Каква раница за първокласник? Тема №3

• 71 193
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Edit: Отмириса се Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 09:09 от Happy Mijjj

# 361
Хепи, според мен ще се отмирише, но сложи вътре пакетчета чай за всеки случай.
И да ви е честита, много е хубава 😀

# 362
Якета ужасно миришещи на цигари след престой една нощ на балкона вече си миришеха на свежо.
Като спре да вали просто остави раницата за една нощ да се проветри, обаче я извади от найлона и разкопчай всички ципове.

# 363
Здравейте, а в Пловдив някой знае ли къде мога да видя на живо раници на Coolpack?

# 364
Здравейте, а в Пловдив някой знае ли къде мога да видя на живо раници на Coolpack?
Книжарница "ДЖУЛИЯ 77"
ул. „Антим I-ви“ 15, 4000 Център, Пловдив

# 365
Здравейте, на есен с песен сме първолаци Satisfied
Търся чанта с колелца, които се свалят. Всички казват, че чантите на децата са много тежки през повечето дни, но пък не знам кое ще й е по-удобно.
Видях, че има и чанти със шест колелца...
Някой купувал ли е раница от амазон?

# 366
Аз купувам раниците от Амазон, както и всичко останало без храна.

Тези дни чакам да дойде новата раница.

Едит: Да уточня нещо. Аз купувам от Амазон, но купувам изпитани марки и имам определени критерии. В Амазон има прекрасни неща и ужасни боклуци. Снимките на розовата раница не ми вдъхват доверие и не бих я взела. Дъното изглежда толкова пластмасово, че съм сигурна, че след 100 метра влачене по тротоара ще започне да се чупи.

https://www.amazon.de/Kipling-Giorno-Schulrucksack-Liter-Marine/ … Caps%2C124&sr=8-4

Ето как изглеждат колелцата на една стабилна, качествена и надеждна чанта. Като колелца на куфар.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 11:26 от Nedinka

# 367
Имам въпросната чанта на Киплинг, детето не я харесва, защото е много тежка и груба.
Ползваме я за самолетен ръчен багаж.

# 368
Имам въпросната чанта на Киплинг, детето не я харесва, защото е много тежка и груба.
Ползваме я за самолетен ръчен багаж.

Ами тежка е, пише, че е два килограма. За груба също е груба, това е по-скоро миникуфар и тъй като се влачи по земята, трябва да бъде от устойчиви на триене и влага материали.

Всички раници на колелца са тежки заради механизмите вътре.

Аз съм безспорен фен на марката, но съм категорично против раниците на колелца. Идеята ми беше да покажа как изглеждат колелцата на качествените раници - всеки сам преценява тежестта и грубостта.

# 369
Детето си хареса евтина раница от сенсей, с колелца, висока дръжка, която се изтегля, шарена, но много лека - раницата може да я ползваш и без присоблението с колелца. Детето си я избра, радва се, че е лека.
 Колкото изкара, като се развали ще вземем друга - тъкмо да има разнообразие.

# 370
Съвсем се обърках от толкова мнения за раници. Някои модели имат алуминиеви рамки на гърба. Уж били леки. Ако някои е имал, моля да сподели вършат ли някаква работа за уж ортопедичния гръб.

# 371
Здравейте! Голямата ми дъщеря наесен ще е в първи клас. Тя се привързва към нещата си и за това искам да и вземем здрава раничка. В една книжарница ми препоръчаха раница на topgal. Ще съм ви благодарна, ако споделите опита си с раниците. Пожелавам ви прекрасно лято!

# 372
Topgal са много хубави и издръжливи, недостатък е цената им.

# 373
По назад съм писала, че взехме такива раници по съвет на сестра ми. Има две момчета и раниците не са мръднали.

# 374
Момичета, може ли да препоръчате и несесер, който лесно да може да се почиства.
Миналата година от слагане, махане на моливи и химикали много се захаби и не успях да изчистя.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт