични: да се скрият двамата в миша дупка и да не се показват повече!

# 599
А в същото време удобно премълчава, че всъщност първият лош съвет е безплатен, а после почват с определянето на цената!

На вас кой ви е определил цена, за какво и колко?

Общи условия

Активация на акаунт