Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 643
  • 641
  •   1
Отговори
# 495
  • Обран бостан ;)
А, харем от мъже, мерси. Аз да не съм бавачка.

Страх те е , кАжи си.

Анди туко що извърши мат с пешката Satisfied

Пише се с "и".

# 496

Страх те е , кАжи си.
Да, требва търся по-голем имот да има де да ги копам. Satisfied

# 497
  • София

Страх те е , кАжи си.

Анди туко що извърши мат с пешката Satisfied

Пише се с "и".
Бънди, Hands Plus1Joy
А също така се пише "току-що", а не "туко що". (Сори за off-topic-a, то това май е за темата " ПрЪвУписТна каЛза на паЛза").Wink

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 11:20 от Reine Margot

# 498
  • Обран бостан ;)
Да, требва търся по-голем имот да има де да ги копам. Satisfied

Ееее, ти пък веднага ги погреба.
Погледни от положителната страна - кеф ти романтик, кеф ти мачо, кеф ти флиртаджия, кеф ти грък.
Единия ти носи кафе, другия ти играе кючек по "наденица".
Няма конкуренция от загорели женици.
К'о му плащаш ? Wink

п.п. Само при мен ли форума "влачи"  ужасно ?

# 499
Влачи от вчера форума. Проблем има явно с хостинга.

А, това ли било, БъндЕ. Ми начи аз си имам харем вече.

# 500
  • София
Марго, на Бънди не му е правописна каузата (и си признавам, отне ми малко време да се усетя, къде точно трябва да се сложи "и"-то) Satisfied

# 501
Здравейте, бих искала да споделите мнение относно този "феномен" - случавало ли ви се е, когато мине определено време и мъжът усети, че нещата се задълбочават, се отдръпва и прекратява отношенията си с жената поради страх от обвързване? Моля без нападки и излишни коментари относно това, че по някакъв начин обобщавам мъжката част, просто все по-често се натъквам на подобна нерешителност. И не става дума за проблем в жената (например мъжът не е изгубил интереса си/ не се дължи на несъвпадане на интереси и характери),а просто от това, че не е сигурен в това, което иска и го заявява впследствие, когато отношенията започнат да се развиват. Някой има ли идея защо това се случва?

По-скоро е налице отдръпване, когато човекът /мъж, жена - без значение/  усети, че нещо не е много доволен от конкретните отношения с конкретния човек. И знае или подсъзнателно усеща, че няма да я бъде.
Често съм виждала някой да се влачи с друг с години без задълбаване и при ново запознанство да вземе, че да се обвърже сериозно за дни с новия.

# 502
  • София
Марго, на Бънди не му е правописна каузата (и си признавам, отне ми малко време да се усетя, къде точно трябва да се сложи "и"-то) Satisfied
Да, на Бънди не му е правописна каузата, а майтапчийска.
На мен ми е правописна, надявам се да стане такава и за теб.

# 503
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз цял живот внимавам какво ям и пия. Искам да съм по-слаба, но не мога. Висока съм 1,74 тежа 65-68 кг, варирам. Когато влязох да раждам и двата пъти бях 90 кг. Да не дава Господ никога пак подобно нещо. Много ме е страх от предстоящата менопауза, най-вече от напълняването и от липсата на либидо...в момента съм на почивка и само оглеждам по-възрастните жени, като видя някоя с хубаво тяло и мислено си викам: оф дано да имам късмет да съм като тази.
Иначе никога не съм била слаба, най-слаба съм била 62 кг, но не мога пак за стана такава. Хляб, сладко и газирано избягвам, почти не ям. Внимавам, само супи и салати ям, но си имам закръглени бедра и дупе. Алкохол въобще не пия, като една от причините са отново излишните калории.

Хм, не знам да се напълнява от менопауза. От жените в семейството ми и приятелките ми никоя не напълня рязко в менопауза. Която си беше окръглена си остана такава +/-5 кила, а слабите си останаха слаби и даже отслабнаха. Променя се телосложението, местата, по които се трупат мазнини, но не е невъзможно да се запази тънка талия.

За либидото - не ме е страх, има ХЗТ и имам приятелки, които на 70г са на такава терапия и имат либидо и на мене и на тебе да дадат, но аз не бих вземала хормони само за едното либидо. За костна плътност бих. Две приятелки ги оперираха от миоми на 60+ години, а миоми менопозална жена не развива без хормон. Страх ме е и от рак.

Можеш да станеш и 62кг и 52кг ако това искаш, ама за какво след като изглеждаш добре?

Супа мене не ме нахранва, салата ям много.

Мене ме е страх от горещи вълни и фрактури на кости.

# 504
  • Варна
Mihaela, може да са пострадали или да избират предпазливо. Ако четат и подобни форуми, ще изчезват бързо.😁
Доста са с претенции на богини, но посредствени като слугини.
От нормален характер и женски сексапил , никой мъж не би се дистанцирал.
От чепати характери не се страхуват, а отвращават.

# 505
  • София
Това не е вярно. Всеки може да избяга от всеки, защото нещо не му допада или е решил, че иска нещо или някой друг, а не защото на партньора нещо не му е наред. И за чепатите характери - не можеш да си представиш колко не чепати, а проклети хора има. Просто не всеки човек е за всеки друг човек, да не говорим когато заживеят заедно и трябва да се справят взаимно с "лошите" си навици.

# 506
  • Варна
Чепати или проклети, единици мазохисти ще ги изтърпят. Бягство е силен синоним.

# 507
  • София
Тогава половината население трябва да е чепато предвид колко често хората се срещат и "бягат" един от друг. Сигурно, ако питаме старите ти гаджета, и те са избягали - тогава да приемем ли, че и твоят характер е проклет, чепат и не са могли да те изтърпят? Давам този пример само като илюстрация, че някой дали е проклет или не не е никакъв критерий, ако съдим по връзките му. Дори доста проклети си намират жертви, които да стоят с тях.

# 508
Съгласна а Анди, даже така наречените проклети се оправят по-добре във връзките.

# 509
  • Варна
Не, те са компромис, докато намерят нормалните или стандартните.
 Питай ги Анди. Всички са ми предлагали брак. Ти имала ли си гаджета?

Общи условия

Активация на акаунт