Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 200
  • 819
  •   2
Отговори
# 600
Мисля, че е редно недоволните да си потърсят отговорите някъде другаде. Очевидно, че много хора не са наясно с процеса на ясновиждане, така че по-добре да се въздържат от нападки.
Ейнджъл уточни още в началото, че съпругът й тепърва се учи. Освен това, много от нещата идват с опита, да не говорим, че това е един много продължителен процес на израстване. Ако някой си мисли, че ей така всичко може да се разтълкува от раз, то е в голяма заблуда. Единици са хората, които могат да тълкуват информацията и за целта се преминава през окултно обучение, което също е дълъг и не лек процес. Освен това, има хора, които могат да диагностицират определени заболявания, но други  не са им в ресора. С две думи, ако отидеш на ортопед, а оплакванията са ти за гасто примерно, не чакай подходящо лечение.
И тук е така. Няма място за обвинения и заяждане. Да добавя, че и личната карма също играе роля и от там нещата се усложняват още повече. На който не му е решен проблема, нека потърси помощ при друг.

# 601
  • Варна
Ейнджъл
няма връзка с тази история. Способностите не са нейни!!
Дава координати на лечителя и е до там. Моля да се дадат публично, а не на който и е изгодно.
Човека си е напълно вменяем и няма нужда от настойник в кабинета си.
Ако има способности да се разбере кой е, ако няма също кой е.
Действието което е редно да се случи е между лечителя и болния, нейната роля каква е.

Който не е научен да практикува като се научи.

В крайна сметка един излекуван не се е появил.

# 602
Danny_J, много правилно си поставила въпросите!
Нека мъжът й се легитимира, да застане открито с име и качества. Да посочат кабинет, адрес, да го видим този лечител.

# 603
Цитат

Процесът на лечение е сложно нещо. Както казах и кармата играе роля. Не е отговорност само на лечителя, пациента също има своя дан в процеса на лечение.
И да, както казах, много качества се придобиват и развиват в процеса на практикуване. Няма завършен лечител, само Христос е бил такъв. Това е постоянен процес на усъвършенстване за нас обикновените хора.

# 604
Това, че човека е сляп (съжалявам, за което) не го прави ясновидец. Има прово да сгреши разбира се, но ако не е за сериозни въпроси, по-добре. И офис си има човека.

# 605
Ами дайте адрес на този офис! Да разберем все пак какъв е: ясновидец, врачка, баячка, лечител.

# 606
  • Варна
Цитат

Процесът на лечение е сложно нещо. Както казах и кармата играе роля. Не е отговорност само на лечителя, пациента също има своя дан в процеса на лечение.
И да, както казах, много качества се придобиват и развиват в процеса на практикуване. Няма завършен лечител, само Христос е бил такъв. Това е постоянен процес на усъвършенстване за нас обикновените хора.
Надявам се, че след днешния ден тази натрапливост в темата и раздела с този човек ще приключи!!!
Моля, за този човек да пишат само реално посетили го, а не жена му!
Чак толкова сложно нещо не е процесът на лечение, че да няма ако не много то поне няколко излекувани от нещо.

Явно и собствената му жена не е дала своя дан в процеса на лечение, след като вчера буквално не можела да стане от леглото, след многократни оправяния.

# 607
Цитат
Чак толкова сложно нещо не е процесът на лечение, че да няма ако не много то поне няколко излекувани от нещо.
Щом не е толкова сложно нещо не Ви е необходим лечител. Може и сама да се излекувате. Човек сам на себе си е най-добрият лекар.
Цитат
Явно и собствената му жена не е дала своя дан в процеса на лечение, след като вчера буквално не можела да стане от леглото, след многократни оправяния.

Има състояния, които могат само да бъдат облекчени, но не и излекувани. Карма.

# 608
Сам на себе си никой не е лекар. Рак например даже лекарите питат има ли го при роднини. Генетика, и най позитивното мнение не помага ако го има. И ако се спестят сериозни диагнози тук ще е по добре.

# 609
  • Пловдив
Аз съм доволна от Ейнджъл.
Това, което ми каза на половина стана.
Благодаря му!
Не съм го посещавала лично , а тук зададох въпрос.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 07:49 от jb66

# 610
Ето адреса на енджъл на мъжа й!
Улица вихрен 45 Б!
https://m.facebook.com/AlteyaMora/photos/a.101268038782511/12850 … 716059243/?type=3
Аз щях да ходя и се обадих,но той вика звънни в понеделник!Звъня в понеделник и не вдига,чак привечер от друг номер ,като звъннах вдигна и вика не съм в офиса ,но мисля ,че имам свободно за петък вечерта!
Хем ми каза звънни между 12:30 -19:30ч ,че тогава съм в офиса ,хем после го няма там и не вдига.Ще опитам по-натам пак да звънна да видя дали ще се прави пак на луд и ако успея да отида ще дам информация за способностите му.

# 611
Чудесно е, че вече имаме повече информация за въпросната персона, която провежда най-висше духовно лечение. Той ли си е определил, че лечението му е най-висше, има ли тапия, какъв е статута на здравния център, в който провежда леченията? Каква дейност развива, плаща ли си данъци.....и т.н.? Все въпроси, които почват да се умножават в аритметична прогресия, ако се замисли човек. А фактът, че е започнал да се укрива, да не си вдига телефона и сигурно и да заляга зад вратата е достатъчно показателен!

# 612
Престанете да пишете глупости, моля..)

Никой не извършва търговска дейност, многократно обясних. Помещението е кабинет под наем, в Центъра, и който се ползва само за срещи с предварителна уговорка. В случая с Киро - нито е спешно, нито е жизнено важно, защото той не търси помощ за здравен проблем. Би било добре той и да разкаже за какво и как настоява, и колко пъти е писал на лс и пари предлагал.
На всички,  които пишат на лс - казвам едно и също, че ако не е спешно, да изчакат до края на месеца, защото в момента сме много ангажирани и само ако наистина има нужда от помощ.

Book_79, все още очаквам да ми представиш доказателства за лъжите, които пишеш, още повече че не са от твой личен опит или мнение.
Почвам серизно да си мисля, че някоя “конкуренция” е явно издразнена и затова са тези измислени атаки. Как пък тези, които са недоволни и разправят лъжите, нямаха доблестта да пишат от лично лице, а пращат съобщения на други.
Може да му предадеш да е спкоен и че  никой няма да вземе “хляба” на гледачи, баячи, ясновидци и тн.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 11:09 от Angel_wing

# 613
Това не прилича, а Е кампания против мъжа на Angel_wing. От това много хора ще се лишат от помощта му, защото ще престане да им отговаря. Жалко!
От години съм в темата и за първи път се атакува някой по такъв негативен начин.
Писала съм от кого аз съм доволна като предсказване и виждане на бъдещето. А, доста съм обикаляла.Това са Любомир от Мадара, Севда от Тръстеник и една жена от едно русенско село. Много други не са доволни от тях.

# 614
Аз не атакувам никой ,а само казвам как стоят нещата от моя гледна точка! Да аз не искам лечение ,а да ми отговори на няколко въпроса без да ми казва ,какво да направя ,а да каже ще стане ли това или не и най-вече до какъв срок,за което разбира се искам и ще си заплатя ,защото не желая да ми прави някой услуга без пари.Желая да отида лично понеже ми се струва по-сериозно ,че тук с тия отговори ,не е ясно кой и как отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт