Ясновидки/врачки - тема 40

• 60 170
  • 819
  •   1
Отговори
# 630
Някой може ли да ми каже какво означава този знак?

# 631
Някой може ли да ми каже какво означава този знак?

Това са руни.
Тук можеш да видиш значенията им
Ама от къде го взе това нещо? Странно е как са нарисувани и сякаш скривани и намерени.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 22:35 от Анонимен

# 632
Че има шарлатани има,но си мисля,че понякога и ние самите се заключваме по някакъв начин и не могат да ни гледат или самите гледачки не са на кеф или не заслужаваме да знаем бъдещето си не знам и аз.Като бях на 19-20-21 години някъде ходихме с една приятелка при една циганка в Пловдив у тях на кафе гледаше.Тази жена беше казала много точни неща на познати на моята приятелка.На едното момиче беше казала,че до 3 месеца ще се ожени,беше описала точно и момчето,май и къде ще се срещнат,а тя тогава и гадже е нямала, нито влечение към някакво момче,естествено тя не и' повярвала тогава,но така е станало.Другото момиче тогава беше гадже на братовчеда на приятелката ми и на нея и беше описвала как изглежда гаджето и',отношенията им ,много вярни неща(нямам точни спомени беше много отдавна)Мисълта ми е ,че  имахме информация от първа ръка,че тази жена познава и не е шарлатанка.Лелята на приятелката ми и тя ходеше и на нея много неща беше казала.Като ми разказваше всички тия неща,любопитството много ми се засили и решихме и ние да ходим.Тръгнахме ние,аз през цялото време бях на тръни,как ще ходим в цигански квартал,само две момичета,че и у цигани,как ще пия от нейното кафе(аз съм гнуслива )Колкото имах желание,толкова и не исках.Прие ни жената,бяха много чисти,направи ни кафе,но аз пак с някакви задни мисли го изпих.Почна тя да ни гледа и като почна само някакви букви да изрежда и на мен и на нея ,през това време почна и да готви.Тотално я отписах още докато бях при нея,аз и не говоря много с тях.Ако ме питат нещо отговарям много сбито или само с да или не,хич не им давам подробности да съставят филми.Общо взето не ни каза на нас нищо, пълно разочарование.Много ясно си спомням,че тогава уж на дъното на  чашата имах сърце,самолет и още нещо и тя ми каза да си избера едно от трите и да си сложа пръста и щяло да се сбъдне. Аз тогава много исках да ида да живея в чужбина и сложих пръста на самолета,моята приятелка тогава ми викаше избери любовта,аз не исках.Е нищо такова не се случи,нито живот в чужбина, нито любов🤣Така исках тогава и на мен да ми каже къде,кога и как ще си срещна мъжа,как ще изглежда 🤣😂🤣.
Много ми е интересно това явление при тях,как на едни всичко виждат и казват,а на други нищо.Едни доволни,други разочаровани.

# 633
Здравейте , някой знае ли нещо за Бедрие от Бургас

# 634
Мъжът на Ангел все още ли отговаря на въпроси?

# 635
Мъжът на ейнджъл отговаря на въпроси все още,но не тук вече, а само в кабинета си.

# 636
Мъжът на ейнджъл отговаря на въпроси все още,но не тук вече, а само в кабинета си.

В  отпуск е до края на месеца и не приема и в кабинета.
 Отговаря на лс, ако е спешно, важно и тн.

# 637
Здравейте , някой знае ли нещо за Бедрие от Бургас

Звънях и още февруари и набързо ми каза че вече не гледа , дали не приема или изобщо не гледа - не успях да питам , явно бързаше , ако се свържете моля дайте обратна връзка

# 638

В  отпуск е до края на месеца и не приема и в кабинета.
 Отговаря на лс, ако е спешно, важно и тн.

Еми аз писах защото е спешно но не ми отговарят

# 639
Въпросът Ви не е свързан със здраве? Не съм имала възможност още да попитам ММ.

# 640
Здравейте, следя темата от години, но чак сега пиша. Обиколих 10+ човека въртяни тук. Всички освен Светлана от Сухата река говореха пълни глупости. Тя много добре хвана ситуации, хора, характери. Без да подпитва ми описа неща, места и хора от бъдещето. Да, но това беше 2016-та и вече от 4-5 години постоянно телефоните й дават изключено. Писна ми да й звъня, но просто не ми се рискува с операторките вече. Някой има ли актуален номер? Thinking

Също така искам да питам за две жени – леля Данче от Павлово, за която има позитивно мнение във форума на BMW от 2013-та. Работила в павилионче за дъвки и чипсове и между другото гледала: https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=3756004&sid=7 … 76a30b52#p3756293

Другата жена е от Божурище до София на възраст 60-65 години, която лее куршум, но и предсказва. За съжаление жената, която я препоръчва не й помни името и вече няма контакти с нея, само си спомня, че жената е туркиня и се намира точно до площада във втория блок. Била й помогнала за бизнеса и личния живот. Някой ходил ли е при нея, как се казва и има ли координати?

Поздрави и нека все по-малко да ни се налага да ползваме такива услуги! Blush

# 641
Добре ще е да споменете и от кои не сте доволна за да не ги посещават и други потребители на форума.

# 642
Ох, от къде да започна, тези хора са оператори и казват или общи приказки, или заучени фрази, клишета, разпитване:

Николета Йохансен - хороскоп тип общи приказки
Ангел Дианабад - никакъв резултат от чистенето, за гледането се наслушах на клишета, не е ясновидец!
Мариана Желева - глупости
Ина от Женския - искаше да ме насочи към нещо лошо за мен и сякаш ти вкарва лоша енергия
Петя-Ирина Редута - гледа ме умно, мълчи и "Питай!, защото иска да й се подава инфо
Ясновидка Даная - потрес!
Емилия Пиротска - нейните ритуали вредят, нищо което каза не стана, ще срещна любовта пътувайки, това трябваше да стане до края на 2015-та хаха
Лина от ясновидство.ком - много грубо отношение, а я чаках час да се накани великата ясновидка. Била забравила, но да вземе парите не забрави
Боряна Ангелова Дианабад - вещица от най-лош вид, сякаш прехвърля лоша енергия
Ваня Спасова от Лагера - всеки път просто казва това, за което си мисля, за другото да е хванала най-много 20%, не е зле, но 60 лв й е много
Маги от Вайбър - общи приказки тип хороскопче.

Като се сетя колко пари пръснах по тези!
При Цеца и Пепа от Х. Димитър така и не успях да се вредя, но по-добре, че лъжеха още по телефона, че били болни, не гледали и бля, а тук писаха, че са им гледали по същото време.

# 643
Въпросът Ви не е свързан със здраве? Не съм имала възможност още да попитам ММ.

Ми свързан е с домашно насилие, не знам каква е вашата дефиниция на спешен. Реших, че щом сте помогнали на толкова съфорумки ще можете и на мен. Явно съм се объркала. Извинявайте!!!!

# 644
Здравейте някой знае ли телефон на Ружа от Плевен и дали приема още

Общи условия

Активация на акаунт