Горди знае, но аз да кажа, мечта ми беше и все още е Австралия! С гаджето ми, преди ММ, имахме планове за там, даже бяхме стигнали и почти да брак, защото той имаше английско гражданство и щеше да е супер лесно.
С настоящия ми мъж, нещата са по различни. Не иска и да чуе за живот в чужбина. Затова от повече от година вече, съм го оставила той да ни изхранва. Нещо като протест от моя страна
имах много възможности за работа в западна Европа, все хубави, добре платени, съотв. Шанс и за него, но всичко отхвърлях.в последствие, нещата с малкия през които минахме и огромно сътресение в отношенията с ММ и.... Вече ми писна от много неща и така по течението.Сега сме с децата, той да стопанисва къщата, ние имаме нужда от почивка и смяна на климат
на въпроса " как ще се оправиш" отговорих " ще оцелеем:)"Вкъщи сме пак така - той на работа от 8 до 23, дали сме тук или в нас, все съм сама с двамата.
За щастие, нямаме кредити/ипотеки и т. Н., спестяваме за малкия усилено и останалото е битови разходи. Изобщо нз как се оправят семействата с деца, когато родителите работят ниско и средно платени работи тук. Не че ние имаме невероятно висок стандарт, но го намираме за задоволителен, още повече че и заделяме активно пари.
Оплаках се и уплътних почивката ми по време на съня на малкия