поне е забавно как хората се учудват като ме видят сама с двата леминга на плажа и как единия влачи играчки, другия носи хавлии
, но таткото и баткото може да отскочат и до някой съседен. По Черноморието чак позитивна промяна, не бих казала, но като оставим настрана хотелите, които в сравнение със съседните страни, са скъпи и с лошо обслужване, все още има хубави кътчета. Ние лично имаме хубави спомени от различни почивки, които сме имали по морето, но то когато си на море и с правилната нагласа и най-вече със семейството, навсякъде е хубаво 
И естествено има си и хубавите страни, но ако решите да се местите, според мен си оставете вратички за връщане, ако не успеете да се адаптирате

Та мисълта ми е, че човек никога не знае, докато не пробва...но ако си имате резервен вариант си е друго
Не че и аз постоянно не виждам някакви неща, които ме вбесяват, не че и на мен не ми идва понякога яко да нахейтя
обаче от няколко години по-спокойно го раздавам. Имаме и хубави неща и позитиви. Самия факт, че в момента мога да съм две години по майчинство, да пътуваме където ни скимне дори само в България да е, и да отделя толкова време на спокойствие за децата и семейството си е голям плюс
Препоръчани теми