Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 788
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Много свежа количка Wink

Мрънка за ноктите, за косата реве.
Но към акото децата са най-привързани.
Имаме час, но е чак за 29. Реве ми се.

# 106
  • Велико Търново
Супер е количката, честита :*
На малкия количката я забравих на слънце за 3 дни, докато бяхме единия път в болница и 3 дни я пече слънце зверски... Сега вече е като кисната в белина Simple Smile, кожата й се от люспи и всичко се нацепи... Изглежда покъртително, но нали е второто дете вече и аз не се втелявам толкова за вещи.
Пускам снимка да се забавлявате и видите колко силно пече слънцето май месец ххахахах

# 107
Аз съм вече с потвърдено момиче, т.е. различни ще са, но въпреки това не смятам да купувам много неща, в общи линии всичко си имам от баткото. Количката ще си я ползвам същата, има още живот в нея. Дрешки на първо време също, въпреки че сигурно ще взема някоя друга момичешка, а и предполагам ще ми подарят. Одеалца, кошарка, стерилизатори също ще си ползвам тези, които имам. И шишета имам, неползвани, понеже основно кърмих. Трябва да си прегледам помпата, ще трябва да си поръчам нови консумативи за нея, мембранки и т.н. Та в един момент трябва да извадя всичко и да видя иска ли нещо подмяна, но някак като знам, че повечето неща ги имам, не бързам. Вярно, че с второто по-непукиско го раздавааме. Но пък и за първото абсолютно нищо нямахме от никой - така че тогава беше голямо пазаруване, дори мебели за детската нямахме - ни гардероб, ни шкаф къде да приберем дрехи и памперси, ни количка, ни стол за кола. Сега е много по-лесно.

# 108
  • Down Under
Количката е супер, напомня ми на нашата и тя беше много шарена 🤩

Верче, съчувствам ви, колко неприятна ситуация. За първи път чувам нещо подобно, чак не е за вярване как целенасочено го прави 😕 дано бързо намерите къде се корени проблема.

# 109
Честита госпожица Бадемче 🤗
Скк супер си е количката 😘
Аз раздадох абсолютно всичко на дребния,счупените и скъсани и лекьосани изхвърлих,единствено си пазя разни сантиментални неща-дрешките от изписването,едни чорапки и шапката дето първо му купихме,оделцето от кошарата му,първата му играчка и още някой дребни неща.
Като второ дете и вечно доизнасяла и използвала всичко на сестра ми и на по големите ми братовчедки се бях зарекла всичко ново да купувам за второто.Почнах с някой неща,още се чудя за кошара,хич не бях доволна от предната.

# 110
Честита малка Бадемка  Simple Smile

# 111
Благодаря, момичета Simple Smile Вълнувам се, че ще е момиченце, от друга страна синът ми е джаста-праста и въобще нямам представа как да подходя към момиче Grinning

# 112
  • Down Under
Скоро мерили ли сте децата? Аз сега го проверих и е вече 103см 😭 той винаги е вървял висок, но много ми се видяха 🙈Честно, трудно ми е да приема колко бързо расте, тийнейджъри вече 😅

# 113
109см го измерих последно преди 10 дни.
Обикновено го бъркат за поне 2 години по-голямо дете Joy

# 114
  • Down Under
Юнаци ти казвам 😂 и моя все го мислят за по-голям

# 115
105 е моя и 17 кг.,в началото на месеца го мериха за градината.Даже питаха дали не е за втора група,ама възраст няма 🤪

# 116
102 е моят юнак, на фона на децата от градината даже ми се вижда малко дребен. За кг няма да казвам, че с това неядене даже свали Sad

# 117
107см ~19кг ,28 номер обувки... той все вика че е на 5г като го питат...напълно отговаря 😆

За детската градина надписвали ли сте дрешки,пантофки? Аз съм в стрес,от понеделник тръгва на градина и ми се реве🥺

# 118
  • Down Under
той все вика че е на 5г като го питат...напълно отговаря 😆
Хаха браво на младежа, разсмя ме на 5г бил 🤣
Успех, дано леко и безпроблемно свикнете с градината.

# 119
Нищо не съм надписвала,за две седмици не сме имали проблеми.И да го върнат с други дрехи не ми е драма.Пишем в обща група на градината и до сега едни объркани дънки имаше,но майките не са мрънкали нещо.Имат си шкафчета с нещата и така.

Общи условия

Активация на акаунт