Каква раница за първокласник? Тема №3

• 70 324
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Simple Smile

На дъщеря ми купихме раница на ArsUna, куфар от Lumar в The Mall. Надявам се да ѝ е удобна Simple Smile

Идвам да помоля и за друг съвет - препоръчайте ми, моля, удобен стол за бюрото вкъщи.
Благодаря

# 541
Ние взехме от Кармен, имат шоурум по пътя към летището, може да ги пробвате.

# 542
Здравейте Simple Smile

На дъщеря ми купихме раница на ArsUna, куфар от Lumar в The Mall. Надявам се да ѝ е удобна Simple Smile

Идвам да помоля и за друг съвет - препоръчайте ми, моля, удобен стол за бюрото вкъщи.
Благодаря

Миналата година купихме на младежа у дома от Chair.pro на Цариградско шосе.
Доста време го дебнахме този стол, че беше скъп.
Не че и с намалението не е скъп, или поне за мен.

# 543
А какво ви е впечатлението за продуктите от Теми/Temu? Разгледах и там раниците, но не знам като качество как ще бъдат?

# 544
  • София
Здравейте,
За бюро се замислям да купя от https://www.moll.bg/shop/

Може да се регулира според ръста на детето и e доста подходящо

# 545
  • София
Изчакайте за бюро. В Лидл пускат това всяка година и е много добро. Аз взех преди две години.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 23:30 от CruellaDeVil

# 546
  • Пловдив
Днес пристигна раницата на малкия.
Взехме Белмил, детето е очаровано и това е най-важното. Сложих му я и изглежда му е удобна. Сега чакаме мешката за спорт и несесера те пък са на друга марка. Темата на дребосъка е космос така, че всичко му е космическо.
Сам си избира какво да му купим, аз набелязвам няколко различни модела и той казва "тежката" си дума.
Обаче сега има проблем, нещо не намирам портмоне в такава тематика или поне хубаво в синята гама например.
Виждали ли сте някъде хубави портмонета за момче?

# 547
Най-добре е нещо малко с цип, с едно отделение.

Нещо такова
https://www.ozone.bg/product/herlitz-portmone-plosko-s-tsip-cute … imals-asortiment/

# 548
  • Пловдив
Най-добре е нещо малко с цип, с едно отделение.

Нещо такова
https://www.ozone.bg/product/herlitz-portmone-plosko-s-tsip-cute … imals-asortiment/
Да, не се бях замисляла за такова.
Всъщност той е злояд, освен това и гнуслив. Едва ли ще си купи нещо от училище, но все пак се надявам като гледа другите деца все пак да пожелае нещо от стола или лафката поне.

# 549
Обикновено в началото не е разрешено малките да си купуват разни неща от лавката, но по-нататък никой вече не следи, децата искат, няма значение какво 😀

# 550
Днес пристигна раницата на малкия.
Взехме Белмил, детето е очаровано и това е най-важното. Сложих му я и изглежда му е удобна. Сега чакаме мешката за спорт и несесера те пък са на друга марка. Темата на дребосъка е космос така, че всичко му е космическо.
Сам си избира какво да му купим, аз набелязвам няколко различни модела и той казва "тежката" си дума.
Обаче сега има проблем, нещо не намирам портмоне в такава тематика или поне хубаво в синята гама например.
Виждали ли сте някъде хубави портмонета за момче?

Същата е темата и при нас. Дори часовник взехме на космос, бельото е на космос, гумичката е поръчана с космос  и изобщо Grinning Повечето неща са от АлиЕкспрес, но портмоне миналата година имаше в лидъл за началото на годината. Ако не пуснат пак и то ще е от там. Супер доволна съм.

# 551
Здравейте, изчетох и трите теми. Живеем в малък областен град и възможност за пробване на различни модели и марки, няма. Дъщеря ми тръгва в първи клас септември. Висока е, но много слабичка, 18-19кг. След всичко изчетено до тук се спирам на този модел и конкретно комплект, тъй като е балерина.
Въпроса ми е, трябва ли да се пробва и на живо как й стои на кльощания гръб? Благодаря предварително.
https://proanima-bg.com/product/13362/komplekt-za-parvi-klas-bel … rba-za-sport.html

# 552
Не знам с какво тегло е тази раница,но съм чувала,че моделите с такъв тип капак са тежички.Аз гледам раницата да не е повече от 500 гр.,че нали и учебници ще има,а някои и празни са от порядъка на 700-800 гр.

# 553
840-900г пише. Смятам, че ми е важно да стои изправена до чина ама дали наистина е....

# 554
  • Пловдив
Здравейте, изчетох и трите теми. Живеем в малък областен град и възможност за пробване на различни модели и марки, няма. Дъщеря ми тръгва в първи клас септември. Висока е, но много слабичка, 18-19кг. След всичко изчетено до тук се спирам на този модел и конкретно комплект, тъй като е балерина.
Въпроса ми е, трябва ли да се пробва и на живо как й стои на кльощания гръб? Благодаря предварително.
https://proanima-bg.com/product/13362/komplekt-za-parvi-klas-bel … rba-za-sport.html

Същата взехме и ние само че за момче.
Моят син е 118 см. - 19 кг., направо си е фъстък. Раницата е обемна, може да стои права до чина, има вътре преграда, външен джоб, страничните джобове също са големи (може да се сложат различни размери шишета за вода или пък сгъваем чадър) има ефективни светлоотразители. Презрамките се регулират и закопчаването отпред между презрамките също се регулира.
Сложих му няколко книги, дрехи и две шишета с вода в страничните джобове (общо около 10 кг. тежести) може да я носи. После сложих същите неща в една от раниците на сестра му (тя е на 23 г.) ами направо не можа да стои прав с нормална раница и тази тежест.

Общи условия

Активация на акаунт