Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 845
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден дден на малкия пораснал gordi Simple Smile Да е жив и здрав, безгрижни игри и усмивки Simple Smile

# 481
Като каза кенгуру, в един магазин за детски играчки има едно огромно с бебе, високо около 2м и струващо само 2700лв след намалението. Имаше и още животни в такъв размер, много им се радваме с баткото, през стъклото разбира се Joy
За тия пари дори няма да дишам срещу тях Joy

# 482
Момичета черпя ви за здравето на моя син!
На космос тема сме 🪐🌠👨‍🚀

# 483
Да е живо и здраво малкото космонавтче 🎂🎉🪅🎈❣️

# 484
  • Down Under
Coco, честит рожден ден на малкият космонавт! Да ви е жив и здрав, винаги усмихнат и лъчезарен!

# 485
Честит рожден ден!
Страхотна торта!

# 486
Честит тожден ден! Да е жив и здрав и много весел малкия космонавт Simple Smile

# 487
  • Велико Търново
Честит космонавтски рожденник! Да бъде здрав, щастлив и смел откривател!!!

# 488
Coco, честит да е рожденникът. Нека е здрав, щастлив и с безгрижно детство!

# 489
Много ви благодаря момичета!!!
Нека всички сме здрави! И пожелавам на децата ни да живеят в един мирен свят,защото като гледам какво се случва и ми настръхва косата 😔

🙏

# 490
  • Велико Търново
Обяснявате ли на децата за войната? Ако да, как им разказвате?
Първоначално, опитах да му спестя всичко, но сега вече разказвам, уж по Детски, но се опитвам да не е съвсем. Сина ми възприема ситуацията като приказка с лоши и добри герои, но се чудя има ли по удачен начин. Споделете ако имате такъв.

# 491
За мен е излишно за момента,ако се стигне до участие или мобилизация сигурно ще му обясним.Мъжът ми е бивш снайперист,така че със сигурност ще го извикат ако се стигне до това.Отделно има приятелчета с родители полицаи или военни и има някаква представа,че истинските оръжия нараняват и може да играе само с детски.Честно казано се надявам да се разберат мирно и да не се стига до по сериозни неща.

# 492
Не, реално ограничаваме новините до 1-2 пъти на ден, през което време и той почти не се заглежда и за момента не намирам за необходимо да го затормозявам. Иначе наскоро ми пипадна интересна статия с детски книжки, засягащи теми за войните, но и такива не сме взимали все още.

# 493
  • Down Under
При нас бих казала, че слабо отразяват случващото се. Аз и избягвам да гледам новини де, натоварвам се. Не бих споделила на детето. Онази вечер даваха за една детска болница в Украйна и си изплаках очите. Идва ми в повече и избягвам да гледам. Моля се само, всичко да приключи бързо 💕

# 494
Честит празник мили момичета! 🌿🌸🌿
Бъдете здрави,ценени,обичани и обичащи майки и съпруги! 🧚‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт