Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 648
  • 641
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Анди туко що извърши мат с пешката Satisfied

# 481
  • София
Онази теория за златото я знаеш, нали, не знам дали ефройдистка - всеки си мисли, че при него е златото, че и неговото злато е пО злато от на всички. Wink

# 482
  • Агент под прикритие
Защо всеки мъж си мисли, че може да даде на една жена нещо уникално и извънземно, което тя да не може да намери никъде другаде?
Точно колко такива мъже познаваш? Защото аз не познавам нито един такъв.
Дори точно обратното, мъжете в социалния ми кръг са доста здраво стъпили на земята и са много далече от подобни глупости.

Виж, подобни илюзионистки изпълнения, някои от които дори със "заплахи" от типа "Искаш ли повече никога да не ме видиш?", съм виждал точно в изпълнение от жени.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 21:28 от Phoenix Wright

# 483
Не си мислят нищо. Просто пробват. Обикновено се оказва късата клечка.

# 484
  • Варна
Точно колко такива мъже познаваш?

Казах го заради този коментар:

Ей, това женско его, от колко интересни удоволствия ви е лишило...

От какво точно удоволствие ме е лишило егото ми, спирайки ме да бъда с обвързан мъж, който няма да е само мой? Че нещо не се сещам. Тоя обвързания да не би да има два инструмента? Защо да съм с него, при положение че всеки друг мъж може да ми даде същото?

Хората не са незаменими заради едното парче месо, дето си го дават на партньора. Незаменими са заради емоционалната връзка, която изграждат с годините. И пак тая незаменимост рядко важи доживот. Важи докато не дойде развода или раздялата.

# 485
  • София
Защо обвързана, кой те кара да се обвързваш? То е само целево, така да се каже.

# 486
  • Варна
Ми да де - само за целеви нужди няма незаменими, тъй че няма смисъл с обвързани. Не предлагат нищо повече.

# 487
  • София
То и за универсални няма незаменими, така че май е все тая.

# 488
  • Варна
Именно. Няма сила, която да ме накара да бъда с обвързан, при положение че мога да получа същото от свободен.

# 489
Абе никога не знаеш какво може да получиш, дали същото или различно, много-малко и т.н. Не сме универсални нито те, нито ние. Ама подробности, нали ... в духа на разговора.

# 490
  • Варна
Па дай да пробваме всичко наред, за да знаем какво предлагат? Grinning
И после - А не, мило, не съм ти изневерил/а. Аз само чукнах, за да видя каква е стоката, но не ми хареса, така че нищо няма....

# 491
Само повтаряш "мога, мога".

Цитат
От какво точно удоволствие ме е лишило егото ми, спирайки ме да бъда с обвързан мъж, който няма да е само мой? Че нещо не се сещам. Тоя обвързания да не би да има два инструмента? Защо да съм с него, при положение че всеки друг мъж може да ми даде същото?

Няма как да знаеш какво е и дали го можеш, ако не си опитала.

Едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да го направиш.

# 492
  • Варна
Аз каквото съм поискала, съм го могла и съм го направила.

# 493
Браво ! Радвам се.
В такъв случай не е ли редно да се запиташ меродавно ли е мнението ти по теми, които са ти неприятни и неща, които не искаш?

# 494
  • Варна
Не. Да не харесвам дадено нещо също е вид мнение. Уточних достатъчно ясно, че това си е моето виждане на нещата, не съм наложила мнението си върху никого.

Пусни си отделна тема за каквото те интересува ако искаш само да събереш съпорт. Обещавам там да не пиша.

Общи условия

Активация на акаунт