Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 841
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Down Under
SKK, решението е само едно - стягайте куфарите и идвайте при нас. Ние сме ковид фрии от много време насам и няма да имаш никакви грижи 😊

# 316
Сестра ми го караха миналата година по това време, голямото беше под карантина защото учителката му беше с ковид и той имаше суха кашлица, след него сестра ми се разболя вкъщи се лекуваше с 2 антибиотика,малкото не се разболя . ММ й го кара скоро, миналата година  го прескочи. Но при голямото всичко отшумя за седмица еднократно май имаше Т и само суха кашлица но от тогава до сега Ковида толкова мутира и сега децата по-тежко го карат.

Оф аз днес така си ядосах на площадката едно му се изкашля в лицето, после едно друго в един магазин 🤬🤯🥺 като се рибрахме му дадох разни сиропчета но сега ще съм в очакване да цъфне 😐 писна ми от малоумни майки на които не им дреме къде си водят болните деца.

# 317
Момичета, може ли да ми кажете има ли препоръка колко дни може да се ползват капки сребърна вода за прочистване на носа? При нас хремата продължава със седмици и сега ги ползвам много често. И някой знае ли детски уролог, да ми препоръча? Момичето ми четвърти ден захапва гащите си и въпреки, че и правя промивки със смрадлика не минава.

# 318
Заведи я на унг да й вземе секрет, толкова време хрема не е нормално.

# 319
Черните капки ги ползвам 5до 7 дни. Толкова им е срока. Честота не повече от един път на четири-пет месеца. Даже лл не ми дава по половин година да да ги ползвам и строго ми следи кога ги е изписвала. Казва, че много изсушават лигавицата и колкото и да са полезни, толкова и вреди могат да нанесат.

# 320
Аз разбрах, че пита за обикновена сребърна вода, а не за коларгол.

# 321
  • София
Страшно безразборно ползвам сребърната вода. Но при продължителна хрема по-добре се консултирай с УНГ. Воднистият секрет може да бъде и на алергична основа.

# 322
Са грешка моя. Не съм догледала. За сребърната вода даже ми я препоръчва. Joy.
Но лично не съм ползвала.
След последните ни перипетии с бронхите и на трима ни и многото различни видове капки в носа последно пръсках йалоклийн. После ми спомена за сребърната вода, ама аз вече не искам да стъпвам в аптека та ги пропуснах.

# 323
Йалоклийн помага за втечняване на секрет, особено на задна хрема, но когато има бактерия естествено няма да помогне.
За съжаление говоря от доста опит с големия, вече почвам и с малкия.

Затова вече процедира така - възможно най-бързо при УНГ.  Малкият например го заведох педиатърката да го чуе, да знам, че дробовете са чисти. Тя ми дава мама натура за тополите от 2 седмици. Викам си, няма да стане. Той не има, ту няма сополи, няма да чакам повече. След 3 часа бях при УНГ, взе секрет, даде лечение до излизане на резултатите. Бактерия се оказа. И мама натура ще я оправи, ама друг път...
Не знам какво е толкова страшно на педиатрите да взимат секрет Да му се невиди. Вместо да лекуват на сляпо....

# 324
Аз директно си искам направление за микробиология за носен секрет от лл  и сама го взимам с тампон от аптеката и нося в лабораторията. Няколко пъти съм го правила това. Нямам желание да чакам пред УНГ. Особено сега.

Утре нали има черен петък в Хиполенд и Комсед нещо ще взимате ли от сега за Коледа 🎅

# 325
Аз вече напазарувах за Коледа Grinning

И аз не искам да водя по лекари, обаче ми е важна и ушите да прегледат, защото понякога и от възпалено ухо тече сопол. Пак от личен опит.

Черпя ви виртуално за РД на малкия ми син. Пожелавам на всички деца да бъдат здрави!!

# 326
Ч. Р. Д. 🎂🎉🎈 да ви е здрав! 🍀Кога мина 1г 😄

Сподели какви подаръци взе,че събирам идеи🎁

# 327
Да ти е жив и здрав Верче 🥰
Аз заложих на лего и пъзели,нямат омръзване цяла година играе вече с тях и не се спира.От бабите разни дрешки и намерих една много готина монтесори дъска,другите още не са дошли от алито.Следя ги другата седмица би трябвало да са тук.

# 328
Благодаря момичета! Да ви те връща!

Аз имам цял шкаф с подаръци, внаги имам нещо под ръка Joy
От Комсед миналата година купих 2 образователни таблета - един с приказки и песни и един за география. Този с приказките не го оставят и двамата!

Иначе сега завзет превозни средства, светещи и пищящи-  хеликоптер, полицейска кола, багер, трактор, Тир с ремарке, една завъртяна писта за изстрелване на коли.

Имам още в шкафа - още няколко кутии  лего - с една вече играе, имам едно сортировъчна кубче, кубчета за кула, друг вид писта със състезаващи те коли, пъзели.

Не съм преценила още какво ще вадя сега за подаръци от целия кашон Joy

# 329
  • София
Честит празник! Вече си имаш две големи момчета Simple Smile

За подаръците не знам какво да правя. Снощи крещях, че ще изхвърля всички играчки. С нищо не играят, само се дразнят и бият. Имат от големите Лего комплекти, с които никога не играят. Направо ми се реве. Сега искат Cry baby и някакво Барби, на което се правят прически. Знам, че ще ги купя, но знам също че са презадоволени моите деца. Започнаха да ходят на конна езда, която също ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт