Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 849
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Горди, таткото е чудна идея. Моят син само баща му го водеше. Мрънкащо вкъщи, но докато слязат в гаража се успокояваше. Веднъж го заведох аз, беше на 2г6м, и беше нещо страшно - рев, криене от госпожата, пак рев...
Сега вече в градината и аз го водя, но в началото, първата година и половина - само таткото.

# 466
Coco със сменено екранно име съм да .

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 13:10 от The Giver

# 467
Как сте в Бразилия Hug

Значи като мине пандемията ви идвам на гости С Горди - първо при едната, после при другата Joy
Мечта са ми тези дестинации Heart

# 468
  • Down Under
Верче, стягай куфарите, само бански ти трябват, вижда му се края на пандемията 😂

# 469
вижда му се края на пандемията
Горди, наистина ли? Hands Pray
Как е п.и вас?

Стягам аз. Всички ваксини, че и го изкарахме семейно дружно. Само виза ми трябва. Е, и някой да гледа децата Joy

# 470
  • Down Under
В нашата част на Австралия, по план трябваше да отворят границите на 05.02, но заради омикрон го отложиха, още няма потвърдена дата 🙁 ново 20 сега заради наводнени жп линии, магазините са буквално празни. Няма доставки, няма стока. Едно кисело мляко не мога да купя. Как ще правя РД в неделя незнам

# 471
Оле, оле,
Празните магазини са много страшни.
Тук, в България,  дори при първата вълна 2020 май не се стигна до празни рафтове. Обаче помня, че при братовчедите в Испания беше същото като при вас.

А ваксини задължават ли ви да имате? Както например са 1словие за влизане в страната?

Ние още не сме отпразнували баткото, горкия, надявам се до края на седмицата да успеем. Blush

# 472
  • Down Under
Много кофти, то стока има, но няма как да я доставят. Срамота, много е назад тази страна в някои отношения.
Иначе от 31.01 влезе в сила и при нас зеленият сертификат. Без него не пускат в магазини за алкохол, големи ресторанти, хотели. На работа почти всички задължават. Но за молове и супермаркети няма изискване още. Взеха и доста да ваксинират децата. Скоро ми се струва, че няма да ги пускат на училище без ваксини. Голяма пропаганда върви по медиите.

# 473
Изглежда направо страшно.Сестра ми от Англия пращаше такива снимки,чак ми беше странно че асда и теско са опоскани.Това при първата вълна и паниката.При нас никога не е липсвало нищо,празни щандове с ориз и консерви,но в друг магазин е имало.За рд не го мисли,отложете го ако трябва празнуването.Това за два пъти седмично училище ми се вижда странно,но явно е друга политиката им там.Иначе за пет ходения разпокъсано,нормално да не може да свикне.Съветът с воденето от бащата е страхотен,моят го кара вече половин година сутрин преди работа и аз си спя блаженно 😁.Болничен съм отдавна и наваксвам със съня докато мога.

Редактирам се 🤗
Сигурно ще ви се стори лигаво,но явно хормоните ме тресат и се умилих.Днеска го взимам от градина и ми вика мамо имам тайна,ама госпожата каза че трябва да е изненада и да не казвам.И аз добре нали,няма да и подронвам авторитета и да разпитвам.Идва си после баща му от работа и на него така казва.Само че той пита каква е тайната и нашият вика не мога да кажа и мълчи като партизанин.И наистина мълчи.Почваме да четем книжки за лека нощ и той ми вика искаш ли да ти изпея една песничка,ама няма да казваш на госпожата,защото е тайна.И почна да пее Мила моя мамо ❤️.Никога не съм го учила и не съм му я пяла,подготвят ги за осми март явно и я учат от сега,много мило ми стана 🥰

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 23:26 от лещичка

# 474
  • Down Under
Днес моето момче стана на 4г. Черпя ви виртуално за здраве!

# 475
Да е жив и здрав малкия къдравелко,да има прекрасно детство му пожелавам 🤗

# 476
Happy birthday,little gordi!🎂🎈🎉 Здрав да е! Весел празник!

# 477
Честит да е Горди!
Много здраве и игри му желаем от нашата банда.

# 478
  • Down Under
Благодаря ви момичета 💕

# 479
  • Велико Търново
Честит Рожден ден на малкия ученик :* много кенгурута с пълни с подаръци коремчето да дойдат на рождения му ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт