Февруарчетата наши,вече батковци и каки

• 30 797
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник на всички дечица! Нека бъдат здрави и щастливи!🍀

# 631
Честит празник на нашите деца!🍀❤🍀
Да са здрави, щури,игриви и много щастливи!
🎈🤸‍♂️🎈🤸‍♀️🎈

# 632
Честит празник 🎁
Живи и здрави да са ни децата!

# 633
Честит празник на всички деца,пожелаваме им да са живи и здрави и да имат незабравимо детство изпълнено с бели и забавления 🤗

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 08:04 от лещичка

# 634
  • Велико Търново
Честит празник на малките съкровища!
Нека всички бъдат здрави, щастливи и безгрижни!!!

# 635
Честит празник на всички дечица Simple Smile

# 636
Честит празник на всички дечица! Да са здрави и безгрижни Flowers Hibiscus

# 637
Момичета, сблъсквали ли сте се с това чудо? Малката от една седмица е с хрема и кашлица,която вече почти отмина. На гърлото има някакви бели мехури ако мога така да го опиша. Ходихме два пъти при личната, казва нищо няма, изписа хомеопатия. Само че аз продължавам да виждам тези неща. Имаме час при УНГ утре,но реших да питам тук.

# 638
  • Велико Търново
Лили, как мина УНГ прегледа? Какво каза лекаря?

# 639
Лили, как мина УНГ прегледа? Какво каза лекаря?
Ами и тя каза, че няма нищо сериозно. Било в следствие на вируса,който е изкарала, нямало нужда от лечение🤔.

# 640
Здравейте,
Отново аз с не много приятни новини и отчаяно търся помощ.
След 14 дни на аугментин, и 3 седмици на кортикостероиден спрей за нос (продължаваме с него), вчера бяхме на контролен преглед при унг и се оказва, че едното ухо все още има вода. Докторът каза, че при тези обстоятелства на запад препоръката е за наблюдение, т.е  довършваме спрея и няма смисъл от допълнително лекарства. Детето няма Т, палаво за още три. Основният проблем е третата сливица, която предизвиква всички проблеми. Уголемява е и възпалена. 

Сега се чудя какво да правя и на къде да хвана. Да го мъкна ли при друг/и унг за второ, трето и тн мнение? Или марко да починем, защото последния месец и половина просто не спряхме да обикаляме болниците. Някой имал проблеми с трета сливица да даде съвет или препоръка за унг?
Решила съм да пробвам с пробиотични капки за нос и прабиотици през устата. Четох добри отзиви. Освен това ще пиша и на хомеопатката.  Но това като алтернативен метод, докато поема въздух, успокоя се и пиша на къде да поемем.

Чудя се правилна ли беше дозата на аб ?
Не че има кой да ми каже. И ако не е била правилна дали това не е проблемът за недоизлекуването. Лошото е, че проблемите ми с доверието към лекарите няма как да превъзмогна и винаги ще се съмнявам. Или поне докато не засяга две еднакви мнения. Обаче да мъкна детето постоянно по болници Sad Не знам, просто не знам. Сън не ме хваща от притеснение.

# 641
Моят син е с уголемена трета сливица, но като че ли не създава чак такива проблеми. Е, колко да не създава като си има поне по едно боледуване на месец, при него го удря основно на кашлица, дори и когато вече е оздравял. Водила съм го на УНГ, пулмолог и алерголог, в общи линии нищо не откриха, редовния отговор е за сливицата, че била уголемена.

С тази вода в ухото при вас обаче, не знам, не звучи добре. Само при един УНГ ли сте били? Може би е добре поне още едно мнение да потърсите. За съжаление препоръка нямам.

# 642
Нямам доверен унг, при който водя при необходимост.  Този ми го препоръчаха познати, в 1 дкк работи и понеже беше спешно положението там го заведох, съответно следващите прегледи пак бяха при него, защото той е започнал лечението.

Според майка ми трябва да поема малко въздух и да обмисля добре нещата. Обвинявам се дали постъпих правилно с избора на лекар, но е винаги така.
Док каза, че това било практика на запад - наблюдението. За момента първите стъпки ги споделих - хомеопатия и пробиотици в носа. Тази нощ гледах и мисля да му пусна документи за консултация в Токуда. Ей така да чуя мнение. Продължавам да ровя и да проучвам лекари. И на друго място ще го водя сък сигурност,  просто може би не точно сега и веднага.

Искат да махат третата сливица. Начетох се на много неща тази нощ, а и преди. Аз не знам как бих могла да превъзмогна страха си и да оставя детето да бъде оперирано. Уж рутинна процедура, уж нищо сложно, но в моите очи е като нещо голямо.
 Само при мисълта за Исул и да останем 3 дни там ми се реве. И си поплаках хубаво. (Татко почина там).

Чувствам безсилие и отчаяние Sad

# 643
Аз не бих чакала,като сме се хванали за хорото да го изиграем до край. Веднага бих потърсила второ мнение защото така нещата ще станат хронични и няма оправия говоря за ухото. А може и другото отново да събере вода . Явно му трябва още антибиотик .
 За 3-тата сливица само имуностимуланти,хомеапатия на този етап докато не изчистите водата. На мен като дете ми е махана носната сливица ,но не беше с операция сега незнам явно ги приспиват. То моето си беше живо дране после стоях 2ч в болницата и ме изпратиха вкъщи с препоръка да изям 1 голям сладолед, бях около 6годишна.

# 644
  • Велико Търново
Ох, Верче, Верче... Гадно е всичко свързано с болници, прегледи и търсене на лекар. Не съм гледала за Софийски УНГ, но си мисля, че в Токуда ще имат някой добър специалист.
Хомеопатията също е възможна, въпросът е на кого ще попаднете, защото ако нямаш доверен хомеопата, вече е съвсем ходене по мъките.
Махането на третата сливица наистина не е сложна манипулация,а е и ниско рискува такава. По - добре без нея, ако пречи, отколкото с постоянни проблеми по цялата дихателна система.
Не давай почивка! Ако има бактерия, тя това ще чака, ней давай време без Аб, за да не се увеличава Sadзнам че звучи ужасно, но само шибаните Аб трепят гадините Sad
Какво каза лекаря за течността в ухото? Ако се направи промивки (осъзнавам колко ще бъде трудно на дете на 4.5г), но няма ли да помогне?
Кажи при кого в токуда ще ходите

Общи условия

Активация на акаунт