Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 191
  • 819
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ейнджъл е казала всичко в подписа си или там както се казва.
"Нищо не е нито добро, нито лошо..Вие не знаете цялата история."

Няма от къде да знаем цялата история. Нито кой отговаря тук, нито какво може човека. Нищо не е само нито добро, няма как и това да е такова, до сега сме слушали само легенди и приказки от хиляда и една нощ.
Редно е наравно с другите лечители и ясновидци да го посещават хора и пишат отзиви тук.
Представете си какво ще стане, ако всеки феномен си има тук по един постоянен посредник говорещ само хубави неща.

ralica101,
пишеш неща нямащи връзка с цитирания от теб човек.
Процеса на лечение не е лесен за страдащия човек. Но няма как да е толкова труден за самообявил се човек за лечител че ако не много то да има поне малко излекувани. Това съм написала и нищо друго.

И сега конкретно по темата ясновидство. Когато един ясновидец или лечител не успее, извинението е че човека не вярвал не бил дал своя дан.
А какво е извинението когато един феномен твърди че може да поставя диагнози като Никола Стоянчев и Момера Пенчева, а в действителност не може. Тук няма минало, няма бъдеще. Отговора е пред ясновидеца/лечител в тялото на човека на сантиметри от него.

# 616
Аз не мога да разбера какви лъжи съм писала. На много места самите потребители във форума пишат, че лечителят отговарял на един въпрос безплатно или, че първия въпрос е безплатен. Ако разсъждава човек логично, значи, че следващите са платени. В никакъв случай няма да публикувам кой какво ми е писал на лични, ако  хората не ми разрешат.
Но след като жена му се явява кушаревски свидетел, нека поне да каже кой е признал мъжа й,  че може да провежда най-висше духовно лечение, нали така пише във Фейсбук? Има ли тапия, пред кой си е защитил уменията или сами са си решили, че е проводник на божествената енергия и давай сега тук да се отвори един здравей център и да се учи. Нямам нищо лично към никого, но в самия форум пишат за неговите "способности" и какви глупости за писали на хората посред нощ.
Все пак един лекар учи 5 г.,  после следва специализация, получава диплома и започва да лекува. Как така един човек се самообявява за лечител и започва да лекува?

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 14:15 от Book_79

# 617
Ейнджъл е казала всичко в подписа си или там както се казва.
"Нищо не е нито добро, нито лошо..Вие не знаете цялата история."

Няма от къде да знаем цялата история. Нито кой отговаря тук, нито какво може човека. Нищо не е само нито добро, няма как и това да е такова, до сега сме слушали само легенди и приказки от хиляда и една нощ.
Редно е наравно с другите лечители и ясновидци да го посещават хора и пишат отзиви тук.
Представете си какво ще стане, ако всеки феномен си има тук по един постоянен посредник говорещ само хубави неща.

ralica101,
пишеш неща нямащи връзка с цитирания от теб човек.
Процеса на лечение не е лесен за страдащия човек. Но няма как да е толкова труден за самообявил се човек за лечител че ако не много то да има поне малко излекувани. Това съм написала и нищо друго.

И сега конкретно по темата ясновидство. Когато един ясновидец или лечител не успее, извинението е че човека не вярвал не бил дал своя дан.
А какво е извинението когато един феномен твърди че може да поставя диагнози като Никола Стоянчев и Момера Пенчева, а в действителност не може. Тук няма минало, няма бъдеще. Отговора е пред ясновидеца/лечител в тялото на човека на сантиметри от него.
Това, че при теб въпросните хора не са успели не означава, че не могат да правят това. Както това, че пише за някого, че помага не ознава, че това е истина и обратното. Ако за някой никъде не пише, че помага, не означава, че не може да помага. Едно време в началото когато баба Ванга е получила способностите си никой не е знаел за нея и тя дълги години е помагала без въобще да се знае за нея. Слава Севрюкова така цял живот е помагала, защото самата тя казва за себе си - аз съм Слава, на която не и е отредена Слава. Дядо Влайчо също. Докато станат известни са минали години и тогава единствения начин да разбереш е бил от човек на човек, който е най-истинския. Рекламата опорочава нещата, защото може да няма грам истина в нея.
Аз и преди съм го казвал и пак ще го напиша. Вярата на самия човек е изключително голям фактор за това дали може да му се помогне или не. Не случайно баба Ванга е казвала от вратата на невярващите, че не може да им помогне и да си ходят. В самата Библия - Господ Исус Христос като Божи син, когаъо е правил изцеления на хората, на всеки един от тях му казва - вярата ти те изцели. И в същото време казва, че в родния си град почти на никой не е можел да помогне, защото никой не е вярвал в него и всички са се изкушавали, че той е просто човек и не може да прави велики дела.
Аз мога да ви кажа за човек от чужбина, който помага на хората да се лекуват от всякакви заболявания или други проблеми. Имаше случай с едно момиче с много агресивен рак. Българка живееща в Англия и рака бе диагностициран там и докторите и дават 6 месеца живот. По някакъв начин тя се свързва с този човек и за около 40 дни той и помага тя да се излекува напълно. Като той не само я лекува а започва да я учи как тя да познава енергията и тялото си, за да може тя да се справи с проблемите, които сама си е създала и съответно да не се повтарят повече. После се връща в Англия, прави изследвания и докторите и казват, че има грешка в изследванията, защото излиза, че тя не е болна. Казват, че трябват повторни изследвания. И вторите изследвания показват същото. И тогава я питат как е възможно това? Тя обяснява ами не знам, как но по Божията воля открих човек, който помага с природни методи и енергия и благодарение на него вече не съм Болна. Като той казва, че Само Бог може да лекува и всеки един от нас е проводник на Бога и той помага на човек да открие Бога в себе си. Има и други хора с други сериозни проблеми на които е помогнал. И една приятелка го попита - има ли хора, на които не си могъл да помогнеш? И той отговори - има много такива хора! Тя пита - защо и как така? След като може да помогнеш на жена с рак? И той каза - има много фактори, които влияят върху това човек да се излекува. Ако човек не вярва  в мен или въобще ако не вярва, че може да му се помогне, ако човек няма търпение, ако има огромни нужди и очаквания от мен, ако не е готов нищо да промени и пожертва в себе си аз не мога да му помогна. И така стана ясно, че помощта е 50 на 50, като има и фактор карма, но хората които имат такива докато не я изплатят просто не могат да намерят решението на проблема си независимо при какви специалисти и лечители ходят и това може да е с години. И закона е такъв или нещо можеш или не можеш. Тоест ако някой може и е помогнал дори на няколко човека, това означава, че може и знае как и, ако не се случат нещата причината е в тези 50 % процента на другия човек. Защото, ако някои не може и не знае как да помага няма да има нито 1 човек на когото да е помогнал. За феномени като баба Ванга, Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Вера Кочовска се казва, че има хора които не са доволни от тях и не са им помогнали и много повече такива на които са помогнали, но и при тях го има. Дали въпросните хора не са го заслужили или има други причини не зная, но за мен в случая причината не е в лечителите.

# 618
  • Варна
TruthSeeker,
Твойте проповеди повтарящи едно и също като грамофонна плоча край нямат.
До като за коментирания по горе лечител мъжа на Ейнджъл нямам право да кажа нищо лошо, защото не съм имала нито реален нито виртуален контакт с него.
То за теб имам право!
Повече от година чета безсмислени проповеди общи приказки и нищо друго.
Моля и за твоите координати и за отзиви на хора които са те посетили!!!!!!!!

При мен въпросните хора Никола Стоянчев и Момера Пенева, не само че не са успели да ми поставят диагноза, дори не се и опитаха, а аз за това отидох.
Единия твърди, че вижда болестите  още в зародиш преди изобщо да се разгърнат, другата е със самочувствие на жената скенер.
Единия започна да ме разпитва за какви заболявания съм отишла. Другия изобщо не осъществи личен контакт с мен и с повечето хора, то 30 души на куп.
Ти кога ги посети, че имаш мнение за тях?!

TruthSeeker, моля и за координатите на човека от чужбина, който помага на хората да се лекуват от всякакви заболявания???????

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 23:36 от Danny_J

# 619
Book_79,

Поне да си беше направила труда наистина да прочетеш всички обяснения и разяснения, които съм давала - в темата, в която е отговаряно на въпроси - "Питайте, тренирам - кратки въпроси с бързи отговори". (защото в тази тема не е отговаряно?) Там ще намериш и обяснения при кого, къде и тн сме ходили.

Изваденото от контекста от теб е умишлено и подвеждащо.

Никъде няма да срещнеш ограничение в броя на въпросите, а само уточение, че трябва да се задава по един ясен и кратък въпрос в изречение. Има и обяснение защо.
Постарай се да го намериш преди да клеветничиш и разпространяваш невярна информация.
На много хора е отговаряно нееднократно на въпроси, по няколко на веднъж, но в различни изречения.
Напълно безплатно, колкото и  да не ти се иска да повярваш.

# 620
Кажи сега, мъжа ти колко хора излекува с това "най-висше духовно лечение"?
То цяло предаване трябва да се направи с него в тази му роля!

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 19:09 от Book_79

# 621
Здравейте, изчетох вече доста от старите теми, но само се обърках тотално Weary
Много противоречиви мнения има за всеки... Постоянно изгряват и залязват нови звезди.
Както и да е. В момента нямам възможност да пътувам, така че търся някого, който да гледа от разстояние. По възможност да казва директно какво вижда, без да задавам въпроси.
Видях в стари теми, че при Искра и Сирма става по телефона, но от коментарите, които четох, по-скоро не познават... Имейла на тази Елвира вече не е валиден. Божидара Тодорова не отговаря на имейла. На Емилия звънях, но ми каза, че не гледа (0889461635). Ще се радвам, ако имате някакви други предложения.

Благодаря Hands Pray

Между другото анкетата с резултатите е копирана последно в тема 36. Тоест от тогава никой не е гласувал, така ли? Някои от телефоните явно не са валидни (примерно на Карла). Според анкетата тези са водещите, колко е актуална, не знам...
0884 852 440 / 0896755311 Карла 6 гласа
0899322144 Стоянка Митева 6 гласа
0896878929 Ангел Илиев 6 гласа
0888788512 Ангел Дианабад 12 гласа
0898583635 Ангелина 13 гласа
0987930331 Ваня Спасова 7 гласа
0887456546 0890190439 Валя Ямбол 72 гласа
Валентин Начков 0899130540
0887775073 Пепа Хаджи Димитър 6 гласа
0895607341 Светлата Сухата река
0878755301 Таня от Люлин 6 гласа
0886076820 Цеца София 7 гласа
Елвира 9 гласа
0889461635 Емилия 30 гласа
Тинка от Горно Езерово 7 гласа

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 20:19 от Mis8Nina

# 622
  • Варна
TruthSeeker,
Комуникацията ми с теб е  публична и спонтанна ако ми дойде от вътре да реагирам на нещо.
Не изпитвам нужда от лична комуникация. Не знам какво си ми писал на лични, изтрито е.
Ако случайно е имало координати ги публикувай тук да са в полза на хората, на мен не ми трябват аз приключих с благотворителната дейност.
Ако не желаеш да си даваш координатите публично, моля да се включат хора които са те посетили и да си кажат мнението.

# 623
Много противоречиви мнения има за всеки... Постоянно изгряват и залязват нови звезди.
Както и да е. В момента нямам възможност да пътувам, така че търся някого, който да гледа от разстояние. По възможност да казва директно какво вижда, без да задавам въпроси.
Видях в стари теми, че при Искра и Сирма става по телефона, но от коментарите, които четох, по-скоро не познават... Имейла на тази Елвира вече не е валиден. Божидара Тодорова не отговаря на имейла. На Емилия звънях, но ми каза, че не гледа (0889461635). Ще се радвам, ако имате някакви други предложения.
Благодаря Hands Pray

Здравей. Аз бих ти предложила Таня от София (южните квартали) - 0899446864. Може да говорите и по телефон. За 15 минути през зимата беше 12 лева, дано не е променила цените. Знам, че има и недоволни от нея, но при мен много неща видя - уточнявам, че за минало и настояще. За прогнозите за бъдещето ще мога да кажа в края на лятото.

# 624
Благодаря Hands Pray

Здравей. Аз бих ти предложила Таня от София (южните квартали) - 0899446864. Може да говорите и по телефон. За 15 минути през зимата беше 12 лева, дано не е променила цените. Знам, че има и недоволни от нея, но при мен много неща видя - уточнявам, че за минало и настояще. За прогнозите за бъдещето ще мога да кажа в края на лятото.

Аз съм от недоволните.Не хвана миналото,от настоящето-някакви несъществени неща.Бъдещето -категорично не,защото това,за което питах,вече се случи ,но резултатът е изцяло в моя полза,а не както тя предвиди.Освен това съм изключително разочарована от непрофесионализма ѝ-детето ѝ пищи в телефона,аз не я чувам,тя говори с мъжа си,говори с мен.То не бяха хладилници,ремонти...Съжалявам,че си дадох парите.

# 625
Здравейте, има ли някой мнение за Ходжа Орхан от с. Буково? Споделете моля!

# 626
Здравейте. Чух добри отзиви за Таня от Ребърково и търся нейн актуален номер. Моля ако някой има от този край - Мездра да пише отзиви и ако може телефон. Благодаря ви.

# 627
Здравейте, отново! Принципно имам някакви способности, които не съм отключила и към момента не желая да отключвам, но ми се случи следното- Онзи ден в следобеден сън изпаднах в нещо като транс, знаех, че сънувам, но не можех да се събудя. И друг път ми се е случвало, но този път имаше картини. Сънува аз ограда, а на оградата написани някакви заклинания и пишеше името на врачката, която го е направила. Мъчих се да го запомня, но не успях, запомних само, че беше дълго име. На следващия ден жена, която майка ми е виждала веднъж в живота си й звъннала и и казала как леля ми (живееща в далечен квартал и майка ми познава само тази жена от там) разказала на друга жена как й правила магии, за да я изгони. Как била ощетена откъм имоти (тя има повече имоти от баща ми) и иска да я изгони. Ние знаем, че правят магии и ходят по врачки, но това беше като някакъв знак от Господ направо. По всяка вероятност посещава някаква Василка от  кв. Бенковски, София. Някой чувал ли е за нея? Ще ми е интересно, ако някой,който е ходил при нея ми даде становище. Благодаря! 😊

# 628
Здравейте! Търся мнения за Саша от Кюстендил ,който намира и разваля магии

# 629
Някой от Казанлък знае ли дали Деси започна вече да гледа ?

Общи условия

Активация на акаунт