Всичко, което трябва да знаете за грижата за сухата кожа

• 15 926
  • 582
  •   1
Отговори
# 255
Опитвам се да спазвам правилата, но в днешното натоварено ежедневие понякога е трудно. Ползвам почистваща и хидратираща козметика, не пия алкохол,  храня се здравословно, спортувам.

# 256
Опитвам се да да спазвам повечето правила.Предвид натовареното ми ежедневие не винаги успявам. Гледам да пия повече вода ,движа се почиствам кожата си ежедневно.Алкохол не пия ,кафето е умерено.

# 257
Не спя достатъчно, пия кафе, пуша цигари, но въпреки това се опитвам да спазвам останалите препоръки за добра и хидратирана кожа. Горе долу се справям Simple Smile

# 258
Доказано добре действат на кожата ми доброто редовно почистване, ежедневната хидратация отвън и отвътре и задължителна нощна грижа.

# 259
Успявам да спазвам повечето правила от статията, но едно правило ми е изключително трудно да спазвам - да не си пипам лицето и най-вече да не си търкам очите, колкото и да си налагам самоконтрол, често се улавям, че си търкам очите, защото ги чувствам уморени.

# 260
Със сигурност се опитвам да се движа повече, в чинията да е разнообразно и здравословно, също и да спя повече когато мога. И много течности. Обаче с повечето точки дори ми е трудно, особено без кафе...

# 261
Опитвам се да спазвам правилата, но това е много трудно. Ползвам почистващи и хидратиращи козметики, не пия алкохол, не прекалявам и с кафето.

# 262
  • При децата ми
Стремя се да спазвам правилата, като наблягам на балансираното хранене, движението, хидратацията и използването на подходящи козметични продукти.

# 263
  • Mediterraneo
Гледам повечето правила да ги спазвам. Пуша, обаче, и това се отразява на кожата неминуемо.

# 264
  • София
Старая се да спазвам правилата, доколкото мога - не пуша, пшя достатъчно вода, гледам да спя достатъчно.

# 265
  • Пловдив
От кафето не се отказвам, но се опитвам да се храня здравословно. Използвам козметика, подходяща за кожата ми. Но за съжаление няма как сама да променя въздуха, който дишаме.
Но, каквото и да правим, все в един момент възрастта си проличава. Все пак човек трябва да се чувства добре в кожата си и на 25 и 65, бръчките не са най-важното нещо в живота.

# 266
  • Бургас
Ами...правилата не спазвам абсолютно точно...
Не пия кафе,не пия алкохол,лято 2020 спрях да пуша...
Пия вода,но храненето ми е много ограничено заради заболяване на червата.
И бюти порцията я пропускам най-често.
Почиствам лицето,но не го ексфолирам.Толкова суха и лесно дразнима кожа...Просто не е възможно.
Крем мажа много пъти на ден.
За съжаление между 11 и 12 невинаги заспивам,имам хормонални проблеми и заспиването ми е доста трудно.

# 267
Знам, че ние сме това, с което се храним, и се опитвам да внимавам, но не мога да кажа, че успявам винаги да съм стриктна.
По принцип си правя пилинг веднъж седмично и всяка вечер си почиствам кожата и след това слагам нощен крем.

# 268
Старая се да спазвам правилата до колкото ми е възможно.
Подходяща козметика, балансирано хранене ,приемам достатъчно течности като вода и чай.
С по едно кафе на ден и много рядко по повод чаша вино.
Със съня е различно, понеже работя на смени, понякога спя по малко, но повечето пъти си поспивам.

# 269
Опитвам се да спазвам до колкото мога  правилата и да се храня с по-малко вредни храни.

Общи условия

Активация на акаунт