Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 612
  • 641
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Те си предлагат брак по принцип много мъже, защото така смятат, че ще стигнат по0бързо до консимурането на отношенията или някакви други облаги. Най-старият номер на света. Както се казва, те са длъжни да предложат, а аз съм длъжна да откажа.

# 511
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Те си предлагат брак по принцип много мъже, защото така смятат, че ще стигнат по0бързо до консимурането на отношенията или някакви други облаги. Най-старият номер на света. Както се казва, те са длъжни да предложат, а аз съм длъжна да откажа.
  Ха ха, радваш. Котка по гръб не пада, и ти така.
 Анализирай моята ситуация - никога не ми е предлагал брак, но живеем от 18 години заедно, отглеждаме заедно общото ни дете. Ся, обича ли ме, не ме ли обича? Страх ли го е да се обвърже, щом не е предложил брак, но пък сме "заедно".

# 512
  • Варна
Андариел, след като е консумирал връзката ,какви дивиденти търси?😁
 Забавно е практици да спорят с теоретици.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 10:08 от Viviana91

# 513
  • София
Да продължава да я консумира. Кои са практици и кои теоретици? Тук едва ли има някой в темата, който да е девствен телесно и душевно в междуполовите отношения мъж-жена.

Сега, какво, ще си мерим неща, дето няма нужда да се мерят ли? Първия път отказах, втория път вече се съгласих и бяхме женени повече от 20 години. И какво сега, какво доказваме? Нищо.

# 514
  • Варна
Прекалено си категорична по всички теми.Личният живот не е обществено мото. Сега се обоснови, защо си отказала.

# 515
  • София
Защото така съм преценила, затова съм отказала. Нямах никакво намерение да се омъжвам, но нямах нищо против да сме гаджета, при това се обичахме още тогава, но не беше моментът. Напълно ме устройваше любовната история, а за брак хич не исках да чуя в този момент.

# 516
Да продължава да я консумира. Кои са практици и кои теоретици? Тук едва ли има някой в темата, който да е девствен телесно и душевно в междуполовите отношения мъж-жена.

Сега, какво, ще си мерим неща, дето няма нужда да се мерят ли? Първия път отказах, втория път вече се съгласих и бяхме женени повече от 20 години. И какво сега, какво доказваме? Нищо.
Бяхме ?

# 517
  • Агент под прикритие
Хаха, забавно е накъде се завъртя темата. Това, че масата може да бъде определена като "проклетии", не значи, че човек е длъжен да избира от "по-малкото зло", само защото така му се представят нещата.
А това, че т.нар. "проклетии" се били оправяли по-добре във връзки.... Нека питаме партньорите им. Защото някои истории винаги са цветя и рози, особено когато се чува само едната и страна. Grinning

Чепатите характери стават единствено за взаимоотношения в краткосрочен план - връзка тип "отворена", "приятели с екстри", неангажиращи връзки помежду други две. Нормалният човек НЕ се събира дългосрочно с такива и НЕ прави семейства с такива. Или ги прави на своя отговорност.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 18:29 от Phoenix Wright

# 518
  • София
Хаха, забавно е накъде се завъртя темата. Това, че масата може да бъде определена като "проклетии", не значи, че човек трябва е длъжен да избира от "по-малкото зло", само защото така му се представят нещата.
А това, че т.нар. "проклетии" се били оправяли по-добре във връзки.... Нека питаме партньорите им. Защото някои истории винаги са цветя и рози, особено когато се чува само едната и страна. Grinning

За миг се обърках, че сме в темата за парламентарните избори  Joy

Чепатите характери стават единствено за взаимоотношения в краткосрочен план - вързка тип "отворена", "приятели с екстри", неангажиращи връзки помежду други две. Нормалният човек НЕ се събира дългосрочно с такива и НЕ прави семейства с такива. Или ги прави на своя отговорност.

Май тука е ключето. Истината е, че бая хора са в отношения с такива "чепати характери", може би защото тези "характери" не ги интересува с какви методи ще държат половинката. Но факт, че не бих определила като "нормални" хората, които ги търпят.

# 519
  • София
Всеки е чепат в някаква степен.  Дори тези, мазните и хлъзгавите са също толкова чепати, защото те се хлъзгат, но пак държат на това, което искат да стане. В общи линии нормални няма. Wink

Да, бяхме, така стават понякога нещата. Изненадана съм, че си изненадана и питаш. Simple Smile

# 520
  • Агент под прикритие
Докато продължава газлайтинга на обществено ниво, че "нормални" няма, хората ще продължават да си мислят, че наистина няма.

Последно време се радвам, че започнах да срещам хора, които се влияят малко или въобще от общественото мнение. Явно има надежда...

# 521
Докато продължава газлайтинга на обществено ниво, че "нормални" няма, хората ще продължават да си мислят, че наистина няма.

Последно време се радвам, че започнах да срещам хора, които се влияят малко или въобще от общественото мнение. Явно има надежда...
Кое? Кое?

# 522
  • София
Учил ли си статистика? Ако си, значи знаеш какво е норма. Горе-долу около 90 процента от популацията са норма. А в тази норма комбинации колкото щеш - един чепат, друг хлъзгав, трети пасивен, четвърти не знам какъв. Ако нормален е почти като идеалния газ, то всички са бъгави, някак ненормални. На простонароден език - всеки луд с номера си.

# 523
  • Агент под прикритие
Знам какво е норма.
Знам също така, че всеки избира сам за себе си дали да е ок с тази "норма" или не. На своя отговорност, естествено.

# 524
  • Варна
А стандартните, които не копират масовата лудост, какви са?

Общи условия

Активация на акаунт