Великобритания - тема {89} Лятно-Морска-Не локдаунска

• 45 670
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Merry да си честита! Много здраве и дълги години да носиш с радост прекрасното си име!

# 76
Честит празник Мери, да си жива и здрава и цялото ти семейство.

# 77
  • на малък остров в океана
Merry, честита да си и много щастлива!

# 78
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери Честита да си, много здрава и щастлива!

# 79
Честит юбилей!
Бъди здрава и още много такива подаръци да получаваш!

# 80
  • Bristol
Благодаря 🤗

След дискусията тук, букнах флу джаб за края на септември.

Успешна седмица на всички!
От днес, ако сте ваксинирани и били в контакт с позитивен, трябва да се карантинирате само ако и Вашият тест е позитивен.
По този повод, аз ще пробвам два дни от офиса да работя тази седмица.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 10:20 от Merry

# 81
Поздрави на всички празнуващи и почиващи.

# 82
Сякаш видях, че има има нова тема и все пак съм успяла да ви изтърва...
Честито на децата, доволни от резултатите си за GCSE и А-левълс. Честито и на майките им.
Безпроблемно пътуване и приятно изкарване на пътуващите.
Честит имен ден на Мери.
Деми, надявам се теста ти за освобождаване е дошъл на време.
Изобщо, радвам се, че сте добре в това стресиращо и студено тук лято. А на тези, които са на топло и горещо, завиждам леко неблагодородно.

И тъй като ви досаждах с моето пълномощно за банка, да се похваля, че работата стана. Част от текста беше писан от нотариус, част аз допълвах съгласно изискванията на банката в техните Общи правила и условия, заверих го в посолството (минах много бързо, преди часа ми). От банката се свързват с посолството, издало пълномощното за да проверят истинността му и след като се убедят, че наистина такова пълномощно е подписано пред служител на посолството, юрист-консултите им преценяват дали да позволят на упълномощения правата, изредени в пълномощното. Проверките им отнемат 2-3 работни дни.

# 83
Блу радвам се, че си успяла.

# 84
  • London
Аз да се оплача ама нещо много вече ми боде очите. Ама никъде тук не връщат ресто.... И не говорим за 1-2 лева. Тази вечер пак 7 лева все едно нищо не бяха. Накрая ни стана неудобно да питаш защо и си тръгнахме. И не е единичен случай ами някаква редовна практика. Наточили секирите, селяния пълна......Сървис ужасен. Наистина се чудя на хората, които избират БГ за почивка вече. Хайде аз се прибирам у нас както се вика, но ако ще е избирателна дестинация едва ли.  И крадат ученици, което е по-тъжното ......не се оправяме ми по-зле става. Вече схващам защо някои туристи идват с бурканите, не че го намирам за почивка това, но при такива заведения явно хората са се принудили.Joy

# 85
  • София
Много хубава морска снимка! Още да пуснете! Много ми липсва морето, но и тази година ще пропуснем. Догодина - кой знае..

Иска ми се нов вариант за тийновете като план, който да включва мобилни данни и минути разговори. Сега имат предплатени към Tesco, но не са никак евтини за това, което предлагат. Вашите тийнове на какъв план са?

# 86
Happythought, няколко от вчера.

# 87
  • София
Ох, прекрасни са! Благодаря! ❤

# 88
  • Оптимист по принуда
И аз с въпрос - кой застраховател ползвате за кучетата си?

# 89
  • UK
Не съм тийн, но използвам гифгаф златния goodybag, за 10 паунда на месец имам неограничени минути към тукашни номера, смс и 10 гб дата.

Застраховка имам към Animal Friends, но не се е налагало да я ползвам засега (и дано не се налага).

Общи условия

Активация на акаунт