НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 202
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Нашият педиатърката го забели изцяло още на два месеца май. Той нямаше фимоза и всичко беше бързо и без болезнено, за щастие.

# 661
  • София
Ние се предадохме със забелването отдавна (уупс). Ще ходим скоро на профилактичен преглед при др Бранков да каже как е пишокЪ.

Днес ни беше първи ден (4 часа) на ясла Heart Имало е рев, но като цяло май беше ок. Продължаваме напред....

# 662
А някое дете с пъпна херния има ли?
Моят има лека и сега на консултацията ще говоря с личната пак, не знам дали е време за консултация с хирург, или ще чакаме.

# 663
Не барам пишката. Неговата де.
Не смятам и да я пипам.

# 664
 Аз не забелвам, но личната каза, че си върви добре, виждал се достатъчно пикочния канал, за да няма нужда от насилствено забелване. От време на време леко подръпвам, но по-скоро за да измия, а не с цел забелване. Мислех да ходим при доктор Оги май беше, но за момента ще изчакам.

# 665
На моето момче педиатърката я забели. Правеше го по време на рутинните предгледи.

# 666
Не барам пишката. Неговата де.
Не смятам и да я пипам.
Здравейте мами.
Консултирала съм се със др Бранков и със педиатъра за пишлето и те ми обясниха че не трябва на сила да се забели пишлето .

# 667
След 6тия месец почнах да го заголвам и почти 75% е заголен.
Малко да сменя темата. Някоя мама има ли такъв тип етажерка? Доволни ли сте? Заслужава ли си покупката? От другия четвъртък ще я има в лидл.

# 668
Етажерката изглежда много добре. Може би и аз ще купя, мисля че ще върши работа.

# 669
След 6тия месец почнах да го заголвам и почти 75% е заголен.
Малко да сменя темата. Някоя мама има ли такъв тип етажерка? Доволни ли сте? Заслужава ли си покупката? От другия четвъртък ще я има в лидл.

Имам от минали години такава . Не е удобна , кутийките не събират много играчки , особенно по-едри . Редовно се измъкваха всички кутийки и ставаше голяма бъркотия . Пенсионирала съм етажерката в складовото ни помещение

# 670
Към мамите със злояди деца-как се справят. Моето момиче на почти всяко хранене е мъка, песни и играчки почнаха да не помагат,аз съм от лошите майки-давам телефон, но само песнички докато яде,през останалото време не. За два месеца е качила 300 грама, 8.500кг на 76см, като солета е слаба. Изяжда си почти всичко,но с голямо упорство от моя страна и става все по изнервящо и за двете. Иначе само хляб и кашкавал може да яде в несвяст.Взех сироп за апетит,но не иска да го пие.Идеи и съвети приемам всякакви

# 671
Не знам моята злояда ли е, но и на мен в повечето случаи ми е ужасно трудно с храненето - минахме през етап, в който задължително трябваше да си държат някакви неща в ръцете, да са заети, за да не бутат лъжицата. Сега им пускам ТВ (реклами), понякога клипчета на телефона, и задължително на всяка хапка се троши бисквита. Тва с бисквитата до преди много минаваше, ама вече все по-малко.
Сега им купих детски приборчета, които се надявам да са им по-удобни за държане, от нашите, и с тях да им предизвикам интереса и да започват лека по лека да се хранят сами Hands Pray
Плодове (различни от ябълка) не искат да ядат на парчета и двамата, ако са малко по-лигави имам чувството, че се гнусят и директно ги хвърлят. И до ден днешен ги правя на пюре и с бисквити натрошени минаваха до скоро. Вече и така не искат, та ще поръчвам паучове да видим с тях как ще е

# 672
  • София
Не се вкарвайте в този филм със занимавките по време на ядене.
Аз имам късмета да съм с апетитко и не съм имала много проблеми, но от приятели с по-големи деца знам, че почне ли се с увеселението и разсейването - храненето става само неосъзнат компромис от страна на детето.
Махайте всички глупости, освен една малка виличка/лъжичка най-много и почвайте да предлагате любимите храни, докато и вие ядете. Ако искат -ядат, ако не искат - стискайте зъби. Ще реват и няма да ядат ден-два и после сами ще искат.
Вече не са пеленаци и не е толкова фатално, ако останат гладни за 1 ден.
Кураж със злоядковците. И аз съм била такава, но всичко минава, спокойно. Не се тормозете.

# 673
Dagny, ела да храниш моето 🤣
Ще се напълниш с нерви.
Да, оставяла съм я гладна, предлагам, ако не иска я оставям и така с месеци, не ден-два-три.
От твоята камбанария е лесно Wink

# 674
  • Тук... някъде
Не се вкарвайте в този филм със занимавките по време на ядене.
Аз имам късмета да съм с апетитко и не съм имала много проблеми, но от приятели с по-големи деца знам, че почне ли се с увеселението и разсейването - храненето става само неосъзнат компромис от страна на детето.
Махайте всички глупости, освен една малка виличка/лъжичка най-много и почвайте да предлагате любимите храни, докато и вие ядете. Ако искат -ядат, ако не искат - стискайте зъби. Ще реват и няма да ядат ден-два и после сами ще искат.
Вече не са пеленаци и не е толкова фатално, ако останат гладни за 1 ден.
Кураж със злоядковците. И аз съм била такава, но всичко минава, спокойно. Не се тормозете.
Не съм сигурна,че минава. Аз съм била злояда и продължи до пубертета- можех да живея на една бисквита или бонбон за деня.
В момента племенницата ми е така - изобщо не се сеща да се храни. На 7 години е, но не е от сега неяденето.
Може би и моите примери не са ок, защото все пак децата ни са още малки, но не мисля,че трябва да се оставят гладни за дълъг период,поне дъщеря ми е супер крива като е гладна. Също ми прави номера - иска да ми взима лъжицата, докато я храня, сърди се, извърта глава, хленчи. Обикновено ѝ я давам и взимам друга. Пея, говоря ѝ, давам книжка/ куб с картинки и т.н и я карам да ми показва различни животни/плодове и т.н. и така си изяжда хапването. Та номерата не са, защото не е гладна, а явно самото ядене и седене в столчето ѝ е досадно.

Общи условия

Активация на акаунт